Přejít na výpis diskuzí
Pre-purchase edice Guild Wars 2 v prodeji od úterka
7.4.2012 | Inzerce
122 příspěvků
-
jj, ten trial je hrozný, vôbec nepredvedie kladné stránky hry.. veď v ňom ani nemôžeš založiť partu. Ale čo sa týka toho pohybu, to je pravda, že je taký neprirodzený.
-
Včera večer jsem si zkoušel GW trial a vím, že se hra nemůže soudit podle prvních 10 minut. Ale přesto: připadalo mi, jakobych hrál WoW, jenom postavy se hůř pohybují interface je horší. A WoW mě vůbec nebaví.
Možná se tohle všechno nějak zlepší a nastoupí ten příběh, ale na začátku jsem si ničeho takového nevšiml. -
to čo je do hajzlu? jak ne na dobirku? kdyz mi kod prijde postou, tak snad na dobirku ne? to jsem teda stastnej ze budu muset platit pres ucet, to si radsi 3 kila priplatim a objednam si deluxe edici z buy.guildwars.com, kdyz uz ucet, tak at k ty hre mam lepsi bonusy nez nabizi cechum
-
zdravím, chci se zeptat.. v článku je napsáno že obdržím instalační klíč na mail, ale nikde není psáno jestli po vydání hry mi dojde i klasická krabice ? jen kvůli tomu (abych měl doma krabici) si to chci objednat v Čr, aby nebyly komplikace s jejím posíláním..
-
Ted uz tak nadherna neni, vlastne je ze vsech nejhnusnejsi:-)
-
jako ja mam rad puvodni GW. Hral sem to v zacatcich a hraju ted abych mel bonusove itemy do dvojky, ale nejsem si jisty jestli bych ti to doporucil kdyz je dvojka tak blizko.
De hlavne o to, ze vpodstate budes hrat sam (neni to pravidlo ale je to rychlejsi nez shanet partu lidi, ja sam to hraji vpodstate sam i kdyz sem v guilde)....neni to tak jednoduchy jako kdyz byl jen puvodni dil (ted je svet strasne obrovsky a lidi maji tunu veci co na praci nez pomahat nekomu v zacatcich a behat s nim po prvnich misich). Pokud si chces projit pribeh...udelat mise...v pohode, de to v klidu az pochopis co a jak...naka guilda ti pomuze, ale vetsinou ti jen poradi jak si mas sestavit partu (z heroes coz jsou npccka co zastupujou hrace kdyz nemas nikoho ziveho do party) aby si vsechno dal v pohode a bez vetsich problemu.
Hra je to fakt pekna....je to fakt jiny mmorpg nez vse ostatni a dobry je, ze i kdyz se do toho ponoris ted a nestihnes do vydani dvojky dohrat mise nebo nabrat body aby si mel bonusove predmety ve dvojce, tak se k tomu muzes kdykoli vratit. Jednicka urcite jeste par let prezije a stoji fakt malo se vsema datadiskama. Navic se vsadim ze skupiny lidi co budou hrat dvojku se budou vracet do jednicky neco si spolecne splnit.
Asi si prvne zkus trial na guildwars.com ....startovni lokace je fakt nadhera (aspon byla v roce 2005 ...tehdy nam to vyrazilo dech) a jestli te to bude zajimat po tech 10 hodinach tak si muzes koupit tu hru nekde jako Complete Edition nebo i od ncsoftu prime ve hre za asi 40 dolaru (nejsem si jisty ...mozna min)
Proste zaverem jestli muzes obetovat desitky...spis stovky hodiny do letnich prazdnin, kdy asi vyjde dvojka tak do toho klidne bez.....ale pokud mas par hodin tydne tak to fakt nestihnes. Jo a knizky taky nejsou k zahozeni...hlavne prvni Ghosts of Ascalon je fakt dobre napsana...druha se uz tak nepovedla, ale porad to byla celkem zabava cist. -
Tak ako píšem :) 1tku som nehral ani ja, iba na tej wiki som to preštudoval, lebo nemám ani toľko času na hranie - skôr vyjde dvojka ako by som dohral jednotku so všetkými kampaňami. A knihy sú len pre tých čo sa do toho fakt zažrali.. dajú sa zohnať aj v PDFKu dakde na torrentoch ak sa ti nechce ich zháňať. Ja som si ich kúpil cez www.bookdepository.com za 12€ obe dokopy... je to lacné
-
A slo by to i prevodem s Komerckou, kdyz bracha kupoval SW, tak to tak slo?
-
Četl jsem, díky moc za info.
-
Jak jsem psal, zní to celkem zajímavě, jenom mám problém v tom, že jsem nikdy GW nehrál (no pár hodin kdysi dávno...) a o knížkách slyším poprvé.
-
No to je na tebe, popravde ja som hral len trial, ale príbeh som si viac menej celý prečítal na wiki a niektoré zaujímavé časti pozrel na youtube. Keby GW2 nie je za dverami, tak by som si to rozhodne ešte kúpil, lebo celá séria za tych 600-700 korún fakt stojí za ten peniaz
hore som editol svoj post, tak si to ešte prečítaj ak chceš -
Rozhodne ano, krome pochopeni pribehu je GW1 vyborna hra i na dnesni dobu. Se vsemi datadisky se da sehnat za cca 650kc a samozrejme taky neplatis mesicni poplatky.
Taky se da v GW1 odemykat rewardy pro GW2, viz:
http://wiki.guildwars.com/wiki/Hall_of_Monuments_Reward_Calculator -
Vypadá to celkem pěkně a jelikož se neplatí poplatky... ještě se teda zeptám, jenom pro upřesnění. Asi bych případně měl nejdřív někde sehnat a dohrát původní GW?
-
Tu máš napríklad prvé video z personal story ľudí... na YT je toho strašne veľa ale nejak sa mi to nechce hľadať http://www.youtube.com/watch?v=soF5yBolsfI
-
http://guildwars2.cz/pribeh/
Práve v tejto chvíli čítam knihu Ghosts of Ascalon, potom ma čaká Edge of Destiny :) len preto, aby som sa pripravil na dianie v GW2
Jednotka má veľmi silný príbeh a dvojka v tom pokračuje...
A ešte vyprávanie príbehu je veľmi dobre spracované... na tej stránke čo som ti sem dal, máš všetko vysvetlené
edit: ako tak pozerám tak to tam veľmi vysvetlené nie je *2*
No jednoducho príbeh sa delí na 3 časti: osobný príbeh, ktorý je v podstate akoby si hral RPG vo vnútri MMORPG.. môžeš ho robiť sám, ale môžeš si invitnúť kamošov nech ti s ním pomôžu. Každých 10 levelov sa príbeh vetví, takže nie je len 1 lineárny postup, ale každý to prežije trochu inak...
Potom je príbeh v rámci 8 dungeonov, ktoré rozprávajú príbeh rozpadnutej guildy Destiny's Edge (z knihy Edge of Destiny)
A nakoniec je celosvetový príbeh, ktorý sa točí okolo drakov a jednotlivé pokračovania budú pridávané datadiskami. V základnej verzií hry máš 3 frakcie, ktoré sa rôznymi spôsobmi snažia zničiť drakov a ty si musíš vybrať ku ktorým sa pridáš a podľa toho sa ti dosť zmenia niektoré úlohy... Jedna frakcia chce drakov zniciť čistou silou, druhá chce nájsť odpoveď v starodávnych knihách a artefaktoch a tretia frakcia tvrdí, že draci sú nesmrteľní a jediná šanca ako sa ich zbaviť je, dostať ich znova do spánku -
Mohl bych se zeptat, čím by mě, jako někoho, kdo má rád ve hrách příběh (proto bych hrál z MMO SWTOR a TSW kdybych měl čas) mohly zaujmout Guild Wars 2? Nechci začínat flame war nebo něco podobnýho, ale opravdu mě zajímá, jak je na tom GW 2 s příběhem a jestli by to bylo pro mě.
-
pravdaže mám racionálny dôvod, som študent a nemám stabilný príjem a keby nejakým failom, prejdem do mínusu, tak to nemám ako splatiť
-
Hm já už zase taky...heh tak pokaždé se mi načte jiná verze, teď to mám zas francouzky :)
Každopádně tam je 54.99€ , 49.99liber a 59.99$
...zkus to párkrát refreshnout -
Pouzivam Firefox a castku tam mam porad v dolarech.
-
.. stalo se mi, když jsem načepoval a až při platbě u pokladny uvědomil .. :)