Přejít na výpis diskuzí
Pre-purchase edice Guild Wars 2 v prodeji od úterka
7.4.2012 | Inzerce
122 příspěvků
-
Zeon: a máš pro to i racionální důvod? ... jinak jako speciální případ mi to nepřipadá, neznám moc lidí, co nemají přečerpání povoleno .. (ono popravdě můžeš přečerpat i běžný účet, ale pak máš nějakých 25 % p.a.) .. ten debet je prostě pro pohodlí, nějaký polštář (např. když zrovna nemám u sebe peníze na benzín ani v keši, ani na účtu - stalo se mi :))
-
Jo to bude asi ono.
-
Tady je to prehledne popsano, snad ti to pomuze:
http://guildwars2.cz/tiskova-zprava-spolecnosti-comgad/ -
http://guildwars2.cz/tiskova-zprava-spolecnosti-comgad
-
nikto tvoju iróniu nechápe
-
Len ma zaujíma či to bude prerátané na Eurá s približným Kurzom Dolár-Euro alebo len prepíšu značku a štandardná edícia bude 59.99€.
Ak by to bolo ale prepočítané poriadne tak 45€ za normálnu a 55€ za deluxe mi príde ako veľmi dobrý deal :D
EDIT: Na Sectore je cena stanovená na 48.99€ -
Můžu se zeptat jak to bude se sběratelskou edicí ? Bude ke koupi taky, nebo jen ta základní verze ? Začíná v tom bejt zmatek ...
-
Mno a tím, že to bude stát v sobě vydání 1200kč, si jseš jistý?
Poměrně mě vyděsila změna na https://buy.guildwars2.com/ . Stránky jsou již v němčině (pro evropany zřejmě) a cena se změnila z 60$ (cca 1000kč) na 55€ (cca 1400kč).
Jinak počítám, že s klíčem koupeným třeba v Americe si na evropském serveru nezahraji...?
Kdybych věděl, že to nebude levnější tak do toho du hned, ale zas si pak kazit zážitek ze hry vidinou, že sem ty dvě kilča mohl prochlastat... -
Gratuluju, ted uz se jen poplacat po ramenech jak jste mu to nandali. Detail je v tom ze to byla ironie. *15*
-
pozri...
internet baking = otvoríš stránku tvojej banky, prihlásiš sa, dáš zadať tranzakciu a naťukáš číslo účtu a kód banky prijímateľa spolu s hodnotou, ktorú chceš poslať. Takáto operácia trvá aspoň 2 dni kým sa zrealizuje + ešte platíš drobný poplatok za prevod (ak posielaš do zahraničnej banky, ktorá nie je v ronakej bankovej skupine tak je ten poplatok veľký - aj 500kč )
slangovo platiť kreditkou = v obchode strčíš kartu do toho stroja, naťukáš pin, a tranzakcia sa hneď zrealizuje, tebe sa odčítajú prachy z účtu, im sa pripočítajú
na internete sa to platí tak, že na nejakom Eshope naklikáš, že ideš platiť cez VISA/MasterCard/a iné, otvorí ti to zabezpečené okno, kde už máš zadanú hodnotu, ktorú ideš zaplatiť a len tam naťukáš svoje 16ciferné číslo z prednej strany karty, svoje meno a dátum expirácie karty, potom zo zadnej strany ešte zadáš 3ciferné číslo a platbu odošleš. Im to ukáže, že si poslal a automat ti pošle mail s informáciami ako si stiahnuť hru a vytvoriť účet
na to aby ti táto platba kartou fungovala, musíš si to najrpv aktivovať v banke, niektoré staré karty ešte nie sú embosované (nemajú vypuklé údaje na karte) a tie treba tuším zameniť za novšie karty... ešte záleží od toho aký typ účtu vedieš a v akej banke. Napríklad kamoš je v nejakej SVK banke a tam mu dali len platobnú kartu MasterCard, ktorou sa dá platiť len v niektorých obochodoch. VISA je univerzálna -
Platit pujde kartou, bankovnim prevodem, nebo Gopay penezenkou.
-
teraz zaplatíš 500, potom doplatíš 700. GW2 NEbude stáť 20 eur... to už by bol aký nonsense.. žiadne mesačné poplatky, žiadny Pay2Win ale krabica za 20 eur....
-
díky za objasnění... teď v tom mám ještě větší bordel.. pokud mi má po zakoupení přijít na email instalační klíč, tak to musím zaplatit přes kartu.. nechápu tedy proč by nemělo jít platit přes internetbanking ? nejsem v tomhle nijak zběhlý, tak se omlouvám..
-
Viem, len to je špeciálny prípad a ja som si to prečerpanie náročky nenastavil. Neznášam keď niekomu dlžím a už vôbec nie hnusným bankám.
-
uvadena cena 499,- za standard bez krabice je pro me vcelku zasadni info co rozhodne o koupi... overeni faktu, ze nedojde o navyseni popr. jake a dalsi info ...na hernim vebu povazovat za retardovanost je pro me prekvapenim
-
A s debetní kartou také ... pokud máš na účtu povoleno přečerpání, o což musíš v bance zažádat. Já jako student tam mám možnost jít až - 20 tis. Kč (úrok z částku v mínusu je 17 % RPSN, a je zde povinnost být alespoň jednou za půl roku v plusu ..)
Co se týče té kreditky, tak tam je to většinou tak, že si můžeš zajít do mínusu bez nutnosti platit bance úrok, ale to pouze v případě, že to stihneš vrátit např. do 35 dnů (tzv. bezúročné období).. jinak kreditka představuje v podstatě krátkodobý úvěr ..
jednoduše kreditka se vztahuje k nějakým extra penězům navíc (ne-vlastních), k úvěru .. debetní karta k účtu a k prostředkům, které na něm máš ... -
Já bych se i vsadil že to je nějakej hráč SWTORu xD Koupil to, teď toho lituje a tak odsuzuje hry co mají opravdový potenciál xD
-
v dnesni dobe muzes platit s 99 procent karet, akorat musis mit aktivovane SSL. To ti udelaj na bance za 5 minut.
-
To myslíš ten +2 ku všetkým statom, ktorý na leveli 5 vyhodíš?
Tam sú jediné lákadlo headstart a beta prístup... ten prsteň je totálna zbytočnosť -
nemôžeš...