Přejít na výpis diskuzí
Pre-purchase edice Guild Wars 2 v prodeji od úterka
7.4.2012 | Inzerce
122 příspěvků
-
Můžu se zeptat jak to bude se sběratelskou edicí ? Bude ke koupi taky, nebo jen ta základní verze ? Začíná v tom bejt zmatek ...
-
-
Tady je to prehledne popsano, snad ti to pomuze:
http://guildwars2.cz/tiskova-zprava-spolecnosti-comgad/ -
http://guildwars2.cz/tiskova-zprava-spolecnosti-comgad
-
-
Neplašte lidi... objednejte si to na https://buy.guildwars2.com a máte to jistý - tam omezený kopie nejsou. Platit tam určitě půjde kartou, nebo přes paypal.
OT: Ty české paranoidní představy o placení kartou jsou vážně k smíchu. Když obchod vypadá solidně (jako třeba offic. shop pro gw, alza, apod.) platím s klidným srdcem kartou. Když ne, tak platím přes paypal, moneybookers, apod. -
-
tady jde spis o to, ze na ofiko strance je to drazsi, ne o moc, ale je :D
jinak ohledne toho placeni kartou souhlasim, je to smesny, kdyz clovek nenavstevuje pofiderni obchody tak se nema ceho bat :)
-
-
me by zajimalo vice objasnit nasledujici - klidne bych krabici ozelel
Standardní edice pre-order
Zakoupením tohoto balení získáte následující bonusy:
Vstup do hry o jeden den dříve
Krabici se standardní verzí Guild Wars 2 na den premiéry (po doplacení rozdílu ceny mezi preorder a standardní edicí)
Prodejci: všichni dobří prodejci počítačových her (do vyprodání zásob)
Doporučená cena: 499 Kč/19,99 € -
-
A co na tom potrebujes objasnit? Teda ak bude GW2 hrat len vykvet takychto poloretardovanych jedincov ludskeho druhu, tak to potes noha...
-
-
uvadena cena 499,- za standard bez krabice je pro me vcelku zasadni info co rozhodne o koupi... overeni faktu, ze nedojde o navyseni popr. jake a dalsi info ...na hernim vebu povazovat za retardovanost je pro me prekvapenim
-
-
teraz zaplatíš 500, potom doplatíš 700. GW2 NEbude stáť 20 eur... to už by bol aký nonsense.. žiadne mesačné poplatky, žiadny Pay2Win ale krabica za 20 eur....
-
-
-
-
Nekupuj zajice v pytli uz v dnesni dobe moc neplati.
-
-
v dobe kdy sou pytle pruhledny a zajici ochutnatelni v ramci beta eventu se nakupuje o neco lip...
-
-
Mno ja chutnal zajice SWTOR behem bety. Ale ze nez vydaj live shnije mi nikdo nerekl. Narazim na HW issues, ktery v bete nebyly. Mozna je to spojeny s tim ze nastavaly az na dalsich planetach a v bete byly, jen jsem se k nim v zakladni lokaci nedostal.
-
Minimalni procento se dostalo do bety behem nektereho z vikendu, takze pro vetsinu tezko "ochutnat".
-
-
Tak z pěti lidí, o kterých vím, že si podávali žádost, se poštěstilo dvěma. Závěry z toho žádné nevyvozuji.
-
-
-
-
Specialni itemy zlepsujci schopnosti = specialni na.rat ode me
PS: budu to stahovat porad dokola a smat se jak ke okradam a jak jim ubyvaji penize na ucte *3* -
-
To myslíš ten +2 ku všetkým statom, ktorý na leveli 5 vyhodíš?
Tam sú jediné lákadlo headstart a beta prístup... ten prsteň je totálna zbytočnosť -
jestli myslíš, že tuto hru budeš warezit, tak máš smůlu, nikdo se s tím drbat nebude, když to jde koupit za pár prachů a hrát
-
-
Ale warezit klidne muze, jen pak cele jeho hrani bude spocivat v cumeni na login screen:-) Nikdo se nebude namahat s tvorbou free serveru, kdyz je to hra bez mesicnich poplatku.
-
-
Gratuluju, ted uz se jen poplacat po ramenech jak jste mu to nandali. Detail je v tom ze to byla ironie. *15*
-
-
nikto tvoju iróniu nechápe
-
-
Jo to bude asi ono.
-
-
-
To zalezi na tom jak casto budou vychazet datadisky a kolik za ne budou chtit. Takze je tu varianta, ze to mozna vyjde stejne jako mesicni predplatny :))
-
-
Mno kdyz Anet delal datadisky u GW1, tak se co do obsahu a velikosti vyrovnali puvodni hre, radsi si priplatim a podporim kvalitni vyvojare:-)
-
-
-
-
Zadne takove itemy v GW2 nejsou a nebudou, mozna by sis mel o te hre aspon neco zjistit, ono trollit bez nejakych zakladnich znalosti je docela fail:-)
-
-
Tak co tady ctu, je jedna vec jista,cesi a slovaci maji zajimavy system hodnoceni her,co je levnejsi a bez mesicnich poplatku je proste nejlepsi,nerikam vsichni,jsou i taci kteri opravdu maji radi ten nebo jiny typ her, proto jich je vice,ale ty citace,,podivej tady neplatis mesicni poplatky jako u SWo.. to je lepsi to je super hra to bude fantasticke,vlastne to uz je naprosty trhak, jinak bych se tech jasnovidcu chtel zeptat jake budou cisla na pristi tyden v sazce *4* kdyz uz ted vi kolik bude a jak velkych datadisku,, no proste prima cteni kdyz se clovek chce zasmat...
-
-
content bude pridavam i jako patche, takze ne kazda hloupost se dostane do datadisku, tim padem nebudou zas tak rychle... a navic pokud pujde v tomto ohledu GW2 ve stopach GW1, tak datadisky nejsou potreba k plnohodnotnemu hrani, protoze sice pridavaji content, ale neupravuji stavajici podminky, tzn clovek neni nucen koupit datadisk a doexpit postavu, aby mohl hrat endgame pvp :) pokud clovek nechce investovat nebo se mu jen content v datadisku nelibi a nechce ho hrat, proste si ho nekoupi a hraje bez nej tak jako predtim :)
-
-
to neni tak úplně pravda, každej datadisk přidával do hry další skilly (i důležitý elity), takže ohnivej ele bez Searing Flames (NF) byl ve svý době spíš k smíchu.. Vlastně nejlíp na tom pak byl ten, co vlastnil všechny datadisky, což jsme postupem času byli úplně všichni.
-
-
-
není mi moc jasné jak budu moct zaplatit tuhle pre-purchase edici.. to budu muset přes PayPal nebo něco takového ? moc někoho prosím o objasnění, díky *4*
-
-
v dnesni dobe muzes platit s 99 procent karet, akorat musis mit aktivovane SSL. To ti udelaj na bance za 5 minut.
-
Kreditkou. PayPay a PaySafeCard by taky mely jit.
-
-
A slo by to i prevodem s Komerckou, kdyz bracha kupoval SW, tak to tak slo?
-
takže chápu správně že je možné platit převodem na účet například z internet bankingu ? chci mít jistotu *15*
-
-
nemôžeš...
-
-
díky za objasnění... teď v tom mám ještě větší bordel.. pokud mi má po zakoupení přijít na email instalační klíč, tak to musím zaplatit přes kartu.. nechápu tedy proč by nemělo jít platit přes internetbanking ? nejsem v tomhle nijak zběhlý, tak se omlouvám..
-
-
pozri...
internet baking = otvoríš stránku tvojej banky, prihlásiš sa, dáš zadať tranzakciu a naťukáš číslo účtu a kód banky prijímateľa spolu s hodnotou, ktorú chceš poslať. Takáto operácia trvá aspoň 2 dni kým sa zrealizuje + ešte platíš drobný poplatok za prevod (ak posielaš do zahraničnej banky, ktorá nie je v ronakej bankovej skupine tak je ten poplatok veľký - aj 500kč )
slangovo platiť kreditkou = v obchode strčíš kartu do toho stroja, naťukáš pin, a tranzakcia sa hneď zrealizuje, tebe sa odčítajú prachy z účtu, im sa pripočítajú
na internete sa to platí tak, že na nejakom Eshope naklikáš, že ideš platiť cez VISA/MasterCard/a iné, otvorí ti to zabezpečené okno, kde už máš zadanú hodnotu, ktorú ideš zaplatiť a len tam naťukáš svoje 16ciferné číslo z prednej strany karty, svoje meno a dátum expirácie karty, potom zo zadnej strany ešte zadáš 3ciferné číslo a platbu odošleš. Im to ukáže, že si poslal a automat ti pošle mail s informáciami ako si stiahnuť hru a vytvoriť účet
na to aby ti táto platba kartou fungovala, musíš si to najrpv aktivovať v banke, niektoré staré karty ešte nie sú embosované (nemajú vypuklé údaje na karte) a tie treba tuším zameniť za novšie karty... ešte záleží od toho aký typ účtu vedieš a v akej banke. Napríklad kamoš je v nejakej SVK banke a tam mu dali len platobnú kartu MasterCard, ktorou sa dá platiť len v niektorých obochodoch. VISA je univerzálna -
Platit pujde kartou, bankovnim prevodem, nebo Gopay penezenkou.
-
-
-
-
Mě by zajímalo kolik lidí skutečně vlastní tzv. kreditku, většina lidí nazývá kreditkou debetní karty a podobný vymoženosti.
-
-
Napríklad ja som študent a z Českej Sporiteľne som dostal embosovanú platobnú kartu, na ktorej je logo VISA a môžem s ňou v pohode platiť v obchode a aj cez internet... nie len bankové prevody. Túto možnosť majú už všetky nové karty, len niektoré patria pod MasterCard. Rozdiel medzi kreditnou a debetnou je v tom že s kreditnou môžeš ísť aj do mínusu.
-
-
A s debetní kartou také ... pokud máš na účtu povoleno přečerpání, o což musíš v bance zažádat. Já jako student tam mám možnost jít až - 20 tis. Kč (úrok z částku v mínusu je 17 % RPSN, a je zde povinnost být alespoň jednou za půl roku v plusu ..)
Co se týče té kreditky, tak tam je to většinou tak, že si můžeš zajít do mínusu bez nutnosti platit bance úrok, ale to pouze v případě, že to stihneš vrátit např. do 35 dnů (tzv. bezúročné období).. jinak kreditka představuje v podstatě krátkodobý úvěr ..
jednoduše kreditka se vztahuje k nějakým extra penězům navíc (ne-vlastních), k úvěru .. debetní karta k účtu a k prostředkům, které na něm máš ... -
-
pravdaže mám racionálny dôvod, som študent a nemám stabilný príjem a keby nejakým failom, prejdem do mínusu, tak to nemám ako splatiť
-
.. stalo se mi, když jsem načepoval a až při platbě u pokladny uvědomil .. :)
-
Zeon: a máš pro to i racionální důvod? ... jinak jako speciální případ mi to nepřipadá, neznám moc lidí, co nemají přečerpání povoleno .. (ono popravdě můžeš přečerpat i běžný účet, ale pak máš nějakých 25 % p.a.) .. ten debet je prostě pro pohodlí, nějaký polštář (např. když zrovna nemám u sebe peníze na benzín ani v keši, ani na účtu - stalo se mi :))
-
Viem, len to je špeciálny prípad a ja som si to prečerpanie náročky nenastavil. Neznášam keď niekomu dlžím a už vôbec nie hnusným bankám.
-
-
-
Nj udelej to blbuvzdorne a oni vymysli jeste vetsiho blba
-
-
-
-
Jen jsem se chtěl zeptat (zkusím tady:)), jakým způsobem budeme pozvání do těch beta víkendů? Automaticky e-mailem, který jsem vyplnil při objednávce (tady na games), nebo dostanu nějaký klíč dříve, který uplatním jak v betách, tak v plné hře? Děkuji za případné odpovědi.
add 9:26 - zboží není skladem .. koukám jen se po nich zaprášilo ) -
-
13:43 - Dostupnost: Ihned k odběru :)
-
Dostaneš klíč, vytvoříš účet a jak bude beta víkend hraješ.
-
-
to čo je do hajzlu? jak ne na dobirku? kdyz mi kod prijde postou, tak snad na dobirku ne? to jsem teda stastnej ze budu muset platit pres ucet, to si radsi 3 kila priplatim a objednam si deluxe edici z buy.guildwars.com, kdyz uz ucet, tak at k ty hre mam lepsi bonusy nez nabizi cechum
-
-
Já osobně taky radši koupím přes ten GW shop .... chvilku sem přemýšlel o té sběratelské edici ale 3K za hru, i když je tam ta soška, nedám. Jenom děkuju tomu co to dělal že tam nedal Zojju sedici na golemovi, to už bych asi neodolal.
-
-
pres ucet jsem jeste nikdy neplatil a vypisovat o svoji karte nic nebudu, neverim tem platbam. nechapu proc to nejde na dobirku, kdyz mi poslou krabicku s kodem postou, pri prevzeti zaplatim a je to ne? ted se musim kouknout na jiny moznosti platby a taky jestli muzu platit z uctu na netu
-
-
lol .... já si připadám jak v době kamené. Necheš radši všechny ty internety zakázat zrovna? *1*
-
-
-
-
omlouvám se, jsem asi uplně vygumovanej, ale ani v diskusích ani v článcích jsem se nedočetl, zda půjde platit bankovním převodem, nebo si musím jít aktivovat placení "kartou" (kdy zadám číslo karty) poradila by mě nějaká dobrá duše, nerad bych o to přišel :)
-
-
Blixa psal - "Platit pujde kartou, bankovnim prevodem, nebo Gopay penezenkou."
Takže snad i normálně baknovním převodem, nevidím důvod, proč by to nešlo, není prostě jenom možnost platit na dobírku, protože to nebude krabice, ale jenom kod, kterej ti pošlou mailem, takže není důvod cokoliv posílat poštou.... -
-
veľa šťastia zajtra
-
-
Mě je to jedno, já to nekupuju, jenom nechápu, proč by to nešlo, možnosti platit v obchodě jsou stejné, jenom je z nich v článku vyloučena dobírka, redaktor to tady píše taky, tak nechápu, kde jsi zjistil, že to nepůjde.... Důležitý bude, kdy to kdo objedná a vytvoří objednávku, ne jestli pak platba dorazí o den dva dřív nebo později, v obou případech to pošlou až bude zaplaceno -> předplaceno, vážně netuším, kde jste to vzali, že by to jít nemělo, paltí se shop.tiscali.cz nebo max. comgad.cz, ne přímo oficiálnímu Guild Wars pokud vím, takže to, že ta možnost není na jejich oficiálním webu nic neznamená....
-
-
o to mě právě šlo, někdo tu říká něco někdo něco..problém je akorát v tom, že bankovní převod trvá dýl a pokud mají omezený počet kusů tak by to mohl být problém..no přinejhorším si zajdu zitra na spořku ať mě aktivujou placení kartou :)
-
-
VISA,paypal,paysafecard
prevod nie
-