Přejít na výpis diskuzí
Pre-purchase edice Guild Wars 2 v prodeji od úterka
7.4.2012 | Inzerce
122 příspěvků
-
cena ani obsah nejsou odpovídající *9* ale co se dá dělat, holt dřeme kůži až na kost...
-
-
Mě tedy 499 Kč/19,99 € za standardní pre-order velice mile překvapilo.
Že bonusy v těchto nadstandardních edicích neodpovídají cenovému rozdílu je podle mě v pořádku - jsou určené pro nadčence, kteří mají tímto způsobem možnost podpořit autory hry. -
-
Ale to si asi nepochopil... Keď hra vyjde, tak budeš musieť doplatiť zvyšok. Zatiaľ predajci nevedia koľko to bude stáť, tak zatiaľ berú 20€ a tým máš zaručený ten 1 denný headstart. Potom ešte cca 30€ doplatíš
-
-
Však to je to samé :)
Kurvafix vedle...a ještě sem nechtěně editnul předchozí příspěvek...však víš na co sem chtěl reagovat -
-
jj, viem :) bolo by to fajn keby to stálo len 20€, to by som na to nahovoril zo pár kamarátov ale nemyslím si, že to tak bude. Zas len zle sformulovali tú informáciu
-
Tu je to dobre vysvetlené:
http://www.comgad.cz/clanek/8216-guild-wars-2-v-predprodeji-od-10-dubna-2012
"Standardní edice pre-order
Zakoupením tohoto balení získáte následující bonusy:
Vstup do hry o jeden den dříve
Krabici se standardní verzí Guild Wars 2 na den premiéry<<<<<<<<<<<< (po doplacení rozdílu ceny mezi preorder a standardní edicí)>>>>>>>>>>>" -
-
Zeon : Vsak je to to stejne co u SWTORu.Ta sis taky koupil za 150,- nejaky kod a pak kdyz posilali krabici tak tech 150,- odecetli od tech 1100,- nebo kolik to stalo normalne.Tady to bude asi stejne, zaplatis 500,- predem a pak tech 600,- do te plne ceny.
Jde o tu "jistotu" ze ti to poslou na 100%. -
keď tak na to pozerám, tak to naozaj znie akoby stačilo zaplatiť 20 eur... ale to jednoducho nemôže byť pravda, tam ide o to, že si zarezervuješ ten 1 denný headstart skôr ako sa vypredajú zásoby
-
-
-
-
-
? porovnaj si to s wowkom alebo swtorom, čo ponúkajú .., zaplatíš za to niekoľko tisíc len za krabice + 500 kč mesačne - to odpovedá obsahu?
Podľa mňa hra, ktorá ma s týmto obsahom bude baviť minimálne zo 6 mesiacov za tie peniaze stojí (vyrovnané PVP sa dá hrať donekonečna, tak rátam, že aj niekoľko rokov ma to môže baviť ako napríklad aj BF,CS a podobne)
-
-
Jen blázen může kupovat hry v předprodeji. Není hra, která by vyšla dodělaná a u MMO tohle platí několikanásobně.
-
-
Tak som crazy :D
-
-
To jsi. *3* Já si počkám aspoň pár měsíců na finální produkt.
-
-
-
Tak jsem pred chvili zakoupil pre-purchase z aukra a jiz se nemohu dockat beta vikendu..;) Cetl jsem vsude mozne prvni dojmy novinaru a hracu a vsichni jsou s GW2 nadmiru spokojeni, tak snad to bude pecka! *5*
-
Zajímalo by mě kolik jich bylo.
Koupil jsme si 1.
Ale jestli se prodalo 10-100 je rozdíl :-) -
takže v úterý musim na Shop.Games.cz zaplatit kartou jinak jsem v háji? tak to je docela dost na prd.... *11*
-
-
A já už jsem myslel že lidi co mají problémy s placením kartou na netu nejsou ....
-
-
v dnešní době je spousta možností, ne jen ta pitomá karta,tak nevidim důvod proč se na ní tady omezovat. jak 100000 let za vopicema
-
3/ vis co je to paranoia?
-
to ku*va mam problem platit kartou, vubec tomu neverim, porad ctu jak nakej obchod nekomu kdo zaplatil kartou vybral vic penez, protoze do toho ma prej pristup nad jeste pul roku po platbe...a ted cemu verit, o prachy na karte fakt prijit nechci, kdyz tam mam tolik a vybirat to nejom abych tam mel tolik, kolik potrebuju nebudu. a ted poradte, jak si to mam vlastne koupit, kdyz nechci tu nejzakladnejsi verzi, ale chci mit pristup do betatestu a nikam do prahy nejedu, pokud je moznost zaplatit to nekde na miste
-
-
1) víš, co to je kupní smlouva?
2) víš co je to neoprávněná operace s bankovním účtem? -
radšej to nehraj
-
-
-
-
mail s klíčem už někomu kdo si to kupoval přes games.cz došel?
-
-
Měl jsem 4 klíče a všechny už jsou na mailu
-
-
ty si kúpil 4? :O pekne :)
-
-
-
Teď jsem přisel domů...a už to je vyprodané? :O
-
-