Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No jako já mám taky občas pocity, že bych nejradši někoho zabil ale určitě to není vyvoláno tím, že jsem před tím hlám MP Battlefielda jako spíše dementním chováním daných jedinců (cílů vraždy)...třeba jako když se chovaj jako tidle pseudovědci kteří by nejradši zakázali všechno...přece jenom, vytáhnou v GTÁčku raketomet z kapsy je tak realistické
    • Já mám ten pocit když jdu na games.cz a lidé kvůli kterým se do zoho stavu dostanu by případně měli být obviněni za navádění k vraždě. Jedná se o tyto uživatele:
      Jejdásek, Jindra.veliký, troll.diskuzní (vystupující též pod přezdívkou troll.diskuzní je gay), seznam podezřelých uživatelů bude aktualizován
    • Ja takovehle pocity nemam. Vazne jsi presvedcen o tom, ze je to normalni?
      • taky mám takové pocity běžně...naopak mi nepřijde normální takové pocity nemít
      • Když mi definuješ co je "normální" tak jsem schopen o tom hovořit...myslíš jako chodit do práce, platit daně a nechat si diktovat co je "normální"? Dělit na normální a nenormální je hodno duševní velikosti tbě vlastní ale svět neni černobílej
        • pokial mas pocit, ze chces zabit jejdaska.. ano, si normalny
        • Mas pravdu, ptat se na normalnost nebylo nejstastnejsi, vzhledem k tomu, ze je chapana ruznymi zpusoby. Takze opravuji dotaz na to, zda si jsi jist, ze nemas poruchu osobnosti nebo nejakou horsi dusevni poruchu. Protoze ono se treba rika, "ja bych ho zabil", ale neni to mysleno vazne, je to jen slovni obrat. Ty o sobe uvadis, ze neco takoveho citis emocne, a to uz si vazne myslim, ze neni v poradku.
  • Dobrej článek. Pamatujete ještě někdo ten "dokument" na ČT2 o dětech hrajícich mimo jiné zmiňovaného Dooma? ( je to cca 15 let) Zprávy o klukovy který zlámal kamarádovi ruku s odůvodněním že má ještě dva životy? (byl vášnivý hráč Prince of Persia jedničky)
    Dnešní doba je ke hrám nesrovnatelně vlídnější. Hrač už není považován na počítačového génia, satanistu popř ztroskotance. Je dobře že se z toho stala takle masová záležitost.
    • Ten dokumnet jsem viděl a býl boží!!! Os té doby ho pořád marně scháním.
  • kostasasa
    Díky za článek! Dle mého názoru všeho moc škodí, ale proto ještě nemusíme přestat hrát úplně, že? ;-)
  • michaliuz18
    velmi pekny a poucny clanok :) som za to ze niektore hry skor pomahaju pri mysleni, a aj vela naucia, hry ma naucili lepsie anglicky,ale aj nervozity samozrejme :D
    preto milujem rpgčka, kde sa rozhodujem sam za seba, a to ma urcite na mozog lepsi vpliv .. nez tupé GTA a co ja viem co "kal tupých" kde je v prvom rade same vrazdy a zabijanie co ptm u deti vpliva tak ze zabiju svojich rodicov, ci skacu z okna lebo si myslia ze su spiderman :D

P.S. - (ako som nejedenkrat pisal no teraz sa to hodi dvojnasob)
    DAVID CAGE (quantic dreams) povedal : "dnesne hry su plne nasilia, plne nenavisti, vrazd, deti ucia stale len zabijat, hry nemaju emocie ... my robime hry ktore vas "posadia na riť" ..maju emocie, pribeh, ..." (ved viete *3* )
    • Máš pravdu a D. Cage taky pojďme všichni hrát mírumilovný Heavy Rain to je alespoň rodinná hra.
  • Kozy
    Na druhou stranu, kdyby polovina čtenářů games.cz dostala do rukou zbraně, to by to vypadalo
    • Ustřelili bychom ti prd*l :-D
      • Kozy
        no jo to je tak když někdo nepochopí nadsázku
  • Je to pravda. Od té doby co hraju hry, sem umučil své rodiče, znásilnil sestru a zabil několik desítek lídí a ještě mě nechytili. A to díky hrám, které mě umožnili si vše vyzkoušet nanečisto.
    • Mno já zrovna zjišťoval jestli kámoš přehealuje moji basebalku.
      .
      .
      .
      .
      Nepřehealoval tak teď už jen počkat až se respawnuje
  • Mother_of_god
    "Profesori" so svojimi veľavravnými "štúdiami" nech sa neserú do hier. My sa nesereme do "štúdií" *7*
  • Takhle by články tohoto typu měly vypadat. Čti a udělej si vlastní názor z uvedených odkazů. Mimochodem, jako pamětník si vzpomínám na obviňování rokenrolu z podněcování agresivity u mládeže.
  • Kazdy prece vi, ze nejnebezpecnejsi na svete je droga H2O, nejen, je ze silne navykova, abstinencnimi priznaky je smrt behem nekolika dni, ale navic bylo prokazano, ze u 100% trestnych cinu pachatel pred zlocinem pozrel prave tuto nebezpecnou latku. Apeluji proto, zakazme tuto latku, pro bezpecnejsi budoucnost!!!
  • http://9gag.com/gag/4883175

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit