Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím. Mám jen dotaz jestli někdo nevíte, zda budou ke hře i české titulky?
  • alternativní minulost naposledy na PS Resistance anebo stařičký Iron storm. *4* A teď Wolf *14* YAYY!!!
  • jako je fajn, ze do clanku napisete, ze nam neprozradite rozuzleni poklidneho zacatku a pritom je videt hned na statickem obrazku vide pred jeho zapnutim. Jste schopni samostatne myslet?
  • Po delsim case jsem se chtel zapojit do komunity serveru games.cz a napsat svuj nazor na prezentovanou novinku. Bohuzel jsem udelal tu chybu, ze jsem si procetl nektere "komentare" v teto "diskusi" a jsem zhnusen. Proc debatu pod takovou ozehavou novinkou nechavate moderovat Karla Drd a ne Lukase Grygara, ktery by se teto role diky vyvinutosti sveho socialnimu a kulturnimu citeni zhostil dustojneji a zpusobem, ze by nebylo nutne na provozovatele serveru podavat trestni oznameni?
    • BohumilCisar
      Můžeš podat trestní oznámení i kvůli tomu, kolik mínusek jsi dostal
    • Na jednu stranu tady moralizuješ a sám seš jenom zakomplexovanej zm*d.
      Není na světě větší špíny než sou udavači.

Lituju každýho kdo tě zná osobně.
      • Ano, lide jako vy, kteri jen mlci a prihlizeji zlu a bezpravi jsou ti pravi a hodni nasledovani. Jak prihodne, ze se takto projevujete u diskuse s hrou ktera ma takovou tematiku...
        • C-BEAM
          ja rozhodne mlčať nebudem a už vôbec sa nebudem len tak prizerať zlu, preto vravím choď do p*dele.
        • XorxoxTalarius
          Internetovy moralista ... nejhorsi kategorie *7*
    • Za co trestni oznameni? Zanedbani povinne pece o sverene diskutery?:-)
  • No uvidíme. Minimálně soundtrack ale, pokud bude stejný jako v trailerech, bude parádní.
  • Pete.palis
    to bude masáž!! *16*
  • Co to tu prosim vas riesite? Je to predsa Wolf! obycajna strielacka o nacistickom sne, ktora dufajme, bude aj zabavna...zase v tom hladate prilis vela, su to predsa HRY.
    • Je to predsa forum games.cz :-)...
  • victor
    Už by to chtělo nějakou novou FPS která nebude kopírkou COD , ani ploché Crysis 2 a 3 . Vypadá to dobře , než si uvědomíte že budete moci jít vpřed ... nebo vpřed : /
    • TheGGG
      nejhorší co může být je hra jejiž potenciál je zabit, příliš otevřeným světem, kde je veškeré napětí zabito zdlouhavým chozením
      • Líp bych to neřekl. Ještě nikdy jsem nehrál otevřenou hru, kde bych se většinu času nenudil.
  • vokr.cz
    Už pár pěkných let u Bethesdy nechápu to jejich nasvětlení ve hrách. Ty textury oblečení, obličeje, lesklé plochy... vždycky se to tak leskne a nechápu proč. Kazí to pak celkový dojem ze hry, protože to pak vypadá, že to tam je přidáno uměle. Ale je to lepší než ve Skyrimu, takže plusové body. Modeři to pak za ně opraví a půjde to hrát, ale je to už dlouholetá ostuda. Arma 3 vypadá mnohem líp a to není megalomanská firma co si může zaplatit ty nejlepší lidi světa.
    • victor
      Konspirační teorie : Není to jen Bethesda . Divně se chovalo světlo již v Doomu 3
      • vokr.cz
        Tak určitě je více firem. Ale u TES to je nejvíce odfláklé. A ano Doom taky, "naštěstí" ZeniMax koupili id, takže to bude pokračovat dále.
    • Lensflares, lensflares everywhere
  • Ale jo, za tři stovky do toho časem půjdu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit