Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nezda se vam zase ta grafika o kus okrajena oproti starsim trailerum?
  • Still
    To by mě zajimalo, co znamená ten "DooM Beta Access" na konci videa..... :)
    • Ze ked si toho wolfa predobjednas, dostanes pristup do bety dooma.
      • Still
        Nejsem debil, číst a přeložit si to umím, jen mi to připomíná Apríl, víš?
        • maros.goc
          Nie nie, to bolo zverejnené už davno pred aprilom
      • Tipuji marketingovej trik.

Jestli to je fakt beta dooma, tak ať sakra daj mega masive řež s motorovkou, BFG 2000, super shotgun

Jestli ne, TAK NECHŤ JIM CYBER-DEMON A CYBER-HITLER NAKOPE HŘIŤ
  • Mě se to moc nelíbí.
    Jako tato realita se mi spíš líbila víc v Misfics.
    Hold, jsem zviklej na nacistický okultismus.

Nezdá se vám, že známý diktátoři věří v samé blbosti ?

Hittler v Atlatidu a Kim čong (ping pong) il v jednorožce.
    • Bush věřil v demokracii
      • Hele, já zrovna nevím jestli Bush byl diktátor, nebyl náhodou demokrat ?
        • republikán *3*
          • Díky za opravu *3*
            • To je jedno, každej Americkej prezident je vlastně diktátor.
  • nechci znit negativisticky ale vypada to strašne jak po graficke strance, tak po strance leveldizajnu a hratelnosti
    • maros.goc
      aha takze ty si zhodnotil aj level dizajn na základe tých krátkych asi 1 sekundových prebleskov na jednotlivé úrovne? :) ;) *12*
      • jo
  • Dementní hra pro dementní podlidi
    • TheGGG
      Tak už jen názor Stalina a budeme mít hru pěkně zrecenzovanou.
      • kam sa stratil svetovy proletariat? ako mohol dopustit rozkvet burzoazne-fasistickych psov? za to dostane niekto gulku do tyla!
  • Vypadá to naprosto příšerně. Další nesmyslná karikatura, ta hra se odehrává jakože před 50 lety, ale Němci tam mají vymakanější techniku, než bude mít lidstvo za 100 let... U toho zase někdo přemýšlel prdelí. Celou Bethesdu bych postavil ke zdi a terminoval je, všechno, u čeho se jen objeví jejich jméno totiž stojí za vyližpi*u
    • victor
      *1* Válka je akcelerátor technologického vývoje . V realitě se posledních 70 let držely dva bloky vzájemně pod krkem a výzkum se podřizoval ekonomům a sociologům . Ve válce má vojenský výzkum prioritu . Takže mne scifi šedesátky až tak nervy nedrásají ...
    • TheGGG
      vím že jen trolluješ, ale zkus pochopit že wolf je byl a bude parodie na nacistické Německo. Není to ani tak alternativní historie, jako spíš ujeta FPS, která paroduje nacistickou dobu. Fašouni prý měli okultní spolek, tak jim dáme armády démonů, nebo byly v technologiích o trochu na před tak jim dáme mecha. Hromady šílených vědců a atd. Prostě parodie, která z nácků dělá superpadouchy ze vším všudy. Tady se nikdo nesnaží o nějaké reálné pojetí možného alternativního vývoje světa po druhý světový, ale o šílenou černohumornou velmi stylyzovanou FPS.
      • co je na mechovi a zombie vtipneho?
        • TheGGG
          Tobě něco vysvětlovat to má očividně stejný význam jako psát na poradenskou službu EA. Kdo ví ten ví.
    • Cože? Wolfenstein neodpovídá reálným možnostem technologického vývoje a je nerealistický? Kdo by to byl řekl, vždyť předchozí díly byly realistické simulátory.
    • Jo...a v původních Wolfech byl Hitler v exoskeletu, v RTCW byli zombíci a okultismus a to se to odehrávalo v letech 40. !!!
      Možná by se hodilo kouknout na význam slova "alternativní historie" alespoň na tu wiki na obecnou definici...pak bys nebyl za blbce
      • veskoslav detected
        • Tak to si detecoval špatně nýmande, tak si nech upravit detector
          • Princ Jabloň not detected as Veskoslav
            • Tys nekoupil detektor od čínskýho trhovce...dobře pro tebe
      • To ví snad každej, že je to alternativní historie, ale to seš tak blbej, že si myslíš, že by dokázali němci po vyhrané válce za 10 udělat větší technologický skok, než normální historie za 100 let? *7*
        • Co si myslim je podružný, důležitý je, že vim že to je hra...nebo mám plivat například na fallout protože to je v alternativní historii se stylizací 50.let a jsou tam levitující roboti?
          • Především je to podle mě zabitý koncept. Dala by se udělat geniální, promyšlená hra s alternativní historií/budoucností, kdy Německo vyhrálo válku. Mohla tam být spousta prototypů, které skončily jen na papíře, mohl tam být další vývoj Hitlera a jeho zrůdiček apod. Mohlo to být super. Wolf je jen střílečka, kde cokoliv připomíná nácky jen tím, že mají na sobě swastiku nebo německé přilby, toď vše. Kdyby někdo smazal ty kříže a řekl, že se hra odehrává v roce 2200 na Marsu, tak nikdo nepozná rozdíl. Už to chápeš? Jinak RTCW mělo své kouzlo, ale tato futuristická střílečka (z 60. let), kde se promenádují mechové, vypadá opravdu směšně.
            • Wolf byl vždycky jen střílečka...souhlasím že téma má mnohem hlubší potencionál...ale né u Wolfa
            • nejhorší je že je to fail i jako strilecka
          • fallout se ale odehráva v alternativní budoucnosti
            • ale to su vsetko technologie spred vojny
            • na historii falloutu odborník nejsem ale dej tam začína v roce 2157, cca 100 let po válce. za tu dobu mohli vymyslet energeticke zbrane (navic tam vystupuji i mimozemstani tak se mozna inspirovali mimozemskou technikou). navic to tam až tak vyspele nevypada
            • Jasně...Fallou jako takovej jo...ale kdy se tam odehrála nukleární válka? A jakou stylizaci ta doba měla? Taky tam byla technologie pokročilejší než naše realita (a během děje samotnýho Falloutu těch technologických pokroků asi moc neudělali)
        • Krescz
          a koho to s*re? *7* ....co si cekal simulator?....to ses tak blbej?
        • maros.goc
          a myslíš si že kvôli čomu tú vojnu v hre vyhrali? ;) kvôli tomu, že mali také technológie. .panebože!
  • Já se začínám docela dost těšit :) Třeskutá oldschool střílečka by vůbec nebyla od věci. Nicméně jentak rejpnutí pro autora, spojení "nacistické feministky" je úplně mimo, jestli byl něco nacismus, tak anti-feministický.
  • Konečně byl nastolen pořádek a řád, a zas se našel někdo kdo ho chce zničit. *10* Tyhle africká jara, jasmínové a ukrajinské revoluce, plné extrémistů to všechno chtějí zničit. Chci hrát za druhou stranu v téhle hře. Drdo Reich tě potřebuje *16*
  • Zvítězíme! Zvítězíme! Z-V-Í-T-Ě-Z-Í-M-E!!!

Doufám že tam budou koncentráky, tuna hákenkrojců, ujetý experimenty s nenarozenýma embriema, možnost hrát za dobrou stranu (Němce!!!) a po 22:00 zákaz vycházení.

Jawohl!

☻/
    /▌
    / \
    • *1* *1* *1*

Pobaviiil !!!

*1* *1* *1*
    • Ha, ten Bob zvedá špatnou ruku! *1*
    • Mato1987
      alles gute adi *3*
    • Žertovat o někom jako HItler není vtipné,kdyby Náckové vyhráli, tak by to bylo přesně jako v traileru.
      • O Churchilovi zertovat muzem? Nebo treba o Cinghischanovi? A co takovej Napoleon ten je taky tabu?
      • Právě naopak...Náckové si nezaslouží nějaká ustrašené reporáže a podobně...to jim akorát pomáhá, je třeba si z nich dělat srandu (viz česká soda)
        • Naprostá pravda.
      • Paulcz
        Stačí si projít novodobé dějiny a zase takový rozdíl to není, akorát zabíjejí, teror a demagogie není tak vidět, no i když v případě USA to vidět je, ale skoro všem to je jedno.. tak alespoň že tu máme zlé lidi z historie na které si můžeme ukázat..
        • MikeiXX
          Ty ses zbláznil? Takže za všechno zlo ve světě může převážně USA podle Tebe? Vzpamatuj se.
          • Paulcz
            Možná, že jsem se zbláznil :) Ale nic takového nepíšu a ani si nemyslím. Každopádně politika USA žádnej med není a pro řadu svobodných národů to byla a je pohroma.
          • Ale lidí jako on je plno a já se jejich komentáři vždy hrozně bavím. Dokážou to naroubovat úplně na jakýkoliv téma. I článek o nalezení velký houby, by pro ně byl záminkou napsat o tom jak tady USA dělají experimenty. Nebo možnost upozornit na zkaženou Americkou kultůru je pro ně úplné požehnání.
        • TheGGG
          ale prosímtě, pověz nám o tom jak CIA sabotuje letní děcký tábor, nebo jak Obama schovává za domkem UFO. Tydle anitAmerický teorie mě hrozně baví.
          • tebe omlouvá jenom tvoje mladická debilita....
          • Nazdar mladej, co o tom, jak USA dodaly syrským terroristům...errr bojovníkům za democrazy protitankové střely BGM-71 TOW. Chlapci z hnutí Hazzm se už vystavují na youtube.
            https://www.youtube.com/watch?v=IVuPrIuYDAI

Poučovat tě o převratu v Sýrii ve 49', nebo tom Íránském v 53' asi nemá cenu...
            • ale prosímtě, když chceš ty lidi nazývat terroristy. Vsadím se že máš nějakou zábavnou historku o tom jak USA manipuluje s ukrajinou či tak něco. Pro ruští diskutující na hoví*kách.cz by tě měli za diskuzního krále.
              PS: a nezapomeň, že CIA do Coca coly mýchá látky které nutí lidi důvěřovat USA. Nebo že mcdonaldy jsou součástí plánu na ovládnutí světa *7*
    • Takhle zneužívat Boba
  • Nějak úžasné mi to video nepřipadalo ani náhodou... Podivně vykonstruovaný začátek, nehodící se hudba a po prvním výstřelu snůška dalších.

A už vůbec nechápu tu mánii kolem betatestů, alfa verzí, early access a podobných pí*ovin - to si prostě nemůžete počkat na plnou a dodělanou hru?!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit