Přejít na výpis diskuzí
Představení Battlefrontu předchází nový trailer na film Star Wars: Síla se probouzí
17.4.2015 | Adam Homola
96 příspěvků
-
epic!
-
Tak to tam už je v rámci vyvážení i černý trooper :D ?
-
-
A Lando nebo Windu ti nevadil? *15*
-
-
Sice nejsem nijak zběhlý ve Star Wars, ale co si z filmu pamatuji, tak troopers byli kloni, tak doufám ,že jich tam bude běhat více, že by tak najednou nastavili výrobu na černé :D a nebo je z nějakých specialních složek to pak jo a Windu byl nejlepší.
-
-
Poslední klonoví vojáci v imperiální armádě byla 501. armáda a zbytku elitních klonových komand. 501 vedla útok na chrám Jedi. A i ta byla před IV. dílem rozpuštěna. Většina byla buď mrtvá nebo díky genetickému kódu zemřela.
-
-
Díky to jsem nevěděl.Jsou nějaké oficiální knihy ke star wars? Já viděl jen filmy + pár hodin hraní stwor ,tak se v tom moc nevyznám.
-
-
Klony byly jen v Klonových válkých a na počátku Impéria - pak to byly prostě vojáci ze všech koutů galaxie.
-
Stormtroopeři nemají s klonovými vojáky celkem nic moc společného. Tedy kromě té podobné zbroje.
-
-
Lando a Windu byli sympatický, tenhle ne, barva nebarva
-
-
-
"Multiplayerovou (jenom?)" To ja spis doufam ze bude jenom multiplayerova.. singlac by byl stejne zbytecnej jako v battlefieldech. Radsi at si daj poradne zalezet na MP. Battlefront klasickej pribehovej SP nemel a ani ho nepotrebuje.
-
-
To neni pravda, Battlefront 2 mel vynikajici SP kampan a spoustu modu pro jednoho hrace. Celkove jsem tam stravil desitky hodin a MP jsem nikdy nehral :)
-
-
Ta kampan probihala stejne jako MP.. nehral si zadnyho typka kterymu se rozvijela pribehova linka nebo tak.. proste rezba s respawnama a obcas vyskocil Jedi :)
-
-
To ale neznamena ze jsem se skvele nebavil, navic to bylo dobre poskladane i s nejakymy animecemi a tak jsem si pripadal jako soucast toho universa :)
-
-
-
-
Good, jen ty masky trooperů jsou hrozný
BTW: stormtrooper může být aj černoch, nejsou to kloni -
-
přesně tak.Jinak stromtroopery měl i wehrmacht. Prostě uderný oddíli(postradatelní pěšáci.).
-
-
ve wehrmachtu ale černochy neměli *1*
-
-
Nejkrutější jednotky v Africe byl "černý" SS....Ti měli na svědomí jedny z největších zvěrstev. Hitler a jeho Árijská rasa se používala jenom tehdy, když to potřeboval. Obzvlášť on, malý, hnědé oči i vlasy.
-
-
Hitler mal modré oči.
-
-
http://i.ytimg.com/vi/83b6DSdiSbI/hqdefault.jpg
Jasnej stormtrooper -
-
vypadá v tý uniformě stejně divně jako ten herec v stormtrooperskym *15* co si budem nalhávat, impérium jsou intergalaktický náckové
-
-
to ne no *1*
-
-
-
-
bude na to někde live stream? mohl bych to najít ale jsem si jistej že je tady dost fandů co už dávno zná odpověd *1*
-
V podobných odkazech na kultovní momenty a postavy dokázal Abrams navnadit i v trailerech na poslední Star Trek a nakonec to dopadlo děsivě. Už mu nevěřím...
-
-
Co bylo špatné na novém Star Treku? Jediné, co se mi nelíbí bylo zpracování Klingonů. Viděl jsem i staré filmy a nový Star Trek se mi líbí.
-
-
Udělal jen povrchní podívanou v kulisách a s postavami ST. To téma paralelního vesmíru bylo dobře vymyšlené, ale bohužel jeho potenciál absolutně nevyužitý a především z něj nebylo cítit ST, ale tuctovou sci-fi. I když je fakt, že ST filmy jsou jako verze Windows, celkem slušný díl se pravidelně střídá s příšerným, tak se zřejmě i Abrams držel tradice... :)
-
-
No vidíš a já zase například nikdy nepřišel na chuť starému Star Treku a novy (především první díl) jsem si užil. *3*
-
-
-
On poslední ST dopadl děsivě? Jsem si nevšiml.
-
tak naštěstí Star trek není Star Wars, ty by mohli Abramsovi sedět lépe. Taky souhlasím, že ze Star treku udělal něco čím vůbec není.
-
-
mrkněte raději na teaser k Batman v Superman
-
-
Zatim jen kino rip :/
-
-
Disney jen vše ničí. Jsem fanoušek Star Wars asi 25 let a vždy jsem obdivoval, jak obrovský a propracovaný vesmír za těch 30 let vznikl. Disney ovšem celý tento vesmír spláchl do záchodu a začal si dělat nové a na dosavadním obsahu nezávislé filmy a knihy. Já osobně vše od Disney budu ignorovat a zůstanu věrný původnímu obsahu...
-
Ani nevím jestli ty nové SW chci vidět, mám strach co z toho vznikne vzhledem k tomu co už vzniká pod disneym.
-
-
horší než Indy trojka to bejt nemůže *4*
-
-
teda čtyřka
-
-
-
Jsou stovky knih, desítky her a přes 20 000 stran komiksů - takzvaný EU (expanded universe), který vznikal 36 let - Disney vše pohřbil...