Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Darth Revan ?
    Vypadá to že to teď opravdu bude mýt světlá strana těžké.
    • Veskoslav
      Si pleteš padlého Jediho a inkvizitora:-P
    • To neni Revan, ale Kylo Ren *3*
      • Vskutku, ta helma mě zmátla děkuji že jsi mě opravil :) .
    • XorxoxTalarius
      Taky se mi hned vybavil Revan jak jsem to videl :D
      Akorat by mu uz bylo cca 20k let?
      • len necelých tisíc.
      • Nevím kolik by mu už bylo, ale zase ovládá obě strany síly, mohl by se dožít klidně déle (možná).
  • C-BEAM
    osobne som bol sklamaný, keď som sa dozvedel, že v ňom bude hrať nie len Ford ale celé trio s Hamillom a Fisher, nehovoriac o tom, že Hamill sa začína podobať na Vadera. Je to smutný pohľad a takto si na tieto geniálne postavy nechcem spomínať. Zostáva dúfať, že toto bude ich SW finále a neskončia ako Arnie ktorého tak ako som zbožnoval, dnes začínam nenávidieť (Genisys).

Nostalgia je dvojsečná zbraň a síce rozumiem tomu, že s rastúcimi nákladmi idú viac na istotu a nechce sa im príliš experimentovať ale raz sa to bude musieť prelomiť. Trailer sa mi inak páčil.
    • Ford vypada porad celkem dobre, ale to vsici tito frajeri s chlapeckym usmevem. Hamill nevim jak vypada naposled jsem ho videl ve wing commanderovi a to uz je par let. Nicmene vim jak vypada v soucasnosti Fisherka a to neni zrovna hezky pohled. Snad ji poradne vyretusujou. A snad tam nebude pobihat v takovym topu jako mela v sestce. To by opravdu zkazilo vzpominky na vlhke sny z mladi.
      • C-BEAM
        Na Forda nebol dobrý pohlad už v poslednom Indym, takisto to bol určite najhorší diel v sérii i keď vyslovene nesklamal a on tam bol vpodstate ten kto to držal nad vodou. A k Hamillovi asi len toľko: http://i.imgur.com/RPvNhF6.jpg
        • Herci zestárli no. A v čem je problém? Nebo ve SW univerzu postavy nestarnou? Pokud nebudou hrát ústřední postavy v akčních scénách (a jakože nejspíš nebudou) snad až na pilotování MF v podání Forda a budou plnit teď už spíše funkci jakýchsi mentorů a tvořit jakýsi můstek mezi starým a novým, tak v tom žádný zásadní problém nevidím.
          Pokud ti jde o to, že si ty postavy chceš zapamatovat takové jak si je pamatuješ z dřívějších dilů, tak pak chápu.
          Ale mě to přijde jako hezka tečka za starými SW a rozloučení se starými postavami s postupným přesunem k novým postavám a novým příběhům.
          Snad se to povede.
          • C-BEAM
            áno chcem si ich zapamatovat v ich najlepšej forme, Hana ako mladého sympatického "vesmírneho kovboja" a Leiu ako mladú sexi princeznú... nie ako starcov. Myslím, že aj Hamill mal najprv pochybnosti či sa do filmu ešte hodí a myslím, že doslova povedal, že by sa mal dať priestor skôr mladšej generácii, neviem čo sa potom presne stalo, že na účasť vo filme kývol.
            • Ale vždyť se nové generací dá prostor. Hlavními postavami nebá byt Han, Leia nebo Luke ale ti 3 nováčci. V tomhle bych problém neviděl.
              Ale proti tomu, že si je chceš zapamatovat jako mladé a krásné se nedá nic namítat samozřejmně. *3*
              Mě to zas tak nevadí. Stárnutí je součást života a pokud ty staré herece nebude Abrams násilně cpát do akčních scén, kde jejich pokročilý věk bude znát, tak s tím problém nemám.
        • Kdyz mu to vzadu sepnou kolickama tak se ten predek vyhladi...
          • Jo, to by mohlo fungovat. *1*
    • svet SW je tak velky, ze by mohli natocit sto filmov a stale by mali co natacat. a to vsetko bez luka a spol. Osobne by som bol za priame pokracovanie epizody 6 teda sfilmovat knihy: dedic imperia, temna sila na vzestupu a posledny povel. nasledne prizrak z minulosti a vize buducnosti. a neskakat 30 rokov do buducnosti. Samozrejme s novými hrecami, radsej nova tvar Luka skrypat zubami pri tom ako za 90minut zlikvidovali desiatky hodin co som stravil pri citani knih z SW univerza
      • C-BEAM
        Presne tak. Aj preto nový SW bude brať iba ako náznak toho kam sa môže sága uberať a ako nostalgickú rozlúčku hlavných protagonistov v super kulisách. Viac od toho čakať nebudem.
  • Ten prvy bol fakt oficialny?
  • Po prvním traileru jsem si řek akorát: "Hm..Star Wars je v hajzlu.."
    Ale z tohohle na mě zase úplně dejchla ta stará dobrá SW atmosféra *14* Začínam se i těšit *15*
  • Jack1947
    Ale jo když to bude na úrovni Star trek... tak se to dá. Děda Ford vypadá stále dobře. *3*
  • "Chewie. We're home."..tohle když jsem videl tak me to fakt dojmulo, asi proto ze uz jsem stejne sedivej jako Harrison :)
  • Jako určitě nato pujdu. Ale jak jsem četl zde na diskuzi, ty tři hlavní postavy no nevim nevim. Jinak Novou naději, Imperium vráci úder si jedu stále a stále dokola a nikdy mě to snad neomrzí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit