Přejít na výpis diskuzí
Představení World of Warcraft datadisku Mists of Pandaria
21.10.2011 | Petr Poláček
47 příspěvků
-
vy to tady takhle krytizujete .sak nikdo vas nenuti aby ste to hrali .. jestl ise vam to nelibi ta ksi to nechte prosebe a NEZASIREJTE STIM INTERNETOVE STRANKY ... *16* *1*
-
Mám rád wowko že je dělané podle západního stylu ,ale tohle to celkem kazí jestli si chci zahrát nejakou asijskou hopsačku tak si zahraju lineage nebo podobne chujoviny. Sice Catalyzmu jsem se taky bál ale nebylo az zas tak nejhorší ale pořád ty asijské blbosti by tu nemuseli tahat ale jak ti uz nekdo psal víc se ponořit do příbehu který je.
-
KOKOS SAK WARCRAFT 1 by som hral radsej ako nejake pandy ...totalna piiiiiiiip .....
ZE PANDARIA to uz rovno mozu este dat Shreka a McQueena a ine rozpravkove debiliny *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* -
Co? :D proste vidis? no nevim :D... radsi sem hod nejakej clanek z duveryhodneho zdroje s tematem hojneho odchodu hracu z wow a neohanej se tady nejakym "co nechapes na vete" :D lol
k tematu: ja sem spokojen, nove cata lokace sou paradni a tydle budou taky .. a to ze to ma trosku jinou grafiku? tvl lidem se fakt nezavdecis .. je to vyvoj .. pokud chcete lepsi grafiku tak je to logicky ze to projde zmenou ... ja teda v cata u blizzu cejtim snahu o zmenu dost ;) vashjir, uldum, deepholm sou proste epicky.. a final fight na deathwingovych zadech? maras! -
Pokud to bude kvalitní, s velice promyšleným příběhem který chytne, mohla by to být pecka, ale mám velké pochyby
-
Mi to hrozně připomíná kung-fu pandu.
-
No, ale už ve Warcraft III: Frozen throne jsi si mohl najmout jako hrdinu pandarenskýho pivovarníka. Takže to není až zase taková novinka, ale udělat z toho celej datadisk to je opravdu i na mě trochu moc.
-
To mi mluvíš z duše.
-
Co nechapes na vetě ''ve wotlku odešlo nejvíce lidí'' ?Ano na zacatku vydani bylo nejvic platicich hraču, ale netrvalo dlouho a vsichni zacali odchazet. Nemusís to ani nikde císt ( ikdyž clanku na to je vic než dost vsude) to proste vidíš. Aspon jestli jsi hral WOW dele a na offiku, ale nevypada to tak.
-
Uz nech kaslu nato.Radsej nech spravia Warcraft 4
-
Udelat tenhle datadisk driv tak si to zahraju ale jelikoz me za 2 mesice vyjde swtor tak si to nekoupim.
-
"Datadisk přinese navýšení max levelu na 90..."
Do 24 hodin po vydani ocakavam prve spravy o umrtiach.
Hry a drogy jsou spatne, ano. -
To že ve wotlk odešlo nejvíc lidí sis přečetl kde ? Ve wotlk bylo nejvíce platících pak to začlo klesat.
-
Konečně Pandareni i ve wowku :-) brewmaster specializace u monka jako tank :-D ale stejně mě nejvíc dostává ten "Pet Battle system" ,kterej je vykrádačka pokemonů :-D
-
Zdá se mi to, nebo se stává stále více lidí zabedněnějšími? Dyť nikdo přeci nikoho nenutí kupovat nebo hrát Blizzardí hry, je to jen vaše volba.
A zrovna v objasnění věcí kolem Pandarie a Pandarenů jsem si přál. Můj oblíbený hrdina z W3FT je Pandarenský mnich. Navíc když jsem viděl ten trailer, viděl tu práci a umění, které do toho Blizzardí tým vložil, tu krásnou hudbu vycházející z Čínských melodií, jak je známe třeba z filmů Hrdina nebo Klan létajících dýk, tak jsem se zase ujistil, že Blizzardi jsou prostě machři. Dyť vůbec nezáleží, jestli Wowko má super grafiku, ale má svůj styl a zachovává si ve všech směrech konzistentnost. A i když vám dám zapravdu, že v posledních letech Wowko upadá a že nejlepší bylo TBC, tak má pořád univerzum Warcraftu velkou duši.
Ať už to bude s Wowkem dál jakkoliv, tak se těším na tu atmosféru při prozkoumávání Pandarie...
Stejně si to všichni vyzkouší, takže co tu pořád řešíte... -
Na mna to skor zaposobilo ako riadna sranda a nie hra. *1* . Co dodat. Co citam tak spusta ludi asi bude rusit konta, ale asi to nepravia budu chciet diablo 3 zadara.
-
Souhlasim, ale F2P WOWku nehrozí v každem pripade ani dnes ani za 4roky.
GW2 má malou sanci na prekonaní WOWka, ale kdyby mela víc lidí jako SWOTOR tak bych se vubec nedivil. -
World of Warcraft byla průlomová hra plná magie, kouzel a příběhu. The Burning Crusade krásné a hlavně barevné rozšíření s ještě více magie a Illidanem jako třešničkou na vrchu Černé citadely. Wrath of the Lich king - ponurost prostředí (a samej sníh) se dostala i do samotného příběhu a začalo to celé nějak drhnout. Cataclysm mi připadá jako kdyby Blizzardi vzali barevnost z TBC a zahalili ji do WOTLK grafiky. Mě osobně se Cata líbil... Teď mi připadá, že Blizzardi vyplácali svoje peněženky na hlavní chody a místo kvalitní stravy nás vzali do čínského bistra. Grafika nádherná a ano Pandareni jsou ve W3...ale vypadáto že to všechno patří do jiné hry. Očekával jsem velkolepý návrat Azshary. Nebo portál do Smaragdového snu (nebo Azurového teď nevím), ale tohle ne... Mám vzato že na Blizzárdí impérium padl stín... Stín hrůznější než Onyxia... než Illidan... Lich king... Deathwing... Tohle je stín, který zadupe MMORPG s podtitulem Mists of Pandaria ( stále tomu nemůžu uvěřit že to vážně udělali, doufám že je to Halloweenský žertík který nás má vystrašit) hluboko do prachu a Blizzardům nezbyde nic jiného než z toho udělat F2P... A tím stínem... Je Guild Wars 2 beta...
(tento komentář je názor uživatele Lorda Skeletona, je jeho, a pokud je váš jiný, tak vám ho nebude vnucovat) *5* -
A videl jsi to video ? Tam vždy rikaj nejdulezitejsi veci a porovnej co noveho bylo v cata a co je tady.
Porád nic ? To je zvlastní, že ve wotlku odešlo nejvíce lidí a v cata už zacinaj také odcházet, nejhranejší MMORPG světa už dosáhla své špičky a už jen ztrácí hráče a ty tomu rikáš nic ?.ehm..raci si zjisti nejdirv nake informace než zacnet komentovat. -
To ten gay-filtr, proto tam nic nevidis...