Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přečetl sis něco jiného než tenhle článek, chápeš že první info začlo zhruba před hodinou a půl ? O tom že wow umírá, lidi to tvrděj už od wotlk a ono pořád nic *15*.
  • ja se teším, znova budou startovní lokace plné a ja znova budu gankovat. Muzu si vybrat s jakým charakterem to budu delat, mam 5 klas na maximalnim levelu.
  • Když jsem o tom slyšel poprve, že by mohl byt datadisk pandaria tak sem se zacal smát kde vzali tyhle kraviny. No a ona je to pravda, už se nesměju jen je mi celkem lito co s tim wowkem dělaj.
    Nikdy bych neveřil, že by mohl SWOTOR porazit WOW, ale po oznamení tohoto datadisku o tom zacinam uvažovat, že to není tak nerealný.
    Ano vaděj mi pandy jsou tam mnohem lepší temata než pandy, ktere jsem videl asi 15min ve W3. Ale to by se jeste dalo prekousknout, ale tento datadisk neprinasi takrka nic nového ( samozrejme nepocitam ty zakladni veci jako v každem datadisku levl up, nová lokace atd )
    Podle mě už věděj, že wowko umírá a tak se z nej ted snažej jeste vytrískat co nejvic penez a ne ho oživit jak říkají.
  • Proc vymejslet neco nove, kdyz dojne kravy platej stale ;)
  • nic tam není
  • Stále se přesvědčuji o tom,že jste super web.Dovolím si tvrdit,že co se týče informovanosti,jste na prvním místě.Díky.Neustále čerstvé a čerstvé věci několikrát za den.Moc díky.
  • myslim, ze ma abstak konecne a nadobro presiel *1*
  • Oficiální web i s trailerem - http://us.battle.net/wow/en/game/mists-of-pandaria/
  • Tady je nejvíc informací a průběžně je aktualizují - http://www.mmo-champion.com/content/2516-World-of-Warcraft-Mists-of-Pandaria-Preview-Panel
  • remm
    btw WoW vzdy bolo, je a bude mmorpg hra pre masy :)
  • pandové byly už v W3
  • Na monka už se čeká dost dlouho, docela by to s ním mohl bejt nářez. Ale než to výjde, tak už snad bude Guild Wars2 a na wowko prdíky prdíky.
  • Level cap je 90 takže +5, aspoň si to přečti. Navíc pár novinek už bylo oznámeno a to je teprve začátek blizzconu.
  • kostejnesmrtelny
    Tvůj detektor sarkazmu je zjevně rozbitej.
  • +5 player level cap
  • kostejnesmrtelny
    No, v podstatě jo, ale copak s tím uděláš jinýho, abys zachoval odkaz předchozích 6 let? Tu hru by museli úplně komplet předělat, úplně novej základ hratelnosti. To není reálný.

Jedinej zásadnější rozdíl tady vidím v tom, že tenhle datadisk se nemá točit okolo nějakýho dalšího brutálního záporáka, co chce zničit svět. Uvidíme, co z toho vyleze.
  • Jo, už je to zhrublá pohádka pro děti :-). Samí lidičky se zvířecí tváří.
  • Já nevím. Nová rasa, zase +10 level cap a nový mise. Jako předtím, předtím, předtím i předtím. Mě už to přijde jako výsměch. Zkoušení (ne)náročnosti publika.
    5x nastavená kaše ...to teda musí být chuť
    (hrával jsem to, do 2. dat. včetně)
  • kostejnesmrtelny
    Arrakoa = bird people. Centaurs=horse people. Furblogs = bear people. Gnolls = hyena people. Kobolds = rat people. Magnataur = mammoth people. Murlocs = fish people. Naga = fish/snake people. Qiraji/Nerubian = bug people. Quillboar = boar people. Taunka = buffalo people. Tauren = cow people. Tol'vir = cat people. Tuskarr = walrus people. Wildkin/Moonkin = owl people. Wolvar = wolverine people. Worgen = wolf people.

Oni chtěj přidat do WoW pandy? Tak to končím!!! *11* *11* *11*
  • to že přidávaj Pandareny neni protože by nevěděli co udělat dál nebo že by se snažili zapůsobit na číňany.Je to protože příběh Wowka jde nějak taky kupředu a Pandaria jak bylo už kdysi zmíňeno je kontinent kterej je na Azerotu prostě ztracenej nikdo neví kde je a přišel taky konečně čas aby ho někdo oběvil.Dalo by se říct to to trvalo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit