Přejít na výpis diskuzí
Představení World of Warcraft datadisku Mists of Pandaria
21.10.2011 | Petr Poláček
47 příspěvků
-
Arrakoa = bird people. Centaurs=horse people. Furblogs = bear people. Gnolls = hyena people. Kobolds = rat people. Magnataur = mammoth people. Murlocs = fish people. Naga = fish/snake people. Qiraji/Nerubian = bug people. Quillboar = boar people. Taunka = buffalo people. Tauren = cow people. Tol'vir = cat people. Tuskarr = walrus people. Wildkin/Moonkin = owl people. Wolvar = wolverine people. Worgen = wolf people.
Oni chtěj přidat do WoW pandy? Tak to končím!!! *11* *11* *11* -
-
No, ale už ve Warcraft III: Frozen throne jsi si mohl najmout jako hrdinu pandarenskýho pivovarníka. Takže to není až zase taková novinka, ale udělat z toho celej datadisk to je opravdu i na mě trochu moc.
-
Jo, už je to zhrublá pohádka pro děti :-). Samí lidičky se zvířecí tváří.
-
-
pandové byly už v W3
-
Tvůj detektor sarkazmu je zjevně rozbitej.
-
-
-
Uz nech kaslu nato.Radsej nech spravia Warcraft 4
-
-
To mi mluvíš z duše.
-
-
Zdá se mi to, nebo se stává stále více lidí zabedněnějšími? Dyť nikdo přeci nikoho nenutí kupovat nebo hrát Blizzardí hry, je to jen vaše volba.
A zrovna v objasnění věcí kolem Pandarie a Pandarenů jsem si přál. Můj oblíbený hrdina z W3FT je Pandarenský mnich. Navíc když jsem viděl ten trailer, viděl tu práci a umění, které do toho Blizzardí tým vložil, tu krásnou hudbu vycházející z Čínských melodií, jak je známe třeba z filmů Hrdina nebo Klan létajících dýk, tak jsem se zase ujistil, že Blizzardi jsou prostě machři. Dyť vůbec nezáleží, jestli Wowko má super grafiku, ale má svůj styl a zachovává si ve všech směrech konzistentnost. A i když vám dám zapravdu, že v posledních letech Wowko upadá a že nejlepší bylo TBC, tak má pořád univerzum Warcraftu velkou duši.
Ať už to bude s Wowkem dál jakkoliv, tak se těším na tu atmosféru při prozkoumávání Pandarie...
Stejně si to všichni vyzkouší, takže co tu pořád řešíte... -
World of Warcraft byla průlomová hra plná magie, kouzel a příběhu. The Burning Crusade krásné a hlavně barevné rozšíření s ještě více magie a Illidanem jako třešničkou na vrchu Černé citadely. Wrath of the Lich king - ponurost prostředí (a samej sníh) se dostala i do samotného příběhu a začalo to celé nějak drhnout. Cataclysm mi připadá jako kdyby Blizzardi vzali barevnost z TBC a zahalili ji do WOTLK grafiky. Mě osobně se Cata líbil... Teď mi připadá, že Blizzardi vyplácali svoje peněženky na hlavní chody a místo kvalitní stravy nás vzali do čínského bistra. Grafika nádherná a ano Pandareni jsou ve W3...ale vypadáto že to všechno patří do jiné hry. Očekával jsem velkolepý návrat Azshary. Nebo portál do Smaragdového snu (nebo Azurového teď nevím), ale tohle ne... Mám vzato že na Blizzárdí impérium padl stín... Stín hrůznější než Onyxia... než Illidan... Lich king... Deathwing... Tohle je stín, který zadupe MMORPG s podtitulem Mists of Pandaria ( stále tomu nemůžu uvěřit že to vážně udělali, doufám že je to Halloweenský žertík který nás má vystrašit) hluboko do prachu a Blizzardům nezbyde nic jiného než z toho udělat F2P... A tím stínem... Je Guild Wars 2 beta...
(tento komentář je názor uživatele Lorda Skeletona, je jeho, a pokud je váš jiný, tak vám ho nebude vnucovat) *5* -
-
Souhlasim, ale F2P WOWku nehrozí v každem pripade ani dnes ani za 4roky.
GW2 má malou sanci na prekonaní WOWka, ale kdyby mela víc lidí jako SWOTOR tak bych se vubec nedivil.
-
-
"Novou rasu (mních), nove povolání"
Ak je rasa mních, čo je potom panda?:) Profesia?
Autor, prosím,opraviť :D. -
Připadal jsem si jako bych viděl novy trailer na kung-fu pandu *11*
-
-
A preto bude super ak pandarenov nadabuje Jack Black !!1 /drool *14*
-
-
Já nevím. Nová rasa, zase +10 level cap a nový mise. Jako předtím, předtím, předtím i předtím. Mě už to přijde jako výsměch. Zkoušení (ne)náročnosti publika.
5x nastavená kaše ...to teda musí být chuť
(hrával jsem to, do 2. dat. včetně) -
-
Proc vymejslet neco nove, kdyz dojne kravy platej stale ;)
-
btw WoW vzdy bolo, je a bude mmorpg hra pre masy :)
-
Level cap je 90 takže +5, aspoň si to přečti. Navíc pár novinek už bylo oznámeno a to je teprve začátek blizzconu.
-
+5 player level cap
-
No, v podstatě jo, ale copak s tím uděláš jinýho, abys zachoval odkaz předchozích 6 let? Tu hru by museli úplně komplet předělat, úplně novej základ hratelnosti. To není reálný.
Jedinej zásadnější rozdíl tady vidím v tom, že tenhle datadisk se nemá točit okolo nějakýho dalšího brutálního záporáka, co chce zničit svět. Uvidíme, co z toho vyleze.
-
-
Udelat tenhle datadisk driv tak si to zahraju ale jelikoz me za 2 mesice vyjde swtor tak si to nekoupim.
-
Mám rád wowko že je dělané podle západního stylu ,ale tohle to celkem kazí jestli si chci zahrát nejakou asijskou hopsačku tak si zahraju lineage nebo podobne chujoviny. Sice Catalyzmu jsem se taky bál ale nebylo az zas tak nejhorší ale pořád ty asijské blbosti by tu nemuseli tahat ale jak ti uz nekdo psal víc se ponořit do příbehu který je.
-
Stále se přesvědčuji o tom,že jste super web.Dovolím si tvrdit,že co se týče informovanosti,jste na prvním místě.Díky.Neustále čerstvé a čerstvé věci několikrát za den.Moc díky.