Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pokud to bude kvalitní, s velice promyšleným příběhem který chytne, mohla by to být pecka, ale mám velké pochyby
  • vy to tady takhle krytizujete .sak nikdo vas nenuti aby ste to hrali .. jestl ise vam to nelibi ta ksi to nechte prosebe a NEZASIREJTE STIM INTERNETOVE STRANKY ... *16* *1*
  • KOKOS SAK WARCRAFT 1 by som hral radsej ako nejake pandy ...totalna piiiiiiiip .....
    ZE PANDARIA to uz rovno mozu este dat Shreka a McQueena a ine rozpravkove debiliny *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*
  • remm
    Panda powa! tak toto som necakal :D aj ked je jasne ze na zapade uz WoW umrelo :(
    • to že přidávaj Pandareny neni protože by nevěděli co udělat dál nebo že by se snažili zapůsobit na číňany.Je to protože příběh Wowka jde nějak taky kupředu a Pandaria jak bylo už kdysi zmíňeno je kontinent kterej je na Azerotu prostě ztracenej nikdo neví kde je a přišel taky konečně čas aby ho někdo oběvil.Dalo by se říct to to trvalo.
    • Nj, wowko hej, nehral som to uz cez 2 roky na offiku absolutne. Je to stale o tom istom,avsak je zaujimave pocut nieco nove o hre ktoru som hraval par rokov vkuse :).
  • no jo, všechno se točí kolem wowka *7*
  • Nevím proč by to mělo být zaměřené na čínské hráče, wow se od začátku inspiruje dávnými kultůrami, takže čínská mytologie byla jasně na řádě. Obrázky vypadaj nádherně, hudba překrásná. Navíc ve wow už běhá tolik příšerek že mě ňákej panda nedokáže rozházet.
  • Na monka už se čeká dost dlouho, docela by to s ním mohl bejt nářez. Ale než to výjde, tak už snad bude Guild Wars2 a na wowko prdíky prdíky.
  • Tady je nejvíc informací a průběžně je aktualizují - http://www.mmo-champion.com/content/2516-World-of-Warcraft-Mists-of-Pandaria-Preview-Panel
    • nic tam není
      • To ten gay-filtr, proto tam nic nevidis...
    • Oficiální web i s trailerem - http://us.battle.net/wow/en/game/mists-of-pandaria/
  • myslim, ze ma abstak konecne a nadobro presiel *1*
  • Když jsem o tom slyšel poprve, že by mohl byt datadisk pandaria tak sem se zacal smát kde vzali tyhle kraviny. No a ona je to pravda, už se nesměju jen je mi celkem lito co s tim wowkem dělaj.
    Nikdy bych neveřil, že by mohl SWOTOR porazit WOW, ale po oznamení tohoto datadisku o tom zacinam uvažovat, že to není tak nerealný.
    Ano vaděj mi pandy jsou tam mnohem lepší temata než pandy, ktere jsem videl asi 15min ve W3. Ale to by se jeste dalo prekousknout, ale tento datadisk neprinasi takrka nic nového ( samozrejme nepocitam ty zakladni veci jako v každem datadisku levl up, nová lokace atd )
    Podle mě už věděj, že wowko umírá a tak se z nej ted snažej jeste vytrískat co nejvic penez a ne ho oživit jak říkají.
    • Přečetl sis něco jiného než tenhle článek, chápeš že první info začlo zhruba před hodinou a půl ? O tom že wow umírá, lidi to tvrděj už od wotlk a ono pořád nic *15*.
      • A videl jsi to video ? Tam vždy rikaj nejdulezitejsi veci a porovnej co noveho bylo v cata a co je tady.
        Porád nic ? To je zvlastní, že ve wotlku odešlo nejvíce lidí a v cata už zacinaj také odcházet, nejhranejší MMORPG světa už dosáhla své špičky a už jen ztrácí hráče a ty tomu rikáš nic ?.ehm..raci si zjisti nejdirv nake informace než zacnet komentovat.
        • To že ve wotlk odešlo nejvíc lidí sis přečetl kde ? Ve wotlk bylo nejvíce platících pak to začlo klesat.
          • Co nechapes na vetě ''ve wotlku odešlo nejvíce lidí'' ?Ano na zacatku vydani bylo nejvic platicich hraču, ale netrvalo dlouho a vsichni zacali odchazet. Nemusís to ani nikde císt ( ikdyž clanku na to je vic než dost vsude) to proste vidíš. Aspon jestli jsi hral WOW dele a na offiku, ale nevypada to tak.
            • Co? :D proste vidis? no nevim :D... radsi sem hod nejakej clanek z duveryhodneho zdroje s tematem hojneho odchodu hracu z wow a neohanej se tady nejakym "co nechapes na vete" :D lol

k tematu: ja sem spokojen, nove cata lokace sou paradni a tydle budou taky .. a to ze to ma trosku jinou grafiku? tvl lidem se fakt nezavdecis .. je to vyvoj .. pokud chcete lepsi grafiku tak je to logicky ze to projde zmenou ... ja teda v cata u blizzu cejtim snahu o zmenu dost ;) vashjir, uldum, deepholm sou proste epicky.. a final fight na deathwingovych zadech? maras!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit