Přejít na výpis diskuzí
Představuje se Preacher, jeden z hrdinů MoH: Warfighter
1.8.2012 | Aleš Smutný
45 příspěvků
-
No vypadá to hezky... ale v takové grafice bych si zahral i (zase) hry z 2. sv. války, těch moderních slátanin bylo už dost... takové vylodění v Normandii na FrostBite II kde lítá statisíce kulek, padá stovky vojáků, stříká krev, lítá hlína, slunko pere do ksichtu (to jen předpokládám, zase to neznám do detailu)
-
No podle mi vlastní zkušenosti jak tak zazpomínám, tak Medal of Honor tu byl první. Takže musím bohužel říct, že to byla na tu dobu nejlepší střílečka co existovala, která ještě byla na PS1 ( PSX ). Takže nevím co je kopírák : COD nebo MoH ? Podle mě je kopírák COD, ale taky musíme brát v uvahu že COD se dostalo na vrchol kvůli každoročnímu dobrému dílů moderní války což bylo v té době zcela něco nového a vyjmečného. Dneska to je normální záležitost. COD také nemá žádný příběh a nevadí mi to. Prostě vás to baví a hotovo. U takovéhle hry si na příběh ani nevzpomenete. Za to MoH bohužel poslední díl vydal v roce 2010 který moc uspěchu teda nezískal, ale líbil se mi a 3x jsem ho dohrál a byl jsem spokojen. Potom už bohužel MoH kopíroval od CoD a dopadlo to špatně. Smůla, když se vývojáři o něco snaží a hráči to nedokáží ocenit. Takový už je svět: ¨Za dobrotu, na žebrotu¨. Já se na nový MoH: Warfighter těším. Já vývojářům držím palce, ale vsadím se že to zase dostane 7-8/10 takže budu opět nasratý, ale však co ? Hlavní je že mě to baví. Celkem jsem byl naštvaný jak byla oceněnou hrou roku Call of Duty 8 která mě nic moc teda nechytla, ale dohrál jsem ji. Já čekal vítěze Battefield 3, který má ohromující grafiku a velice dobrý multiplayer. No uvidíme co z toho vyleze. *3* . Nechme se překvapit, co na nás EA chystá ! *1* . Hlavní je že si máme co zahrát protože poslední dobou to opravdu stojí za velké Hov*o.
-
zlatej nedoceněný Spec Ops: The Line.. se nedivim, jestli neměl na západě úspěch jako tohle a jim podobní.. u Act of Valor se mi taky chtělo brečet, horší jak propaganda nácků pomalu :D
-
Já jsem taky rád, že už jsem konečně dospěl a tyhle hovadiny už mě vůbec nepřitahují.
-
Propaganda ala ACT OF VALOR
-
Tydle voloviny uz ani nestahuju.
-
:D :D Celé video som sa smial :D Ale nie, oni to naozaj myslia vážne ? :D Kto tam robí šéfa vývoja hier ? Ale chápem, aby to kúpili okupanti McDonaldu a iných fastfoodov, tak tam nacpali všetko možné, čo sa dá nájsť v Bčkovom filme. A hurá hrať sa na "héro from haven..teda USA"...bullshit hra..
-
Přiznávám - chtěl jsem si to koupit. Ale z tohodle videa jsem dostal kopřivku. Ještě pár takových záběrů a na protest spálim americkou vlajku. Ten patetickej patriotizmus mi už leze krkem. Všichni na světě nejsou američani... Mimochodem - uvítal bych nějakou hru ve stylu Světový invaze, kde by soudobá armáda měla tu čest utkat se s emzákama. Blackside Area 51 se moc nepovedla a na takovym Frostbite 2 enginu by to mohla bejt celkem sranda.
-
Všechno je to bomba, bezva a cool, určitě parádní grafika, ale jinak mě to přijde jako ukrutná nuda.
-
cod se resi protoze v pripade takovych techto her sou nazvy zbytecnym slovickarenim a sou volne zamenitelny. Neboli mejme konstantu, v ruznych literaturach ruzne nazyvanou, ktera, stejne jako treba zahadne 'pi', se pouziva v siroke skale typu rovnic.
-
já bych řekl, že se tam zasekly už déle, ale teď už se to všechno jakoby "digitalizuje" a přesouvá do bližší budoucnosti
-
Taky jsem měl tu ruskou část kampaně asi nejradši.
-
AG alebo SOG ? :) prvý je fajn ale sog je neskutočný sh*t *1* a tie vybuchujúce show na konci sú fakt trochu smiešne. Ale tak iný kraj...
-
Jojo scéna s tankama byla parádní na tu dobu,mělo to ten správnej říz a atmosféru 2.sv a nebo když se v jedné misi za rusáky odbouchával ten barák,to bylo na tu dobu něco neuvěřitelnýho.
-
nechapem preco sa pri teme medal of honor riesi COD ked prve moh vyslo o 4 roky skor ako COD :D takze nesrat sa do medalu, maju lepsiu atmosku ako COD :D ale hlavne po tomto pride podla mna 2.SV
-
LOL, "be ready for anything.." a bum autem uprostřed ulice *15*
-
ale zase si potom clovek pripada ako v metrixe :D
-
Zabudol si na padajuce mrakodrapy
-
PS: Samy byste nedali dohromady ani vteřinu tohoto traileru
Stavil by si sa o 500€?Ak hej tak dotoho idem -
0:56 - 1:02 The Getaway :)