Přejít na výpis diskuzí
Představuje se Preacher, jeden z hrdinů MoH: Warfighter
1.8.2012 | Aleš Smutný
45 příspěvků
-
Haters gona hate! Mě se to líbí, na odreagování dobrý, kdo v tom hledá logiku, skrytý význam nebo poselství, tak by se měl zaměřit na něco jiného hry tu jsou a byly k zábavě a k ničemu jinému.
-
Po vzoru třeba CSFD.cz by tiscali.cz mohli k trailerům přidat i možnost hodnocení, tento JÚESEJhnůj by si ode mne vysloužil hodnocení ODPAD, je to doposud nejhorší trailer, jaký jsem kdy viděl a obávám se, tak jak to Aleš Smutný řekl, že trailer přesně kopíruje hru. Takže pro mně je hraní této slátaniny tabu, to si radši zahraji stařičký PREY, ten je v porovnání s MoH posledních let reálnější.
-
V poslední době se mi hodně líbí články pana Smutného, krásný kritický pohled na dnešní scénu, hlavně co se týče těch akčních AAA titulů...dokonalé shrnutí je v článku o SO: The Line, kde je popisován vyčítán "malý" počet prodaných kusů...
A k traileru, engine je pecka, graficky to vypadá parádně, ale již po 150 krát provařené klišé, za které může utratit peníze jenom naprostý blb... *11* -
Sakra, já u toho málem usnul *6*
-
Moje peníze nikdy neuvidí. Akčnáky z 80. let aspon měli vtip, někdy. Tohle je dutá výplň