Přejít na výpis diskuzí
Představuje se Preacher, jeden z hrdinů MoH: Warfighter
1.8.2012 | Aleš Smutný
45 příspěvků
-
Možná si to stáhnu... ne kecám .)
-
Hlavně že jsem trapnej,ale co píšeš ty,je horší než to moje. Takže pro příště radši pomlč ;) a žádnej Samy tu mezi náma není pokud vím *1*
-
mainstream se nezmění dokud to lidi (nechci napsat nic urážejícího radši) budou kupovat
-
na discovery channel dávají pořad o amících co mají obchod se zbraněmi a když je prodávají, takové drahé kousky tak u toho dělají vybuchující show, a jak někde amíci nemají výbuchy je to nuda, podle toho ty hry taky vypadají
-
já taky
-
samozrejme ze je to americky vlastenec jinam by to nebyl pravy hrdina
-
Copak klišé. Horší je, že pak je z toho změť nefungujících skriptů, kde člověk udělá krok vedle a celá super scéna je v rektální oblasti. Myslím, že COD 2 ještě tímhle netrpěly. Člověk mohl říkat, že je to trapný, ale bylo to skutečně působivý. Např. jste byli v zákopu a nad váma jely tanky. Hluk a klepající se obraz samozřejmostí. Možná klišé, ale fajn. V moderních FPS by se stalo, že pokud by jste si poslušně neklekli, tak by vám ty tanky projížděly hlavou a nic by se nedělo. Nevadí mi jejich "mega cool" momenty, ale to že už jim ani nestojí to udělat je pořádně.
-
Takže když neumím něco uvařit, tak nemám právo říct, že to jídlo je hnusný? Myslel jsem, že ze žvástů typu "sami by jste to nezvládli, tak to nekritizujte" jsme už na českém internetu vyrostli. *15*
-
Jojo,ten hlavně ten gameplay z té alfy nebo bety či co to bylo v mulťáku vypadlo hůř jak nějakej Battlefield,zbraně taky zvuky hrozný.Nejhorší je te nwallhack mod či co to je za blbost. Video bych přidal jenže už ho nemůžu najít. BEN: Ano,je to trapný a nechtěl jsem to dále rozvíjet,ale když chceš,tak klidně. Staré dementní vojenské klišé,které je rok od roku to samé a trapné. Naházet tam tunu efektů a tunu výbuchů je trapné.Udělat z toho mutaci COD a BF je trapné.Určitě tam bude plno bugů jak v BF3,hlavně doufám,že tam bude vypadávat zvuk jak v BFku v betě a ze začátku plné hry. Doufám,že ti tento výčet trapností stačil *11*
-
Jsi mě docela pobavil, ale ten odpad který tu řešíme, jsme již několikrát viděli (jak v hrách tak hlavně ve filmech), jen s jiným jménem. Neoznačil jsem se za odborného filmového kritika a ani na csfd nepíši recenze, ale tento trailer je opravdu trapnej. Pokud jsi jiného názoru, tak buť ale až ho uvidíš po desáté a třeba i s jiným názvem MoH Still reterdation, budeš na to mít jiný názor. Nejdůležitější ze všeho je ale mít tam hvězdy a pruhy, ale ve skutečnosti je v tom zabalené jedno velké smradlavé, hnědé, ho*no, které tu již někdo několikrát úmyslně utrousil.
-
Ty to ale musíš vědět, že jo? Ty člene csfd. *5* Takový jako si ty mám nejradši, daj hodnocení odpad a argumentují to jak malé děti ze základní školy... celý csfd je hodně nepovedená parodie na imdb v "českém" podání, aby se tam každej filmovej "expert" a světoznámý "kritik" mohl vykvákat a udělat si dobře, jak to těm režisérům natřel. *5*
-
A ty jsi dutej nejvíc, ani nemáš svůj názor.Napsat "všichni jste dutý a vymletý" dokáže každej.:P tvoje reakce proste krasny takze sem si vypujcil tvoji ;-) To ze clovek neumi udelat video nebo hru ho prece nediskvalifikuje k tomu aby neco kritizoval kdyz se mu to nelibi. Nebo musim udelat pet AAA her a pak muzu rict negativni nazor?
K clanku: ne vzdycky souhlasim s panem Smutnym ale ted se neda delat nic jinyho.Ale co si budem povidat tyhle strilecky maj jako hlavni napln multiplayer coz me jako singl hraci nesedi ale to je tak vsechno co s tim muzu delat.Navic nechapu co se lidem na tom libi kdyz je to CoD pres kopirak,ale kazdymu se libi neco jinyho.Ovsem stve me to kdyz takle nici me oblibene hry,naposledy treba Ghost recon.Snad se to brzo zmeni . -
Takhle se EGO nehoní.
-
Ty jsi trapný, napsal svůj názor, já s ním souhlasím, vyjádřil se a nezasíral zdejší fórum trapnýma kecama, a řečičky, typu" "tak to zkus vymyslet sám" si nech laskavě pro malé děti. Protože tohle video je opravdu trapné, stejně tak i zápletka samotné hry, jak již bylo řečeno, je to již několik let ustrnulá slepá větev her. Co se hry týče, tak mi stačilo kouknout se na gameplay a měl jsem jasný názor na tuto hru.
-
Běž si hodnotit na csfd, ty experte a neotravuj tady. *6*
-
A ty jsi dutej nejvíc, ani nemáš svůj názor.Napsat "trapný" dokáže každej. To sem raději ani nepiš
*11* -
všichni jste dutý a vymletý. Hrajte co je a když se Vám to nelíbí, vymyslete něco samy. Neumíte nic?! Tak se neserte do toho, že je to stále dokola opakovaná akce.
PS: Samy byste nedali dohromady ani vteřinu tohoto traileru *1* -
Trapný *6*
-
To mi přijde, že se hry, hlavně střílečky, zasekly u konfliktů z dnešní doby stejně jako před pár lety u druhé světové.
-
Kupodivu tu po delší době plně souhlasím s popiskem, zejména v bodu, že se dnešní doomovky zamotaly do smyčky ... výstižně řečeno.. zrovna včera jsem dojel Ghost Recon FS a že bych měl po tomhle videu chuť na další jednotku s pořád tím samým dokola ... už mě ty Cody fakt začínají taky štvát.