Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tikov
    Kdyb to byla ukázka z Alfy a od data vydání by nás dělil rok, tak by to mohlo být zajímavé. Vypadá to na nevyužitý potenciál- mohl to být docela zajímavý stealth, případně přidat hafo AI spolubojovníků a nechat hráče topit se v jejich krvi a ustupovat, ale pobíhání koridory a kosení desítek (aspoň že tak) okupantů se nehodí k tématu a ani nevypadá dobře.
  • Kdyby to vydali pred 12 lety mozny by slavili i uspech, ale ted jak tak na to koukam, tak to koupi snad jen patrioti z polska a to kdo vi jestli.
  • DangerousDave
    v čom je táto akcia taktická alebo nebodaj strategická ? v tom, že tam každý striela stopovkami alebo vo využívaní bullet time ? či v tom kečupe čo strieka na obrazovku ?

mohli ukázať aspoň náznaky tých prvkov o ktorých hovoria ale zatial zrejme toho veľa nemajú. Porovnávať to s hrami ako 7 rokov starý BiA:rth30 ani nemá cenu, nedopadlo by to dobre.
  • Mi to připomělo první Mafii :D
    • Caincz
      Mně to silně připomnělo Hidden and Dangerous 2, celkově tím stylem a bohužel i technologickou úrovní, ten panák jim tam běhá, jak kdyby si Polák dal tři český piva... :(
      • Tady bych chtěl trochu poupravit, jelikož polská piva jsou silnější, tak panák běhá, jako Čech co si dal tři světlé mocné piva.Ono čím víc na Východ, tím je pivo i víno silnější(více procent alkoholu).
    • Tak to prr. Na první Mafii mi nesahej, i po těch letech je to pro mě stále skvělý titul, který si čas od času zahraju.
      • Kozy
        tak on to asi nemyslel špatně, přece jenom kdy vyšla mafie a jaká to byla panečku hra, a oni teď přijdou s tímhle zvěrstvem
        • Já vím, už bylo ale pozdě na edit, aby to vyznělo trochu jinak.
  • Ataker
    Já nevím, ale vidím tam jediné pozitivum a to je atmosféra, takže té hře dám šanci.
  • Kozy
    Proč má ten odbojář obrnu?
  • Zďaleka mi to pripomína The Saboteur z roku 2009. Aspoň tú čapicu teda .. takú mal aj hl. hrdina v sabotérovi.
    • Tikov
      Takú mal aj Lenin a určitě ho při pohledu na Saboteur nikdo nevzpomínal.
    • Krtecek-GT
      Hlavně v The Saboteur dokázal hlavní hrdina vydržet, když do něho vystříleli tisíc nábojů ze samopalu a pak to v klidu za rohem opět rozdýchal. Ale Paříž byla zase celkem hezky udělaná a navozovala okupační atmosféru, v U44 jsem teda žádnou atmosféru neviděl. Připomíná mi to Brothers in Arms na Android
  • No tak nesmíte mít tak přehnaný nároky, vždyť je to jasnej budget. Ale téma zvolili pěkný (Varšavský povstání), škoda jen, že to sklouzne (pravděpodobně) jen k obyčejný střílenici. Za těch pár korun, co ot bude stát, to bude třeba fajn. *3*
  • ...ale pokud bude dobře zpracovaná a zábavná, komu na, ne úplně dokonalé, grafice sejde?

No nevím, grafika také dotváří celkovou atmosféru hry a ovlivňuje vaše celkové dojmy, kde by bylo Far Cry nebo Crysis ale i další tituly bez své grafiky.
  • Nedalo se nevzpomenout: http://www.youtube.com/watch?v=lZUYg4AXSpc *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit