Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Místa je tu habaděj. Jen se nesmí usnout na vavřínech. Když vycházel Warhammer online, bylo kolem toho taky celkem dost hype. Jenže po 6 měsících autoři přestali jakkoliv hru patchovat, opravovat chyby a tak po 6 letech na tom byla hra téměř stejně jako při datu vydání a bez jediného datadisku. Pominuli fakt, že pro mě to bylo nejlepší mass pvp(rvr) MMO na trhu, tak takových nedodělaných MMO her je na trhu spousty.
  • Jak pise joe, nauc se cist. Nemluvim o balanci pvp, ale o responzivnosti a funkcnosti ovladani, kde opravdu vidim, kdy jsem za targetem a muzu davat backstab, kde vidim jak litaji instanty instantne a kde opravdu vim, ze kdyz stisknu button jednou, akce se provede.
    A mechaniky SWTOR jsou kopie wowka, ale tohle si sebou bohuzel nevzaly...
    Takze jedina smesna vec je, ze reagujes na neco uplne jinyho, nez pisu. *3*
  • mne ako subscriberovi sa SWTOR hraje skvele. Ano ten pocet Flashpoitov je zufaly, rovnako ako ich obtiaznost. Raidov/ops je dnes uz 7 ked nepocitame tobora. Ich obtiaznost na hard je smiesna, hlavne u tych lvl50, tam uz 55ky vo full underworld a viac chodia Nightmare pomali s jednym healom a bez tanka.:P 55kove ops TfB a SaV su challenge az na 16M hardmode, aj to len niektory bossovia. Nove Opsky na oricone zatial davaju zabrat aj na hard 8m, ale staci ked budu mat 2/3 ops grupy read guard gear a pojdu uz ako noz maslom. Modlime sa za skory najtmer,a hlavne nejake nove opsky, ci nightmare mod na flashpointy.
  • Ne nejsou, zkus mi říct jedinou kvalitní F2P MMORPG hru, která jako F2P začínala. Prostě nejsou *3*
  • tohle je vskutku validní argument. treba ted jsem koukal na video z panzar a ovladani charakteru tam vypada naprosto desne, ani neni videt jestli nekoho zasahnes, jakoby maval do vzduchu
  • nauč se čist
  • A co teprve achievementy.To je pro stouptu lidí motivace.Strávit stovky hodin sbíráním acheivementů.Ty pak přemlouvej, že si narazil na něco lepšího, když tam mají třeba ja nevím 10k bodu achievementů :)
  • asi by bylo vhodné si trochu osvežit pamet:
    "Velké odhalení v Game Informeru začíná tím, že “hra musí být přívětivá pro lidi, kteří budou přecházet z typické MMO hry, která má stejné ovládací mechanismy, ale zároveň bude lákat i hráče Skyrimu,” jak řekl pro Game Informer kreativní ředitel Paul Sage ze Zenimax Online Studios. Pod “typickou MMO hrou” si můžete lehce dosadit World of WarCraft."

http://games.tiscali.cz/preview/elder-scrolls-online-sazi-na-klasiku-prvni-info-a-obrazky-59317

ja osobne ztratil zajem hned po odhaleni
  • jaký nord, je to imperial. ja se divil kde nechali imperialy.
  • Nevím, ale uvádět tady zrovna jako vzorné pvp wowko, to mi přijde kapánek zcestné, stačí se podívat na unbalance, který ve wowku mezi charaktery je a čím více povolání tím je to horší, navíc neustálá rošáda s resilkou a změny v arénách hovoří jasně, že ani po 10 letech vývojáři nejsou schopni jednotlivé povolání optimalizovat a vůbec celkové pvp optimalizovat ani nikdy nebude. Wowko je stejný klikfest jako SWTOR, které se defakto z wowka zrodilo, takže tvé argumenty jsou naprosto směšné.

Pravý důvod, proč hráči hrají wowko pořád dokola není ten, že wowko je tak úžasné, ale pravý důvod je ten, že jsou na hře za ta léta, až příliš závislí a sociální zřízení mezi hráči je také obrovské a ve hře mají odehráno stovky hodin a tihle hráči, své vymazlené avatary a virtuální kamarády jen tak neopustí. Nicméně už i wowko pomalu a jistě hráči opouštějí a hra ztrácí dech, necelých 7mil aktivních účtů oproti 12mil v době wotlk hovoří jasně, ale protože blizzard je firma nenažraná, snaží se udržet ovečky co jim síly stačí.
  • A jéje vydání se blíží, tak je třeba každý týden na tiscali zveřejnit trochu hypu pro stádo ... no psal jsem to už minule TESO-peso-eso dopadne stejně jako řada f2p MMO tuctovek, které balancují s penězi na hranici udržitelnosti hraní. Tak to prostě je, pro další fantasy(ala wow a pod.) na trhu již dávno není místo ...
  • https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuiS1DNbMTCyw0xjpBX9B6KYmalp5HLj_Gq7f_Xzq2bccUcvcQjg actly. *13*
  • Swtor se hodně zvedlo od minula, co jsem to hrál. Na druhou stranu ten jejich f2p model je tak nechutný, že se mi do toho nechce strkat ani kačka a on to možná bude časem problém, protože ty omezení jsou fakt na grcačku.
  • walltar
    Nemyslel, proto sem taky napsal Akční MMO ... To jsou MMO jako Neverwinter, GW2, nebo ESO. Nemají tisíce skillů na hotbarech a spíš se zaměřují na pohyb postav.

Kdybych mluvil o MMO před 10 lety, tak to taky napíšu.

Možná jsem asi měl napsat žádné, které jsem hrál, nebo viděl ... on si asi jinak někdo dá tu práci a nějaké takové MMO najde.
  • Pri 5. bode si asi nemyslel WoW?

http://imageshack.com/a/img842/4426/wfnk.jpg
  • WoW je za tie roky vypilovane, ma vychytane muchy a dobre sa hra (tym dobre myslim lahko, neznamena to, ze je pre kazdeho zabavne)

Ked vyjde nove MMO tak vela veci nefunguje, resp. chyba a to hracov znechuti
  • walltar
    Jo ten trailer sem částečně nepochopil ... on navazuje na první cinematic trailer, ale nepochopil jsem co dělá Mannimarco s tou nemrtvou armádou.

Pravděpodobně to je důvod proč bude IC ve hře nedostupné, jak se k němu člověk přiblíží, sundá ho nemrtvá armáda.

Já nevím, ale mě příjde že lidi přehání ... když se podíváš co v té imp edici je za bonusy, tak je to směšné. 5% XP, Kůň a hubený nord ... kdybch ji nesehnal za 1200,- na GMG tak by prostě neměla cenu. Určitě to není P2W, spíš je to směšné.
  • Je pekné že hra má fan stránku. Čo nie je pekné sú indície o tom, čo bude Elder Scrolls Online zač. V diskusii na Nete som čítal dve vyjadrenia od ľudí zapojených do beta testovania a tí sa zhodne vyjadrili, že hra je nesúrodá, bez nápadu, nezaujímavá. Ako keď tvorcovia nevedeli, čo vlastne chcú.
    To by samozrejme mohlo byť subjektívne hodnotenie, ale pomaličky sa začínajú objavovať reálne náznaky, že by mohli mať pravdu. Posledný trailer, ktorý akosi nezapadal do prezentovaného prostredia, obsah zberateľskej edície...
    Za všetko snáď toto hodnotenie:
    http://www.youtube.com/watch?v=-G4CFCU0fWM
  • Veskoslave? Ty kupuješ karty na swtor za 520? To je nějaký drahý. Já to kupuji za 380.. viz http://tojepohoda.cz/62-star-wars-the-old-republic-60-day-prepaid-card-5035228107441.html
  • Jo, to je pravda. Skoda ze ty wow klony neklonujou i kvalitu enginu a obsahu, ale jenom mechaniky. *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit