Přejít na výpis diskuzí
Přehled všech edic a další informace z fanstránky The Elder Scrolls Online
1.2.2014 | Redakce Games.cz
153 příspěvků
-
Jako že vydělají přes 150 mega jen z mikrotransakcí za rok? To by asi brali.
-
co je fakt to nešlo, máte problém klikači? to chce klid a nohy v teple
-
tak už funguje. Konečně jde dělat oblečení, na to jsem se tešil od chvíle co jsem v morrowindu našel první krejčovslé nástroje
-
WAr skoncil pretoze bol naprd spraveny : zly engine, zle mechaniky, atd ...
PQ nulova motiviacia ich robit, RvR zastarali engine takze z toho bol ZergLag Fest, -
502 Bad Gateway
-
Tiež si myslím, že na trhu je už príliš mmorpg. Dá sa vyberať z dosť veľkého množstva - menej či viac kvalitných titulov- a tak už nehrozí, že by nejaké mmorpg uchvátilo obrovskú časť hráčov.
-
jn lidi co udělali jedno z nejlepších mmorpg, které v sobě mělo dost prvků, které jsou podle všech najednou v GW2 úplně revoluční a doplatilo jen na to že lidi odešli hrát dementní Wotlk. Taky bych jim nevěřil :(
-
Najviac ma dostalo "Máme zde lidi, kteří pracovali na Dark Age of Camelot, na Warhammeru Online." AKoze po tejto info uz viem ze je ta hra odsudena k zkaze :D Tym co robili War by som nedal ani zametat ulice
-
Nie je sa čomu čudovať. Trh je presýtený ďaleko lepšími MMO hrami po stránke grafickej aj čo sa zábavnosti a obsahu týka. Len značka téma na dobrú hru nestačia.
-
Tak to TESO moc fandíš. Pokud skončí jako SWTOR tak to bude pro Bethesdu výhra... SWTOR má hodně dobrou populaci. Problém je, že je stále málo raidu a ještě jsou k tomu dost jednoduché. To same flashpointy. Těch je kurevksy málo a navíc jsou trapně lehké a nudné. Engine je stejný dva roky bez update. Seká se to i na dobrých sestávách. Za dva roky tu nejsou žádné mody. Za dva roky tu není možnost zvětšít si bar na více než 12 spellů. A tak bych mohl pokračovat, ale i tak je na tom v současnosti SWTOR dobře..
-
Mám pocit, že tá hra bude mať podobný osud ako Star Wars The Old Republic. *9*
-
Mnoho i více dalšího se dozvíte na http://elderscrolls-online.tiscali.cz *1* *1* *1* *1* Bože...
-
Když se dívám na ty obrázky, tak se mi vybaví BUILD engine... Ten ale vypadal možná líp