Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Tak si seď v koutě ... Já nemám potřebu měnit svoje názory kvůli ostatním, takže se za ně nemusím ani stydět.
  • Proc bysme ten vkus meli jako urcovat my ? Jak to s tim souvisi ? A ten jeho prispevek jsi asi moc nepochopil. WOW potrebovalo nejmin rok, aby se dostalo na nejakou uroven, jenze rok prijmu jako melo WOW, o tom si muze dneska novy MMO nechat jen zdat, tehdy to bylo novy, lidi prekousavali i ty nejhorsi bugy, ale porad platili, dneska se na to kazdej po mesici vykasle a jde zpatky krmit WOW a novy MMO si muze co ? no co ?
  • Veskoslav
    V čem má pravdu? To že se má zrušit úspěšné MMO, aby se z neúspěšných staly úspěšné? Pokud by nějaká hra nabízela něco více, tak dávno by WoW padlo.

P.S: A kdo ten vkus určuje? Lidé jako ty nebo trolda? Tohle už je vážně dost na palici.
  • Podivej se vsude kolem - reklama, reklama, billboard, spot, zamysli se proc to tak je ?
  • Nahodou to dobre zahral a ma pravdu...lidi jsou ovce, co potrebuji vest, vetsina nema vkus nebo je lina hledat neco lepsiho.
  • Kdyby se mě líbil Skyrim, tak rozhodně sedím v koutě a neventiluji takové úchylky do éteru. A k tomu ten avatar Masaryka.
  • A proč se s tím tu chlubíš?Dyť je to ostudné.
  • Veskoslav
    A proč by proboha mělo WoW skončit? Hra končí, když ji nikdo nehraje, což není problém ale WoW, ale ostatních her. Vzpamatuj se proboha. Tyhle kecy o poškozování MMO může vypustit vážně jenom trollda.
  • walltar
    Takže říkáš, že mám psát že hra je špatná a že mě nebavila ... i když to není pravda?

Já sem hrál, jak Skyrim, tak Oblivion a obě hry mě bavily ... možná byli horší, než morrowind ale pořád to byli hry co mě zabavili na několik set hodin.

Určitě to není omyl psát, že je to s modama hratelné, pokud to člověku hratelné příjde. To že je tvůj názor jiný jako můj z něj pravdu nedělá ... já hru hrál a bavila mě. Někoho jiného hra nebavila.

Třeba mě vůbec nebavil DayZ ... Přišlo ně to, jako nudná a nezáživná záležitost. A přece to neprosazuju jako pravdu. Ani nikomu neříkám, že je omyl že ho hra baví. Nejsme svatá inkvizice ... jsme lidi, kteří probírají názory na hry na diskusním fóru.
  • Módy jsou ti k ničemu u této hry.Každý tady píše jak je to s
    Modama už hratelne,ale to je omyl.Problém hry jsou naprosté základy hry od questu až po bojový systém,na to jsou moderní kratci
  • walltar
    Já se tím nechlubím ... jen konstatuju skutečnost. Nemám potřebu si něco dokazovat, takže proti hrám jako skyrim nemám předsudky ... hrál jsem to, bavilo mě to.

Stejně jako u MMO ... některé mě baví a některé ne. Ale už nemám potřebu někomu vykládat jak jsou špatné, nebo mu dokazovat že jsem lepší, protože jsem hrál EvE, nebo že nehraju na konzolích ...

Takže nějak nechápu co chceš sdělit tvým komentem, možná kdyby si to rozvedl....
  • Asi tak. Vyzkousel jsem nespocet MMO, ale zadny mi nedalo to co wow. A zacina to uz u toho zakladniho a to ovladani. Zadny MMO proste nemelo tak plynuly a precizni reakce na pohyb postavy a cast spellu/abilit. Spis by se dalo rict, ze vetsina mmo je oproti wow neresponzivni srajda. A to mi docela vadi.
    Treba jko fanda SW bych si rad zahral SWTOR, ale to ovladani proste neprekousnu. Pvp je tam kvuli tomu temer nehratelny spamfest a vyhraje kdo ma haluz a nebo kdo spamuje ability lip...
  • Tyhle principy tu budes mit vzdycky, protoze levelovani/grindeni je soucast kazdy MMO, at uz v jakykoliv podobe. Zalezi na forme, napr. to grindeni by me i bavilo, ale jen kdyby to nebylo otravne lehky a mechanicky, ale tezsi s potrebou vice hracu. Ja si spis myslim, ze je to o tom udelat sugestivni, uveritelnej svet. WOW vytezilo hlavne diky tomu, ze svet Wacraftu mel uz leta predtim zavedenou tradici a lore plus navic vyslo ve spravnou dobu, kdy byla predtim tak max ultima a lidi chteli novy mmo s 3D grafikou.
  • Se máš čím chlubit...
  • Nevyslo nic co by borilo principy wow, proto wow porad kraluje, az vyjde neco diametralne jinyho, tak wow konci. TES nebude nic jinyho nez bambilionta kopie wow - a vubec nejde o vzhled, ale o principy - levelovani, grindeni ... to nikoho nezajima.
  • Ale tak tohle si řeší trh sám. Lidi ten WoW evidentně hrát chtějí v tom množství z různých důvodů.
  • WoW by mělo chcípnout už jen proto, aby dalo prostor dalším MMO - klidně třeba i TESO. Tady vůbec nejde o kvalitu ale o zvyk a o falešný pocit, že hraju to nejlepší, když hraju to nejhranější. WoW už příliš dlouho váže množství hráčů a to poškozuje celou MMO scénu a díky tomu MMO v podstatě stagnují. Ona vyšla řada zajímavých MMO, ale protože není hráčů neomezený počet a protože si WoW pod sebe natáhlo velkou část herní komunity, mnoho MMO neměla dostatečné zisky a stala se tedy nezajímavá pro vydavatele, tedy i pro vývojáře a nakonec i pro hráče. Tohle je vidět na mnoha titulech. Např. právě končící Vanguard byl svým pojetím dost zajímavý, vypadal pěkně, hrál se dobře, ale stejně neměl dostatečné zisky, tedy i dostatečné investice do jeho vývoje a na té hře to bylo hodně vidět. Podobně Age of Conan. Klasickým příkladem je i LOTRO, které dojíždí na nedostatek peněz, ač je to MMO velmi podařené.

MMORPG scéna je zafixovaná už léta a nic jiného než konec WoW jí neuvolní. Je úplně jedno, že můžou vycházet lepší, pokrokovější, modernější, hezčí MMO, protože to řada hráčů buď nezkusí, nebo zkusí, ale vrátí se ze zvyku zpět k WoW. Blizzard si tohle moc dobře uvědomuje, proto je velmi opatrný ve vývoji svého nového velkého MMO titulu. Moc dobře ví, že už to nebude mít tak jednoduché a že tu minimálně bude chybět faktor zvyku, který WoW tak moc pomáhá.

Užijte si teď to mínuskování - za každé poníženě děkuji, ale když už jste začali o WoW, musel jsem k tomu přidat svůj dokonalý moudrý a zcela objektivní správný vždy pravdivý úžasný krásný obdivuhodný a ještě lepší názor (narážka na ty, co pořád "argumentují" neobjektivitou názorů a podobnými nesmysly).
  • I pandy jsou milionkrát lepší než TESO....
  • já měl rád wow psal jsem že původní hra měla smysl *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit