Přejít na výpis diskuzí
Přehled všech edic a další informace z fanstránky The Elder Scrolls Online
1.2.2014 | Redakce Games.cz
153 příspěvků
-
se z toho hlavne neposer bro *5*
-
To je šilená sraačka co jsi zplodil. Sice nemusíš mít rad WoW, ale je stále nepřekonané. Hlavně v oblasti PVE. Raidy má prostě unikátní a opravdu, opravdu těžké. Když srovnám SWTOR, které hraji tak to je v oblasti raidu nebe a dudy..
-
Lets zničehonic vkládat doprostřed věty anglické slovní spojení! Yea to bude of course velmi cool, ty bro!
-
Máš pravdu ... opravil sem to. V tom zápalu psaní sem si to ani neuvědomil.
-
EVE je natolik specifické MMO, že silně pochybuji, že to, co funguje ve světě vesmírných válek by fungovalo ve fantasy světě. Přeci jenom PvP bitvy nejsou zrovna "záživné" pro nestranného pozorovatele a systém těžby atd. také není nic moc zábavný. Pohybuji, že by mohli dosáhnout stejného úspěchu pouhým převedením.
-
Opravdu nevím jak může někdo srovnávat ESO a WOW... maximálně v tom, že jsou to oboje MMO a tím to hasne! Kdo nehrál betu asi nepochopí, nicméně poďme to rozebrat:
WOW = grind, grind a pořád grind, atmosféra již dosáhla nuly, furt to stejné dokola hrál jsem to do WOTKL a konec i tak to bylo jen ze zvyku, lituju ty kteří to hrají doteď, původní wow měl smysl jen prostě zmrznul v době bo to stále vynášelo proč by se autoři nějak snažili...
ESO = méně grind ano je tam of course bez toho to nejde, nápadité questy, snaha o jiný combat systém = né není dokonalý ale ukažte mně jaký MMO combat sys je? Real PVP - né nejáký posraný instance a dungeony prostě hear and now!, atmosféra TES na 75% - na MMO úctyhodné, ne... není to dokonalý, nelíbí se mně plno věcí, ale rozhodně lepší než nějaký WOW, nevím jestli za to budu platit chtělo by to "tryout" system -
Ano, eve je ale jiný žánr ... není to Themepark MMO, ale Sandbox MMO.
Obojí sice jsou MMO, ale jinak nemají až tak moc společného a jsou pro úplně jiný typ hráče. Uvidíme jak dopadně EQN, ten by mohl být v tomhle zajímavý, pokud člověk překousne tu hroznou grafiku.
Ale určitě bych neřekl, že WoW a GW2 se hrajou prakticky stejně ... půlka mechanik se tam chová jinak. Stejné je jen to jak procházíš světem vedený za ručičku ... a to je základ každého themeparku (proto se tomu taky tak říká). -
Kéž by tam ty arény byly. Bohužel nebudou. Pro mě docela nepochopitelné.
Sesazovat wow nemá smysl. Lidi wow nehrajou kvůli kvalitě ale kvůli faktu, že je to mainstream mainstreamu a kvůli zvyku. Dávno vyšly daleko lepší MMO, bohužel kvůli situaci s wow nedoceněné a nakonec tedy bez potřebných peněz. -
Je mi jasný, že s jdu pro mínuska, ale zkratky proboha neskloňuj. Předpokládám, že si neměl na mysli European Space Agency ale ESO/TESO/TES MMO/TES komix Online. *3*
-
Nesouhlasím, právě CCP ukázalo že to jde i jinak. Ano jistě, EVE je vesmírné MMO, ovšem nevěřím že by se ty mechaniky nedaly aplikovat i na fantasy svět, jen o to prostě nikdo nemá zájem, asi vyjma hráčů, EVE tu bylo před WoW a troufám si tvrdit že tu bude i dlouho po něm, počet hráčů se nikterak nesnižuje, spíš naopak. Já bych ovšem chtěl aby tu byla i nějaká konkurence. Promiň, ale "WOW and friends" jsou MMO které se hrají všechny prakticky stejně, hrál jsem jich několik, u prvního jsem se bavil (AION) a pak už to byla jen opakovačka furt dokola a vždycky mě to znudilo po pár dnech.
-
1 ... tak je to MMO, dělat MMO pro lidi co nemají rádi MMO mě nepříjde jako dobrý plán. Pokud někdo nemá rád MMO, tak proč se potom vůbec zajímá o novou MMO?
2 ... Arény v ESO nejsou.
3 ... To lore fakt někde celkem po*rali. Naštěstí to trochu opravili tím Explorer's packem co je k předobjednávkám, ale ten Cyrodiil jim asi hodně lidí neodpustí.
4 ... AAA hra od celkem velkého studia za několik set milionů dolarů. To se ve své podstatě rovná, tomu, že nemusíš čekat nic převratného.
5 ... Žádné akční MMO nemá problémy s gamepadem. Pryč jsou doby, kdy měl člověk 30 skillů. A imho je to změna k lepšímu. A k druhé části ... viz bod 4. -
Bože to jsou zase Jackoviny....Prosím nevyjadřuj se k ničemu, protože ty ničemu, absolutně ničemu nerozumíš.
-
No právě že WoW klon v novém kabátě má tu největší šanci. Ale naštěstí tohle není WoW klon *3*
-
Je mi jasne ze to nejlepe je pro lidi co 1. Hraji radi MMO´s
2. PVP hlavne PVP... areny a jine blbosti s tim spojene
3. Nejlepe kdyz nevi nebo kaslou na celou serii TES. ( + pac nevedomost je asi hodne dulezita).
4. Necekaji vubec nic prevratneho, nedej boze aby to prineslo nejake nove principy nebo zkousek sesadit WoW.
5. Konzolisti ( to bez urazky) jednoduche primocare, nebo aspon lidi s gamepadem a hlavne nenarocne. No to by jsme meli shrnuti, pak by to uspet mohlo. Nak s odrenyma usima. MAINSTREAM pro MASY jak KRAVAA!. -
Ty jsi fakt koukal jenom na screeny nebo alphu viď :)
-
wat
-
SW ToR má v současné době cca 300 000 měsíčně platících hráčů+170 miliónů dollarů za rok 2013 v podobě Cartel Marketu. Což má defacto 300 000krát269krát12 (průměrná cena, kdy osobně mám 60 denní karty za 520 Kč)+170 mega. Což máme za měsíční poplatky cca 45 mega+170 mega za F2P. Do toho máš 2 miliony koupených kopií hry (průměrnou budeme brát 400). Hra je tu od roku 2011. V roce 2012 klesl počet přispěvovatelů na cca 200 000. Ke konci se to díky datadisku a v současné době novému datadisku dostalo na cca 350 000 (vším se samozřejmě EA chlubí). Tudíž pokud by takto dopadlo TEST Online, tak si může pískat. Pravidelné platící zákazníky+skoro trojnásobek z F2P modelu.
Wallter: V současné době má PvP dvojí podobu. Arény (osobně je mám raději), kdy máš 5 map a 3 druhy. Zabírání dvou bodů a kdo dříve doplňkové body, kdy aktivní bod do 1:30 vybouchne a tlaková vlna zabije vše mimo ochranou zónu. A musíš dosáhnout 1000 života nebo mít lepší scóre (na toto jsou pak varianty na zabírání věží, co střílejí na loď nepřítele a zabírání bunkrů), další mód je pak klasické postupné dobývání, kdy jeden brání body a druhý útočí a v druhém kole se to prohodí a třetí je takové vesmírné "ragby", kdy se snažíš dostat míč do soupeřova silového pole. Většinou se hraje 8 vs 8, ale připravují se 16 vs 16 mapy. A pak je tu nové PvP vesmírné, kdy máš svou loď a vesele likvidouješ protivníka. Máš tři třídy lodí a na začátku bitvy si jeden vybereš a pak hraješ. -
Tak já nevím, ale mě dnešní MMO nepřipadají jako kopie wowka ... to je asi jako kdyby si řekl, že každá FPS je kopie doomu. Jsou to prostě hry ze stejného žánru. Themepark MMO a ESO má celkem hodně rozdílů jak v systému skillů, tak v soubojovém systému, v PvP ... ale ten základní stavební kámen je stejný, protože je to stejný žánr.
-
Slyším tvou pulzující žilku až sem.
-
Mě bavil jak Oblivion, tak Skyrim ... Jen bylo potřeba použít pár modů, které vyřešili problémy s UI a podobně.
Ale u ESO jsem optimista z jiného důvodu ... nemá to s SP TES hrama moc společného a mám rád MMO.