Přejít na výpis diskuzí
Přehled všech edic a další informace z fanstránky The Elder Scrolls Online
1.2.2014 | Redakce Games.cz
153 příspěvků
-
Hraju DDOčko přes rok a půl a v endgame jsem byl zatím jen 2x. Ale ani tím to nekončí. Ještě rád svou postavu několikrát reinkarnuješ
-
Vůbec nerozumím tomu, jak někdo může od téhle hry očekávat originalitu. Animace snad od stejného člověka co dělal swtor, grafika stejná (nemluvím o kvalite, ale o stylu) jako u lotro a hratelnost bude jisto jistě naprosto beze změny od zaběhlých pořádků.
Možná je to tím, že wowko bylo první (já vím, že technicky vzato nebylo, ale určitě bylo první takhle masivně populární) mmočko, ale přijde mi, že každá další jeho kopie je zase o kus horší. -
Nechápu, jak tady ještě někdo může být fanboy a optimista, když poslední dobrá TES hra byl DF a MW. Lidi, nenechte si sr*t na hlavu, jinak se ten herní průmysl už nevzpamatuje.
-
Je to dost pravděpodobné ... otázkou ale je, jestli to co se stalo s TORem je dobrý, nebo špatný vývoj situace. On má po přechodu na F2P celkem slušnou základnu a kdyby se tolik neutratilo za vývoj, tak by asi i dost vydělával.
Jenom taková otázka ... jak funguje PvP v TOR? ESO má celkem šanci udržet hráče díky PvP. Má celkem zajímavý systém ... řekl bych, že i lepší, než GW2. -
imo wow klon nemá šanci uspet na trhu
-
Zmiňuješ třeba SW ToR. Ano přesně takhle dopadne TESO, nebo spíš ještě hůř.
-
Ukaž mi nějaké MMO, kde se nedostanu do END GAME za měsíc a půl. GW2 někteří šílenci dojeli za 4 dny, SW ToR za 6 dní, nějaký WoW magor z Číny komplet celé WoW za 10 dní atd. U MMO je důležité právě to, co se děje po end game a co nabídne hráčům, ne to, za jak dlouho ho dojedeš. Nikdo nechce levelovat 10 let.
-
Ale tu a tam prší mamuti. *1*
-
že si nehrál kvalitní f2p, ještě neznamená, že kvalitní f2p nejsou. *3*
Máš pravdu, že třeba mě stále ta hra zajímá. Pro mě je TES srdcová záležitost a přestože TESO kritizuju, úplně jsem ho samozřejmě nezavrhl. Je to MMO a to se bude nějak vyvíjet a třeba bude časem hratelné i pro mě. -
Já počítám, že Star Citizen mě udrží aspoň tak dlouho jako EvE ... protože je to taky Sandbox, takže nemusí trpět tím, že by mě došel content ... narozdíl od themeparku tam totiž nejsem uzavřený v kleci. Potom možná Elite, ale ta mě příjde víc zaměřená na singleplayer a co-op.
Ale je dost lidí (a já bych se nebál říct, že většina MMO hráčů), keří si neumí najít zábavu sami ... po hodině v eve neví co dělat a hledají nějakou vodící pásku, která by je nasměrovala za contentem. A pro takové lidi jsou tu MMO jako je ESO. -
Jo pokud to bereš takhle tak to celkem chápu a máš pravdu. Jinak EVE je jediné MMO které mě zabavilo na dlouho a už ho zase hraju. Asi jen doufám že se objeví něco stejně zábavného.
-
Jako u každého MMO ... Někdo odejde a někdo zůstane. Já nevím, co lidi čekají od themeparkového MMO, to sou záležitosti na chvíli ... koupit, zahrát a jít si hledat nějaké jiné. Někdo vydrží trochu dýl, protože hraje PvP, ale dřív nebo pozděj zůstane jen zlomek lidí.
Osobně mě to vůbec nevadí a počítám s tím ... takovýmhle hrám dávám max 2 - 6 měsíců, dýl ji hrát určitě nebudu. Ale pořád je to víc, než drtivá většina SP her. A jak to bude F2P tak už tam nebudu ... už budu hrát Elite.
Pokud bych chtěl hru na delší dobu, jdu hrát nějaký themepark, eve sem tak hrál 3 roky a nikdy nebyl se zábavou problém. -
To si povíme až se za dva týdny po spuštění první hráči dostanou do end-game a po měsíci a půl to bude mít dohrána většina, další obsah v nedohlednu a lidi začnou odcházet.
EDIT: A za chvíli F2P. *3*
EDIT 2: A to ani nemluvím o tom že hráči budou čekat TES a dostanou přeskinované WoW. -
Každá hra zklame spoustu hráčů ... Ale u téhle to bude o to víc, že si to koupí hromada lidí co MMO ještě nehráli a budou hodně překvapení až to spustí.
Ale pokud člověk čeká normální MMO, tak nemůže být zklamaný, protože ta hra je solidní MMO. Dělaná pro lidi, kteří rádi MMO ... takového člověka nemá na té hře co zklamat. -
Presne, roky nic nevychadza, nejake f2p co nestoja za rec. Azijske zlataniny, grindovanie nejakej p*coviny, ktora ma 0,02 % sancu na drop z bossa ktory sa spawnuje raz za dva tyzdne na 20 minut.
Najvacsi hate schytaju hry kde je mesacny poplatok, alebo hry ktore sa nikdy nepodarilo cracknut (Diablo 3) -
Další zbytečné MMO které akorát zklame spoustu hráčů.
-
Taky tady si stezuji na hru lidi co nehrali betu.
Jenom si prectou clanky a delaji chytre aniz by tu hru hrali.
Ta hra me tolik nezajimala dokud jsem nehral betu a ta me nadchla. -
to uz lepe vypada gw 2
*3* -
tohle hrat nebudu to pro me není elder scrolls
-
Už jen z důvodů že z vysoka serou na lore bych to nehrál