Přejít na výpis diskuzí
Překvapivý konec Zaklínač 3: O víně a krvi patří k těm nejlepším v historii
13.7.2017 | Václav Pecháček
143 příspěvků
-
Souboják měl Witcher 3 výbornej, chyba bude na tvé straně
Git gud.. -
+ stupidní soubojový systém na 3 tlačítka
-
Rozhodně nej rpg za posledních 10 let a jedno z nej rpg ever, opravdový masterpiece.. souboje, grafika, příběh, questy, svět, přiběh, dlc, to vše bylo top, kràl si zaslouží své místo na trůně
-
proč tady nadáváš všem, kteří nemají na hru stejný názor jako ty? Zaklínač rozhodně není žádný herní vrchol, kdybys měl trochu lepší vkus nebo možnost srovnání, tak bys to věděl. Spousta věcí se v něm nepovedla a šla udělat líp. A ten příběh byl podle tebe dobrý? Já už si ani nepamatuju, o čem pořádně byl, akorát si pamatuju, že dobrý nebyl.
-
Nebuď na ně zlí. Poláček nemá rozpočet na to aby řekl Warrenu Spectorovi aby napsal rozsáhlý rozbor o tom, proč jsou cutscény selháním designera a největším omylem moderních her.
-
Todd tě zase nenechá spát... Tož se domluvte a jdete spolu cpát lidem kýble na hlavu. Tady je to diskuze jen pro lidi co rádi ocení dobrý scénář.
-
Pecháček je Mistr troll a rád okolo sebe povlává rudým suknem, ale v tomto ho podporuji. Zaklínač si zaslouží nehynoucí slávu a ještě naše vnoučata budou vyprávět svým vnoučatům, jak to tenkrát Poláci nastřeli celému světu. Komu se to nelíbí, ať mi klobouk políbí.
-
Souhlasím, Zaklínač jako celek byla úžasná hra včetně závěru :) Já byl spokojenej :)
-
Zaklínač 3 patří k tomu nejlepšímu, co jsem za posledních dvacet let odehrál. Pitomci, kteří nedokáží ocenit kvalitu hry a především příběhu ať se vrátí ke stupidním MP střílečkám.
-
Je to brutál spiel. Mám teď rozehraných pár her, ale až je otočím, chystám se na NG+ v Zaklínačovi. První dohrání mi zabralo asi 150 hodin. Je to fakt majstrštik.
-
já byl spokojen.už se těším na serial od NETFLIXU
-
Konec je patetická sračk@. Je mi celkem jedno, že autor nemá vkus, je mi jedno, že se mu to líbí, každý je nějaký, ale že se takový onanistický výron objeví vedle reklamy zavání naprostým úpadkem novinařiny.
-
Pamatuje na hlášku když přišel Geralt do města a ten prodavač řekl hned s fleku, že jestli jde pro mast na hemeroidy tak mu říká rovnou že ji nemá *1* *1* *1* *1*
škoda slov :) zanedlouho si to zahraju zase,, Ciri bych chtěl mít v každé hře :)) -
Ja zase vidam lidi oznacovat vsechno, co ma pohled ze zhora, jako izometricky. :D Ze je neco vzity neznamena, ze je to technicky spravne. Navic pro zapadni rpg se bezne pouziva WRPG. Je zbytecny oznacovat RPG jako computer rpg, kdyz je kazdymu jasny, ze to neni stolni hra. CRPG vs JRPG melo smysl - jako rozlizeni mezi pocitacovym a konzolovym rpg, protoze JRPG byly driv ciste konzolova zalezitost, ale to uz nejakou dobu neplati. Dneska mas JRPG bezne na PC a na konzolich zase klasicky zapadni RPG typu PoE.
-
to jsem dobrej, ale ta hra neni. :)))))))))))
-
ty seš dobrá kravička
-
Skoda ze samotnej zaklínač je takovej trapák *12*
-
Konec Ringed City je čistá poetika. Jako když je ve filmu naprosté ticho a všichni ví. 10/10.
-
Tento termín na stránkach o počítačových hrách vidím celkom často. Fanúšikovia JRPG tak občas napríklad volajú západné RPG.
-
Zaklinac je normalni akcni rpg, ARPG. Termin CRPG (computer role-playing game) uz nema smysl pouzivat, rozhodne ne na webech o pocitacovych hrach, protoze slouzil jen k rozliseni mezi pocitacovym a stolnim rpg. Paradoxne, co si pamatuju, tak tenhle termin se ve svy dobe v hernich mediich nepouzival ani u her typu Fallout, BG. Jen velmi zridka. Tahle zkratka ma smysl akorat nekde v tabletop svete. CRPG nerovna se izometricke rpg, to je casty omyl.