Přejít na výpis diskuzí
Překvapivý konec Zaklínač 3: O víně a krvi patří k těm nejlepším v historii
13.7.2017 | Václav Pecháček
143 příspěvků
-
Ringed city, potazmo tedy Dark Souls je neco jineho ze ano. Takto konci fantasy dobrodruzstvi, tak jak konci ringed city zase konci naprosto jiny druh zazitku.
-
No jo ja to jeste nedohral.
-
Zkusil sem a musim uznat docela dobra akcni hra s rpg prvky.
-
Od kdy je to CRPG? Pozitivní vývoj CRPG bylo Dragon Age: Origins. Zaklínač 3 je klasický open - world s rpg prvky. Možná by jsme to mohli nazvat i akční adventurou ve stylu Horizon. Naštěstí už dávám ruce pryč od těchto "pecek"
-
Nebreč. Děláš tu všem fanouškům série ostudu *1*
Jinak, tady se pořád řeší klikaní? Je super být zpět. Nostalgie jako prase *4* -
A co je podle tebe tedy ten nadpůrměr?
-
Objevil se Rhulad a hned se tady všechny pozitivní příspěvky pro Zaklínače přesunuly do mínusového pekla.
-
Bouřková sezona je možná ještě horší než tohle, když vezmeme universum jako celek. Ale jak tohle DLC, tak poslední knížka jsou nebezpečně blízko braku.
-
zasadni urcite je, pro nekoho..
-
*15* Rozhodně ne pane autor. Takhle se hry neukončují. Zkuste Ringed City. Takhle nějak se ukončuje série a není potřeba ani jedna závěrečná cutscéna.
-
Pro me je rozhodne Witcher 3 neco jako 'game of the generation' a osobne tyto clanky ocenuji vic, nez zpozdene recenze, ktere uz jsou zanalyzovane do haleluja na jinych webech. Dohral jsem to nejdriv na PS4, ted to jedu znova na PC a stale jsem v uzasu. Jakekoliv jine RPG po Witcher 3, ktere jsem hral vice ci mene, pusobi tak nejak prazdneji.
V tom clanku zadnou reklamu nevidim, proste Witcher 3 je zasadni hra poslednich let, at se vam to libi, nebo ne a proto psat o ni clanky i delsi dobu po vydani na hernim webu mi prijde uplne normalni. -
Já nevím co ostatní ale Zaklínač 3 je nejlepší hra za posledních několika let. Příběh a konec zůstane v mém srdcí opravdu dlouho. Naposled kdy sem měl husinu ze hry a příběhu bylo nejspíše u Bioshock Infinite. Opravdu si hra Zaklínač 3 zaslouží místo v síni herních sláv :D Hra je fakt skvělá a kdo ji nehrál tak opravdu doporučuji :)
-
Witcher 3 len ukazuje aká bieda je dnes na poli CRPG. Je to čistý priemer, ale konkurencia nie je. Storočný walking simulator Skyrim nerátam.
-
jj, srdce z kamene a jeho faustovsky tema psany stejnym tymem, co delalo barona, trumflo jak puvodni hru (ktera sla po bitve na kaer morhen kvalitativne dolu a byla spichla dost horkou jehlou, vcetne generickyho zaporaka), tak o vine a krvi, kde zas bylo az moc patrny, jak moc se geralt do toho toussaintu nehodi. a v podstate ty nejlepsi zapletky a postavy z cely trilogie ma na konte hlavne dvojka.
ja si tu hru taky uzival (a audiovizualne je to jedna z nejlepsich her dneska, na dlouhou dobu pomyslnej etalon pro ostatni), ale ta nekriticka adorace v tom clanku je uz trochu prehnana. pro me byl ten zaverecnej dialog s regisem spis takovej rozpacitej, ve stylu "a to je vsechno?" paradoxne ty vedlejsi questy v toussaintu jsou nektery lepsi, nez ta hlavni upirsko-pohadkova linka (pribehem, hratelnost je porad skvela). -
Já osobně souhlasím s Rocket, Paper, Shotgun, že tohle DLC je to nejslabší, co universum nabízí.
S tendenčním článkem naprosto NESOUHLASÍM! -
A kdyz je napravo od clanku reklama na zaklinace na alze, tak nevim jestli je to normalni clanek nebo snad neoznacena reklama. Kazdopadne by bylo fajn venovat energii recenzovani her radsi. Takhle zfleku mne napada treba steel division normandy nebo datadisk morrowind do TESO nebo, a to uz jsem velice odvazny, dead by daylight ?
-
Moc hezky napsano. Sice hry hraju uz dlouho, ale obvykle ztratim zaujeti a hru nedohraju .. at uz proto, ze neni cas, anebo ze hra neudrzi moji pozornost.
Pak je tu ovsem par vyjimek, ktere nejen dohraju, ale mam chut ji hrat znovu od zacatku. Ano, kdyz jsem zaklinace dohral, tak jsem byl i trochu nerad, ze uz je konec. Nastesti mi na GoGu chybi jeste 2 achievmenty, navic je tam New Game + ... mozna si ovsem hru spise poprve zahraju na Steamu, kde jsem si GOTY verzi take zakoupil a vite jak, achievmenty, NG+ ...
Ne, urcite ani W3 4x nedohraju, ale chci tim jen rict, ze tato hra byla pro mne vyjimecna a i kdyz rozhodne neni dokonala, tak v celkovem pojeti mi jeji chyby nevadi.
Koneckoncu, "Nikdo (Nic) neni dokonaly". -
Souhlasím :D Taky mi přeběhl mráz po zádech (myslím takovej ten jako když posloucháte nějakej dobrej song) Myslím že ty kecy o tom že je to hra desetiletí jsou celkem oprávnění. At už si obyvatele dvacátýho prvního století hrajou na ,,cyniky" a snaží se podlomit svýma názaroma ruzný klenoty kultury (at uz filmy,hry nebo knihy) Bavil jsem se u Zaklínače až do konce, Od knižní ságy, od prvního dílu hry až do posledního dlc dílu třetího . Samotná trojka má prostě kouzlo který učaruje většinu lidí.( teda pokud jí to ti lidé dovolí)
P.S : Moc pěkně napsaný :D -
Mě ten Happy End docela obtěžoval, byl strašně nezaklínačovej. Naopak Srdce z kamene považuju za naprostou špičku, i přes menší množství obsahu scénáristicky dalece převyšuje zbytek hry.
-
a pohonime..