Přejít na výpis diskuzí
Přepište dějiny, vyšla válečná strategie Hearts of Iron IV
7.6.2016 | Aleš Smutný
77 příspěvků
-
Pointilismus nejspíš.
-
A co potom to vase slavne prazske povstanie?:)
-
Tak to je ale rasismus...nebo nacismus? Myslím, že nějaký ismus to určitě je a je to špatné *10*
-
po anslusu by se nemci projeli okolo budejic az na prahu a nic jako urputna obrana by se nekonalo
jit jenom proti nemecku, sance to par tydnu, mozna i mesicu, zdrzet by byla (pokud plati udaje, ze nemci meli 2mio proti nasemu 1mio vojaku, coz na utocnou valku nebylo kdo vi co)
druhej smer utoku by byl nejspis ze severovychodu pres moravu, takze by nas odrizli od slovenska a byl by konec
v ty konkretni situaci, s nadrzenyma polakama a madarama vratit nam dluhy i s urokama, se branit nedalo -
Nakonec na steamu ve workshopu toho člověk taky najde požehnaně, včetně skinů jednotek apod.
-
Nepochybne by jsme dostali, navic madari by si urcite taky radi vzali kus.
-
Je to hrál dnes spíš stylem pokus/omyl, abych vůbec věděl, co v té hře jde. *3*
-
Musíš počkat až maj fašisti většinu pak dostaneš možnost referenda
-
Slovensko nechali němci na pokoji maximálně protože jim ovce a brynza byly k ničemu. *2* A Slovenské národní povstání by se dalo shrnout větou. Hele kluci, vypadá to, že Nacisti válku nejspíš nevyhrají, pojďme se vzbouřit aby nás nesmázla Rudá armáda až půjde kolem.
-
Vidlec: Němce by to stálo dost sil, ale nakonec by jsme bez spojenců určitě prohráli. Němečtí generalové měli celkem z našeho pásma bunkrů vrásky na čele.
-
Stejně si myslím, že bychom dostali.
-
Navíc není možnost mít jako generála transgender musilmskou homosexuálku/a. 0/10
-
1. Hrej za Itálii
2. Obnov Římskou říši (to fakt jde!)
3. Američani se vylodí na sicílii
4. Přidej se ke spojencům -
To bylo mým cílem, abych se vyhnul Mnichovu, ale Slováci měli jiný názor (viz můj příspěvek níže). *15*
-
1.Změnil jsem Československo referendem na fašistickej stát
2.Stal se součástí osy
3. ???
4. Profit v podobě třetiny Polska -
Paradox vydává hry pro celkem úzkou skupinu hráčů, kdyby veškeré věci měli být intgerované do hry, tak se jí nedočkáme a DLC zdarma si prostě nemůže dovolit, Já sem za ně rád, vyberu si takové, které mě zajíma, pokud ne, tak ho nekoupím, případně ho pak koupím v nějakém bundlu.
-
Bobe, radeji se fakt douc historii, i poradne s tim SNP ;)
-
Mě dost zklamalo, že po tom, co zabanovali mod k Stellarisu s evropskými jmény a bělochy se nedrží stejné politiky i v HI4. Nenašel jsem tam žádné německé židovské a americké černošské generály. *9* Čekal jsem od Paradoxu trochu konzistentnější postoj. *1*
-
njn češi radeji vzali do zaječích, vy si vygooglete "Slovenské národní povstání"
-
Nebudem sa púšťať do debaty o Českých dejinách. Ale prosím Vás, Slovenský štát nebola parlamentná demokracia a ani v podstate parlamentná demokracia. Slovenský štát mal k parlamentnej demokracii tak ďaleko ako má dnes ďaleko Bratislava k Los Angeles.