Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevim Hral jsem 4 hry (na Halo 4 se chystam) problem s AI halo rozhodne nema a jak rikam na zhodnoce AI schopnosti musis hrat na Legendary protoze tady obtiznost zveda ne jen vydrz a dmg mobu ale i inteligenci
  • Ja taky, ted dojizdim The Last of Us, ale pristi generaci jdu do Xbox One.
  • TheGGG
    Proč? protože hraji na Playstationu lool *1* *1*
    A to mám doma i xbox
  • Mel si asi tezke detstvi vid? Chapu..
  • God-of-War: Dekuju za zhodoceni zaty ty si Inteligenti a Kultivovana osobnost
  • Jasne protoze jsem hral HALO tak sem xbox fanboy... a ano Killzone 3 jsem dohral v koopu na nejtezsi takze to srovnavat rozhodne muzu co se halo tyce Reach a 4 jsou podle me nejlepsi.
    BTW jsem PC hrac konzoli jsem prodili v roce 2007 v domneni ze bude spousta her jen na konzole jenze skutek utek a 90% her je multiplatformnich takze krome HALO a Gears of War(ano GoW jen tuctova ptakovina) DMC HD pack, Zone of endersHD, A MGS HD pro me na xboxu nic zajimaveho neni.
  • TheGGG
    WTF, tupá? Hrál jsem killzone i halo a rozdíl v AI byl minimální. Občas se AI v HALO nepříjemně zasekla.
  • bobo: Ano myslim si opak Hral jsem v coopu na nejtezsi obtiznost Killzone 3 A vsechny Halo hry a AI v killzone je tak tupa az to boucha dverma... A AI je pro me to proc je pro me halo zabavnejsi nez cokoliv so za posledni roky v sigle fps vyslo. Po kazdem loadu checpointu bude situace vypadat jinak....
    DADO:Musim zduraznit ze Legendary obtiznost je to co dela halo podle mne tak dobrou hrou
    Protoze jak rikam krome FEARU mozna Halfife je umela inteligence NPC ve FPS hrach tragicka..
  • TheGGG
    Killzone 3 byl lepší než HALO 4 *3*
  • Proc 3 roky? tak to zamen za Halo 4.... uz ne takova slava ale porad lepsi nez vetsina fps singlu na ps za posledni 2 roky (Dishonored a podobne nepocitam jako cistokrevnou fps)
  • TheGGG
    Ano jsem z redakce a všem Vám doporučuji chodit na tyto stránky, pít Big Shocky, poslouchat Evropu 2 a používat eset a teď to pěkně všechno zapomeň.
  • TheGGG
    http://www.globalnerdy.com/wordpress/wp-content/uploads/2013/06/ps4-beating-xbox-one.gif
  • Jo takovej mám taky názor. První záběry vyrazí dech, ale jak dojde na akci tak je to klasickej killzone
  • God-of-War
    Já nemám zapotřebí si tu honit triko. A hlavně nejsem nějakej anonymní somrák, kterej tu machruje a pak nedojede.. Je to asi dva měsíce starej případ. Věř hlavně tomu, že mě absolutně nezajímáš *3* .
  • Ja bych sel spise do Xboxu One, ten se jevi hodne dobre, plus mel skvele oznamene hry na E3.
  • Jolly59
    Na netu, viď? *3* *15*
  • God-of-War
    Já mam odvahy dost, to se neboj *3*
  • Zbláznil ses? Neuctívat tady "vyvolenou" herní platformu, to chce hodně odvahy.

Nedej bože, abys tady cekl jen o pirátství na PC a už se tady na tebe lidi sesypou a proklínají tě do 10 kolene.
  • V clanku je krom PS4 i konzolista odkaz na shrnuti her pro Xbox One a opet me dostava naprosto stupidni diskuze pod nim, kde se misto nadsencu dane konzole projevuje zdejsi sonyboyz luza plkajici uplne nesmysly. Ten web sel vazne tezce do haje.. se uz ani nedivim, ze tam krom deti, kterym rodice koupili PlayStation, skoro nikdo normalni nechodi. Smutne.
  • God-of-War
    Zase bych to tak nepřeháněl s těma PC bohama.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit