Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 2:48 - 2:54 neni to nějaký divní než to ostatní ( jestli ne tak ne :)
  • Jestli tohle použijou v GTA 5 tak...
  • Musím uznat, že tohle je naprosto parádní.jak tu někdo psal, další milník v tomto odvětví.
  • misho8723
    Síce je to všetko pekné a krásne, ale zase na druhú stranu sa táto technológia bude veľmi málo využívať. Veľké štúdia si ju budú môcť dovoliť, ale nie zase pri každej hre a malé ale aj stredne veľké štúdia môžu rovno na ňu zabudnúť. Je to možno revolúcia, ale revolúcia, ktorá stojí ohromné množstvo prostriedkov a ohromné veľké množstvo ľudí. O možno desať rokov, možno viac už to viac - menej štandart, ale ani tomu veľmi neverím :D
    • Krudanze
      mozna si ho budou moct jiny studia pronajimat
    • Já bych byl v klidu. Přesně to, co říkáš, se říkalo i svého času o motion capture, a dnes ho používá každý. Takže teď možná drahé, ale brzy za hubičku.
      • Jojo, dnes se da motion capture sehnat od 30-40k €, kdo by si to pred 7 lety pomyslel.. A pokud se tahle technologie uchyti, tak za par let to bude pouzivat kazdy studio, ktery bude pouzivat i normalni motion capture..
  • je to sice milovy krok ale nemozem sa zbavit toho pocitu ze mi to pripomina animaciu mesiaca z diela "trip to the moon" z roku 1902, tiez mesiac mal realnu tvar ale zvysok nie, potom celkovy dojem je taky zmiesany, nemate pocit reality, je to ako kolaz kde urcite casti su uz skoro realne a dalsie nie
    • JJ taky mě praštilo do očí, jak vedle reálných animací obličeje, vypadaly animace těla prapodivně. Je to ale divný, když je dělali přes MC.
      • A nebude to chlapci tím, že snímají právě mimiku, při které se zapojuje několik desítek svalů, takže to vypadá reálněji než motion capture celého těla, kdy stačí označit klouby a pohyb je na světě?
        • Ty máš dneska vyloženě slabej den...
          • Když to říkáš, siláku...
            • Jsi hloupý a ke všemu drzý až vyzívavý *1*
  • Nikdy nebyla animace tak realistická jako tady. Další milník v historii her.
  • tahle technologie mě připadá naprosto parádní... a navíc to ušetří vývojářům spoustu práce
    • Ovšem nebude to zadarmo. A kdo to zaplatí??? Zkus hádat.
      • Vydavatel.
        • Ty buď budeš blbej nebo mladej *1* Sorry za tu parafrázi na Slunce, seno...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit