Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pruhy sem, pruhy tam. Tak se dělaj hry. Čím víc pruhů, tím lepší exkluzivka
    • čím víc barviček tím lepší pc sračččika.
  • Kdyz uz rpg,tak xenoble chronikles X.Masakr,maly,ale sikovny!To mali nic,to preci nemuze rozjet!
    • frag.ment
      Ty ještě nemáš dokončený první stupeň pomocné školy, že?
  • Ani nečtu diskuzi, ale něco mi říká, že je tu zase tuna trollů.
    • Pravil gamepad mariňák *1*
      • co tu děláš PC gumo? Proč nehraješ radši nějakou "ceněnou" p2w?
        • Console Peasant hovoří o p2w, jaká to ironie *1*
    • Neboj, ono se to rozjede!Nemaji slov na ten new trailer *11*
    • Dáváte mínusky? Jen do mě, koukám dneska žádný článek o blizzsr*či, tak se PCtardi nudí.
  • Hehe, zacatkem roku byl klid, ale ted uz zas ubisoft rozjizdi dalsi kolo medialni kampane.
    To zas budou kazdej den 2 clanky o division, cim vic se o tom pise tim vetsi hovadina z toho vetsinou vyleze =)
    • The division,se mi moc libil,v ukazkach.Jestli to chlapci dotahnou do konce,tak pro me nejhezci multiplatform hra,a fakt next gen,a prvni multi.co koupim.Hodne nadejny a originalni.Me proste multiplatformovky,pripadaji jak na old gen,i na ps4!Ale tato hra bude nekde jinde.Uz by se vyvojari meli pomalu odpoutat od starych enginu,brzdi to pc i ps4 i xbox one,novy konzole jsou delany na novi enginy,a je videt,ze ty stary enginy je dost zatezujou.Hraju in famus na ps4,je ps4 krasne tichy,pustim neco na unreal3 engine a zacne topit a cekam kdy se rozleti.
  • V zdělovacích prostriedkoch sa začínajů čoraz viac obevovať spravy o konšpiračních teóriách... náhoda? ja vravim že nie. ono to prichádza aj u nás na Slovensku *13* *13*
  • diskuze na games jsou čím dál větší odpad *7* a redakci to nechává naprosto chladnou
  • Vypadá to čím dál lépe :D moc se na to těším...
  • A PC exkluzivita s najlepsou grafikou za rok 2014 vyhrava datadisk k World of Warcraft
    • CrocoRay
      Já myslím, že kdyby vývojáři a lidé od Sony rozuměli slovensky a přečetli si ty tvoje příspěvky, tak se budou stydět, kdo ty hry hraje a začne všechno vycházet na všechny platformy *1*
    • To máš recht, kam se hrabe PC scéna na novodobé 'interaktivní filmy" z konzolí! Pánbůh zaplať, že PC scéna s tímhle skončila už pře drahnou dobou *15*
      • Tvl, né každýho baví se brouzdat v gigantickým prázným open worldu a sbírat prasečí ocásky. *6*
        • Dobre ty!
      • Pry interaktivni film!Je to hra o pribehu,nepotrebuju se toulat hodiny a hodiny a hodiny a hodiny,po otevrenym svete.Kazdy nema rad tip her,kde muzes delat co chces a jit kam chces,sice se to tvari ze jo,ale neni to tak,a pak tam vetsinou chbi rozmanitost.Me staci kdyz pribeh da na vyber z tri cest,kudy mohu jit,nebo jak prepadnout nepritele,jak v uncharted2 a jsem spokojen.
      • Jack1947
        Hezky ho vykrmte at má na cestu do sidney zásoby *3* *7*
    • To už trolluješ i u článků o konzolových hrách? Že tě to baví :-D
      • solomon.short
        vzdyt je to idioticky retardovany jedinec... nereagovat
  • Kozy
    Fantazie, hype mě míjí ale přesto se na to ohromně těšim. Parádní atmosféra.
  • Jack1947
    No, nic co bychom ještě předtím neviděli... tedy solidní akce která se tváří drsně jako šmirgl papír ale v jádru je docela jemná a projedete ní jak nůž máslem.

+Za hezkou? brutalitu tedy ustřelení hlavy která asi zmizí nebo co. Trailer dost ušel za mně 7/10. *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit