Přejít na výpis diskuzí
Přichází Arma 2: Free, multiplayer hra zdarma!
9.6.2011 | Aleš Smutný
60 příspěvků
-
Neví někdo jakej cd key na ARMA 2 FREE
-
ahoj pocujte ludia mam arma 2 originalku no ale hrat po nete ju nemozem lebo zevraj ze spatna verze *16* nevie mi stym niekto pomoct??ak by niekto vedel mi pomoct prosim napiste na maill rockwell@azet.sk dopredu dik =) *9*
-
Tak tohle vypada krasne, jen tak dal, zkusit jinou strategii nez ostatni firmy a my do toho sveta taky pronikneme :D
-
co na tom vydelaj?
-
-
Naverbujou lidi na Arma 3 prece!
-
-
Je to celkom zaujimavy pristup autorov ale neviem ci im to moc pomoze. Arma je dost specificky zaner a aj ked je to taky jednooky kral medzi slepimi pochybujem ze to nejak nalaka vela hracov na kupu plnej verzie. Skor mam pocit ze si to ludia vyskusaju ale zistia ze to pre nich nieje alebo ze za darmo si obcas zahraju ale full verziu si nekupia.
-
Idem sa vyblinkat na WC ked pocujem slovo ARMA je mi z nej na spatne.. Som rad ze som sa zbavil originalky za 15€ a zakydavat si miesto na disku a system Armou je uplna sialenost, musel by som byt padnuty na hlavu
-
-
to není Armou...běž se léčit s anorexií *1*
-
-
Tak se mi zdá, že budu mít zase co hrát *1*. Arma po netu a zadarmo?... kdy že to pustěj do oběhu?! *5*
-
Prosím Vás co má být: hra nebude mít HD grafiku? Co si myslíte, že to je? HD, čili High Definition, je marketingový název pro standard rozlišení obrazu 1920x1080 pixelů. To jako, že půjde hrát jen v menší rozlišeních? Nemyslel snad autor NextGen grafiku? Což je spíš marketingový název, který by mohl vystihovat nějaké chybějící postefekty nebo menší textury ... NextGen ovšem není standard, takže to může být lecos.
-
-
Autor myslel to, co BI prezentuje: "minus the campaign, HD graphics and support for user-made addons and mods".
-
-
ted jsem si vlastne uvedomil ze HD defakto nic neznamena, rozliseni 1080p se oznacuje jako HDTV a nebo full-hd
hd muze byt asi cokoliv, treba high definition audio - integrovana zvukovka od realteku
-
-
pravdepodobne to bude jako u DLC ktere vypustili "zdarma" kvuli kompatibilite multiplayeru s lidmi co si DLC nekoupili
pokud se nepletu tak tyto dlc obsahuji demo kampane s nizkou kvalitou textur -
-
Ty lite verze obsahujou podle mě jen lowres modely a textury, ne kampaň. U PMC do toho lite downloadu celá kampaň pronikla kvůli nějaký chybě, ale bylo to tam myslím jen chvíli a pouze u jednoho z distribučních kanálů.
-
-
-
takovy multak je i zadara drahy omg!
nestabilni, nudny, na atmosferu narazite v 1 z 20 matchu -
-
Musis to totiz umet hrat,neni to call of duty.
-
-
Ahoj chci se zeptat na češtinu jen jednou se mě povedlo,že mužstvo komunikovalo česky. Po zavření hry se mě to už nepovedlo i když v nastavení dám češtinu. můžete mě poradit kde dělám chybu. titulky jdou česky.