Přejít na výpis diskuzí
Přichází Arma 2: Free, multiplayer hra zdarma!
9.6.2011 | Aleš Smutný
60 příspěvků
-
Ja Armu 2 nehral, ale tohle mi prijde zajimave. Asi bych to vyzkousel. Konkurence pro Battlefield 3. :) ?
-
-
coto placate? Jak muzete srovanavat jiuny zanry her.. navic arma 2 je uz mezi namy 2 roky... Srovnavat CoD s bf a BF s Arma je proste nemozny...
-
-
A jako proč bych nemohl? Teda CoD a Armu ne, to bych nesrovnával, ale Battlefield právě proto že je někde v půlce mezi těmato hrama nevidím důvod proč ne.
-
-
No nevím, mně osobně třeba opěvovanej BF2 vždycky přišel jako ještě zběsilejší arkádička než kritizovaný CoDy...na půl cesty mezi CoD a Armu bych ho určitě neřadil.
-
-
Mozna kvuli tankum, vrtulnikum ale letadlum bys to mohl soupnout bliz :o)
-
-
Nejde to, proste v Arme dostanes jeden zasah, a uz se v multaku muzes leda tak nekde schovavat... medik ti osetri ranu, jsi pomalejsi, kulhas... nebo porad krvacis.. Nemuzes srovanvat Bfko kde muzes skakat podle libosti.. Balistika v obou hrach funguje tak tak trochu jinak.. samozrejme lip pro armu... Bf 2 hraju pres 5 let, a srovanat armu muzu protoze 2 hraju 2 roky a predtim sem hral OP Flashopoint.. Jde o ten styl hrani, v arme se nemuzes zastavit proti 3 manik a zacati to do nich sit = sebevrazda.. Proste nejde to.. Bfko ma taky rozlehly mapy, ale porad ses omezenej.. Az si zkusi Armu tak pochopis o cem mluvim :) . V arme si nemusis zastrilet vubec ) za 1 hru ..
-
-
Bf:BC 2 hraješ přes 5 let? jak to děláš?
Srovnávat se může přece cokoliv, záleží jen na úhlu pohledu, tedy konkrétní vlastnosti. Obě dvě hry maj společnýho víc než jen jmenovatele což je FPS.
Mimochodem, pane odborníku přes Battlefield, v BF:BC 2 existuje HC mód. Z vlastní zkušenosti vim že šance 3vs1 v otevřeným terenu, na blízko jak popisuješ je nulová i na normální obtížnost, pokud nehraješ na serveru pro začátečníky, což sem si jistej že se ti v arme může taky stát(tripple kill), tudíž tohle srovnání je IMHO uplne vedle. -
-
BC hraju na PS3, protoze kvuly BC 1 jsem si ji koupil, jinak porad uz od zacatku hraju v BC 2 HC mod.. A vim, ze nekdy to proste nehituje.. A prestance si plest BF 2 a BC 2. JE BF 2 A BC..
-
On mluví o Battlefieldu 2 experte, který hraje přes 5 let, ne o nějakém Bad company, čti to pořádně. A srovnávat skutečně nemůžeš cokoliv, ani s úhlem pohledu a pokud si skutečně za tím stojíš, tak mi srovnej Hidden and Dangerous s Hitmanem a nebo Red Orchestru s Battlefieldem...
-
-
A ja je srovnavat stejne muzu :) A jde mi to :)
-
-
-
-
-
první trailer na armu kterej sem dokoukal do konce :D