Přejít na výpis diskuzí
Přichází ultimátní DLC pro Arma II – Armáda České republiky!
4.6.2012 | Aleš Smutný
91 příspěvků
-
Musím si, teď maličko rýpnout některých lidiček, kteří zde často píši :) Jsem zvědaví co řeknete na to, že opět musíme platit za DLC :D :D a ještě z českých luhů a hájů.... To je přeci strašný komplot určitě za tím stojí EA !! Nebo někdo, ještě tajemnější ? Že by pan Tajemný ? :D
Jinak z jiného soudku. Chystám se koupit také ARMU 2 i datadisk kvůli módu DAY Z. Ano, také jsem se chytil a jsem rád. Díval jsem se na vide a četl a četl články od fanoušků, ten mód stojí zato. Nemám rád simulace války, protože :) ale simulace, jak přežít. Nevědět, kdo je přítel a kdo není, jíst, pít a hledat věci, v tak otevřeném světě je něco co tu nebylo. Mód je stvořen pro hráče, kteří hledají něco více než herní zážitek a také možnost, že je smrt konečná je dobrá věc :) A jinak to DLC si také koupím, i když nehraji simulátory aspoň budu hrdý, že mám českou armádu v PC :D
Váš Werdes, alias Werde -
nech tam spravia aj infiltraciu slovenskeho letectva, ale to by bolo pomerne chudobne DLC kde by hraci nahanali jedno lietadlo, resp. jeho nahradne diely lebo asi ani to nefunguje :D
-
Ja na vojne jeste nedavno jezdil V3S-kou. Taky tam budou?:)
-
Takze korupcni vojenska prehlidka nebude uplna?
-
L-159 Alca, Pandur II, Dingo, CZ 805 BREN, CZ Scorpion EVO III a CZ 75 PHANTOM
-
kde jsi na to prisel?
-
Těším se na vojenské Tatrovky!!:D
-
To bude mix několika "nových" kousků a mnoha starých kousků která má armáda k dispozici.
-
Páni...to je přesně to, co jsem si vždy přál. ♥ Zatím mi to vynahrazovali modeři, takže o tomhle jsem ani nesnil.
-
no... ten dlc je super nápad... ale česká armáda až tak moc super věci nemá a jestli se budou držet nynějších reálií tak tam nebudou jezdit ani BVB ani naše tanky :D
-
Pandury, Gripeny, Casa C-295M... :D