Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cahir
    Když někdo po vydání hry dělá na novém obsahu, zaslouží si další peníze. A že dělá třeba CDProjekt charitu je jeho věc. Konunita má problémy pouze s DLC, které jsou očividně vystřihnuty z původní hry, případně s takovými, u nichž je cena/obsah ve výrazném nepoměru.
  • Cahir
    *6*
  • To snad ne. Ne že bych to milého pašíka neměl rád, ale von je to takovej hňup, že by se většina lidí neubránila chuti vyprázdnit do něj zásobník.
  • Pro jedny budete mluvit pravdu, pro druhé budete za hlupáka.
  • Cahir
    V okamžiku, kdy jsme vstoupily do NATO, se z toho staly i naše ideály, resp. ideály naší vlády. Deal with it.

BTW, celou naší svobodnou existenci jsme lezli do prd*le západu (včetně dob první republiky), takže co se týče mě, naše ideály - z hlediska historie naší země jakožto demokratického zřízení, se toho moc nezměnilo.
  • Poznámka pod čarou:
    Nejspíš to schytám od životem neošlehaných bojovníků za pravdu a lásku, ale nedá mi to.
    Pro jedny stateční vojáci, pro jiné žoldáci bojující za cizí ideály (NATO).
  • DLC o nových lokacích, jednotkách a techniky je něco jiného než DLC o čtyřech mapách. DLC by mělo vypadat nějak tahle, ne jak ho prezentují velcí vydavatelé.
  • Jako vtip to hodnotím 2 body z 10 *2*
  • no, toho tam asi moc nebude, tri kapatulty, jeden tribuchet, a banda slepej lucistniku :d
  • Na obrázcích jsou vidět Tatrovky (např. https://store.bistudio.com/images/screenshots/arma2-acr/arma2_acr_screenshot_2.jpg )... Na vojenské V3S bych nevsázel.
  • Mechwarrior_bw
    Werdes *7* ... nie je DLC ako DLC, to už by ti po tých rokoch mohlo zapnúť.
  • Nejspíše ano, pane!
  • DayZ je fakt super, ale je to alfa, takže teď třeba mám problém se vůbec dostat do hry *1*
  • Jeeee, Česi ve válce *1* A bude i Švejk?
  • oki
  • ales.smutny
    Oficiální tisková zpráva BI tomu říká DLC. Ale myslím, že to bude jen slovíčkaření, ne?:)
  • Však si to sám přečti - https://store.bistudio.com/arma2-army-of-the-czech-republic
    "Arma 2: Army of the Czech Republic is a brand new DLC of the most authentic, diverse and open tactical military shooter series, Arma."
  • Kocy
    Hindy a T72M4CZ nebudou?
  • Podle jiných informací se jedná o datadisk a přece jen 15 nových misí naznačuje spíše, že se nejedná jen o obyčejné DLC. Tak babo raď!
  • No já v to doufám, Tatrovky (a Praga V3S) ve všech možných vojenských provedeních dle mého nesmí chybět, takže doufám že je neopomenou, minimálně ty Tatrovky jsou ve výzbroji stále a jsou natolik unikátní že by měly být předělány kompletně. A nevojenská V3S byla už v základu takže tam by tomu nemělo vůbec nic bránit (tedy až na to že ty už určitě nejsou ve výzbroji naší "moderní" armády :/ :D)

Jen si říkám zda by nebylo lepší kdyby to dali až do Army 3.:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit