Přejít na výpis diskuzí
Přichází ultimátní DLC pro Arma II – Armáda České republiky!
4.6.2012 | Aleš Smutný
91 příspěvků
-
Naraz cez 100 000 tisic ludi to bolo asi tazko, ked serverov je mozno 100, hovorili, ze zaznamenali 100 tisic unikatnych hracov v Day Z a to je rozdiel.
-
Nenajdeš národ, který by na tom nebyl stejně.
-
Hmm, když to říkáš. *7*
-
tak to můžeš zabrousit až k "svatému Václavovi" a ono vůbec ti čeští páni pokládali zbraně před německými dost často, aby uzorpovali moc pro sebe před Moravskými. Ptáš se kdy? Každá generace od Sámovi říše přes Přemyslovce a Lucemburky až po Habsburky je plná excesů.....češi jsou hovada, kteří si šlapou po zádech svých bratrů a neváhají je "potopit" jen aby se měli o trochu lépe, to je ve zkratce celá naše historie.
Jinak další velice kvalitní příklad - bitva u Lipan -
No jelikož díky Day-Z modu se Arma několikrát v poslední době dostala na první příčku prodejnosti na Steamu a někde jsem četl že rekordně hrálo naráz Day-Z mod přes 100 000 lidí, tak by to možná mohlo odpovídat.
-
páni kolegové historici, naše vítězná tažení skončila rozkmotřením husitského hnutí.. Pak už byla česká vojska všem jen pro smích.
-
Tak situace ČSR po 38. byla neudržitelná, takže 39. bych ani nevzpomínal. 68. je specifický případ, hlavně kvůli té "pozvánce". Bílá hora je prostě vojenská porážka, tu utrpěly asi všechny národy světa. Já prostě jediný případ vzdání se bez boje vidím jen ten 38.
-
Mám problém vnímat české země v období Rakouské monarchie jako suverénní... Hlavně se jedná o období, kdy byla globální politická situace někde naprosto jinde než v období první republiky.
ČSR byla rozhodně prozápadní a tatíčkové považovali západní demokracii za vzor. -
Mohlo by to bejt možná i kolem 500 tisíc prodanejch kusů.
-
Co je nesvobodného na Rakouské monarchii resp. Rakousku Uhersku? Nehledě na to, že ČSR se na západ nespoléhala.
-
Za dvě stovky jasnej kauf *4*
-
Ono je to samozřejmě přehnáne, ale lidově se myslím traduje 68 (není nad to se nechat zmasakrovat v kasárnách v obsazené zemi), 38(není nad to být agresorem a nechat se zmasakrovat) a 39(není nad to se nechat převálcovat s absencí obraných pozic), pak asi přidávají i "Bílou horu" (viz útěk FF po bitvě) a osobně vidím českou etapu třicetiletky jako jedinou vážně vzdanou.
EDIT 22:16- Omlouvám se asi jsem to napsal špatně- já s tímhle vnímáním nesouhlasím (viz závorky), ale tohle mají lidé obecně zatlučené v povědomí o historii. Na druhou myslím, že situace po Bílé hoře si skutečně název složení zbraní zaslouží- ztráty byly nahraditelné, Praha nabídla svoji zbrojnici, Maďarská jezdecká armáda byla den cesty daleko (uznávám že to nevěděli) a posádka Zvíkova se udržela až do roku 22, tak Fridrichovo rozhodnutí zmizet do Slezska chápu jako složení zbraní v situaci, která to proti těm populárním rokům nevyžadovala.
Konzolista: ale kdeže- V moderních dějinách třeba válka s Polskem (jako jediní ze sousedu jsme je napadli my a ne oni nás) a Maďarskem v 19. roce, koneckonců to, že se udrželo Sovětské Rusko proti bílým je zčásti taky zásluha pár tisíc rudých Čechů a Slováků. A Rakouská monarchie taky v kuse neprohrávala -
cca 10 euro nas nazabije , vzdy to bude lepsie ako BF3
-
V podobě patchů? Fakt? Tak mi jmenuj patch, kterej přidal osbah podobného ražení, jakým byl třeba Old World Blues pro F:NV nebo Shadow Broker pro ME2. A rozhodně mi nezavřeš hubu jednou takovouhle praktikou - chci slyšet, volakedy se to dělalo naprosto běžně tzn. periodu a jednotlivé tituly.
DLC od CDProjektu jsou charita: Aréna, nové questy, lokace, postavy, epilog... -
Hmm jsi mi připomněl jaká je válečná zástava Itálie... Bíle lemované bílé pole
-
Jen sem tam střílí naprosto jinam pane Holube ;) ......
-
To i Francouzům a jak se o nich mluví...
-
101011101001: Máš v tom trochu bordel. Říkáš, že čeští páni skládali zbraně, a pak že jsou Češi hovada, protože šlapou po zádech svých bratrů. To pořád mluvíš o šlechtě? Nebo děláš rovnítko mezi obyvatelstvo a šlechta? V obou případech je to kravina. "Moravská" a "česká" šlechta mohli být klidně třeba Němci nebo Italové. A u Lipan došlo k porážce radikálních husitů hlavním husitským proudem, který basilejská kompaktáta pokládal už za dostatečné vítězství, a tudíž nebylo třeba dále bojovat. Byla to vlastně policejní akce.
-
Jen jednou ? Ať počítám jak počítám , v pokládání zbraní máme větší praxi ....
-
Dneska jsem si akorat koupil Armu kvuli Dayz:)...tohle beru taky jako dobrou zpravu:).