Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to je řečí tady jednomu z toho pukne břicho smíchy:D fakt ty jo ale tohle už začíná být docela trapný nemyslíte?:)
    když někam VÁŽNĚ chci tak jedu... já si taky nestěžuju že advik je v Brně a já jsem pražák žijící v Praze a jedu tam.. hlavně v Brně mám dobré přátelé a rozhodně na brňáky nenadávám jak koukám někteří na nás..
    no není tohle silná lidská stupidita? -_-"
    mě by spíše zajímalo jestli někomu už přišel nějaký ten potvrzovací mail nebo jestli vůbec nějaký má přijít? oO
  • sakra...
  • primitiv si vždycky najde nějakou kravinu, o který se může hádat:D
  • Cahir
    No, ta tam na tebe čeká.
  • Jdu, ty body od BW beru, redakce mě nezajímá... A doufám že tam nebude ta sexbomba z toho TV pořadu o hrách, teď mi vypadlo jak se to jmenuje...
  • nevznikají náhodou právě proto? :) btw stačí navštívit zápas sparty/slavie a komety... :)
  • Jazz
    Přesně *15*
  • Kdyby to ta bylo, nevznikaj takový vtipy...
  • víš jak, kdo chce, hledá způsob, kdo nechce, hledá důvod... :)
  • A já jsem z malé p*dele někde u Hranic a protože vím, že tam nemám moc reálnou šanci dojet, tak je mi ta akce u p*dele. Tak neuvidím pár ptákovin("ptákovin") od EA. Bože lidi, buď tam na tu promo akci chcete a pak jste ochotní pár kilek za vlak obětovat, nebo zůstaňte seďet doma u kompu a nekritizujte. Já jel jednou taky na jeden sraz někdo na chatu do Českomoravské vrchoviny a to bylo mnohem náročnější na dopravu než někde do Prahy. Ale stálo mi to za to, tak proč bych se rozčiloval. *3*
  • Black_Hand
    genialni :).
  • docela jsem se zasmal xDD
  • kubakoumi
    but true
  • Já bych zase zrušil všechny ty individua co maj tendenci něco rušit když se jim něco nelíbí...
  • Jazz
    Not funny
  • Ptá se Brňák Pražáka: "A to víš, co se o vás říká v Brně?" "Nene" "No, že jste hajzlové, na který celá republika vydělává, berete nekřesťanský prachy za nic, jenom si užívá, pořád máte volno, nevít, co je práce... No prostě bez vás by nám bylo líp..." Pražák na to: "Hmmm, a to váš, co se v Praze říká o vás Brňácích?" "No to by mě teda zajímalo!" "Kamaráde, vůbec nic..." :)

jinak jako Pražák samozřejmě na EA zajdu ;)
  • Jazz
    Mass Defekty klidně, na betlfíld mi nešahej *2*
  • Prave, komorni akce soukrome firmy, nevidim zadny duvod, proc by to meli poradat jinde nez v miste kde pracujou/bydleji.
  • Tak to je reakce 5ti letého dítěte...
  • Myslím že o ME3 toho zase vyblijou dopředu dost...V EA neumí o hrách mlčet.To zas R* chválím.Ti si všechno nechávají pro sebe :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit