Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant
    Článek Jana Antonína Nováka, vědce/novináře/potápěče, udržuje nasazenou laťku jeho předešlé tvorby, a neměl by tedy nikoho překvapit ani vytočit. I neinformovaný člověk, který zavítá na stránky tohohle polyhistora http://www.novakoviny.eu/knizni-publikace, rychle pochopí, že Jan Antonín rozumí prakticky všemu a je tedy zbytečné s ním polemizovat.

Zajímavá je bezelstně upřímná pasáž o dnešní novinářské praxi z jeho životopisu, která mimoděk zcela vystihuje jeho reflexní článek: "Zatímco dřív se do příloh psal jeden až dva rozsáhlé a kvalitní články týdně, dnes to jsou dva až tři články denně - pochopitelně na tomu odpovídající úrovni." V téhle souvislosti by mě zajímalo, jestli se člověk broukem Pytlíkem už rodí, nebo je to automatická transformace při nutnosti produkovat množství článků o věcech, o kterých nemá ani páru.

Zapomeneme-li ale na pana Nováka, který na své novinářské pouti za sebou trousí malé bobečky úhledných bludů, tak by mě zajímalo, jestli informace o průběhu té nešťastné události na Limnosu (natáčení z letištního taxíku, 14 závadných snímků, zatčení na hotelu) jsou už potvrzené z nějakého jiného zdroje než od advokáta zatčených.
    • Vedec se zalibou v psychotronice a zahrobi, a autor publikace Tunguzsky meteorit - zahada na vic nez jedno stoleti?
      No taky dobry : D

EDIT.
      Vlastne o ty Tunguzce asi mohl psat jeste nez se to definitivne potvrdilo, ale o takovych vecech stejne pisou spis trapni populisti, nez vedci. (ti to snad ani driv nenazyvali kdovijakou zahadou)

(Jinak ackoli samozrejme s Danem souhlasim, nejsem si tak jistej, jestli podobne zlucovitej clanek patri na games.cz - bleskovka s odkazem na blogisek by mozna byla patricnejsi)
    • Kronoss1
      Doporučuji navštívit jeho stránku a něco malého mu tam zanechat. Já jsem mu tam hodil odkaz na Danův článek, tak uvidíme.

http://www.novakoviny.eu/archiv/informatika-media/779-limnos-recko-arma
  • davidBray
    Dobrej článek Dane. Zajímalo by mě, jestli na něj bude Novák nějak reagovat. Přečetl bych si i jeho ostatní články, ale nerad ztrácím čas blbostma :)
  • Mozna az zbytecne demagogicky. Pro absolutni ztrapneni autora clanku z online Reflexu by bohate stacilo drzet se faktu. Pan Novak napsal proste totalni sracku...
    Jenom se desim jak casto se muzu nechat nachytat takovym Novakem sam u clanku o necem do ceho nevidim vubec.
    Jedno uz vim urcite: Reflex NE! Radsej knihu!
  • Tyhle aféry každého jenom otravují. Já bych všechny ty internety a počítače zakázala.
    • Jste idioti...všichni kteří nevíte o co jde...Věru...držim palce v boji...snad toho docílíš aby ty internety zakázaly
    • Věru, běž si raději zorat pole, blíží se mrazy :))
      • LOL, ty si paaan. Inak trubka nadava na net a prispevok sem dala cez mixer alebo ako?
        • Slysel jsi uz nekdy v zivote slovo IRONIE?
  • hobbito
    Doslova RESPEKT Danovi!
  • reflex=novodobé rudé právo a klidně me uminusujte "pravičáci"
    • "urrrrrrva mať!"
    • smejki
      jsem pravičák a klidně ti vlepím plusko. Reflex je stejný hnůj jako onehdejší RP.
  • Reflex je absolutní špína na úrovni Blesku. Žádný slušný člověk to snad nečte.
  • Diky Dane za tento clanek.
    Ja kdyz jsem narazil na ten v Reflexu, nejdriv jsem neveril, pak jsem mu chtel neco vod plic napsat, ale pak jsem uvidel autorovu fotecku...
    Von pan Novak je takovy nerudny strejda, ktery bude jako duchodce kolem sebe mlatit holi. Clovicek k politovani. *3*
  • Bulvár je holt všude. Ať už v podobě Novy, kde dokonce začli do zpráv pouštět smutný písničky (smyčka nahranejch nářků a pláče je v pořadí), nebo v podobě toho, co vyplodil mistr Novák. Není potřeba o tématu moc vědět, není ani potřeba, aby mě téma zajímalo. Je ale potřeba, aby byl článek provokativní a přilákal co nejvíc lidí. Pan Novák si teď může mnout ruce, svýho cíle už dosáhl a Dan mu v tom vydatně pomohl. Alespoň má tu odvahu to psát pod svým jménem a nahrát si na web vlastní fotku, takže mu pánové z BIS můžou plivnout k nohám, až ho někdy na ulici uviděj. A nebo mu dát rovnou jednu po čuni, protože za ten výpotek by si to zasloužil.
  • REFLEX je už léta jen brak jdoucí na ruku dnešní vládnoucí garnituře, trapné komiksy, tendenční a populistické články, měli by začít reflektovat na svou ubohost.
    • se nediv když hlavní majitel je pan kníže
      • Mam pocit, ze si pletes Reflex a Respekt, navic "pan knize" je jiz nekolik let pouze minoritnim vlastnikem tydeniku Respekt.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit