Přejít na výpis diskuzí
Případ Reflex aneb lži o zadržení vývojářů Arma 3 v Řecku
27.9.2012 | Dan Vávra
314 příspěvků
-
Ve svobodné zemi může každý z vás poslat panu redaktorovi svůj názor :-D
jan-a-novak@seznam.cz -
"Pan Novák očividně nezná ani základní fakta, což mu ovšem nebrání napsat o tom článek."
Vy tomu nerozumite, v cechach je tohle prece naprosto normalni. Cim min toho clovek vi, tim vic pise, nejenom novinari, ale i politici (viz treba trouba na hrade). -
-
čichám čichám antisemitizmus *1*
-
-
Jako již Novákův článek "Nechápu smysl olympiády" mě nadzvedl a po tomto mám dojem, že to prostě nemyslí vážně, že je to jen nějaká trapná provokace. Takhle špatně a zatrpkle na tom nikdo nemůže být *3*
-
A jednu z Perel pan Novák už stihl odstranit. V původní verzi článku psal o tom, že Arma III už byla vydána a proto byli Řeci tak naštvaní. Prostě skvělá schopnost shánění informací. Jak? No přece vycucáním toho co nevím z palce u nohy.
-
Dobrá práce Dane !! Skvělej článek a hlavně pravdivej. Pan Novák je evidentně big dick a hlavně evidentně pěknej šmejd.
-
Smutná mě přijde nečinnost našich úřadů. Ministr zahraničí je označí za blby a dál se o problém nezajímá, hádám pro ně na místech kde by jim mohli pomoct ani pes neštěkne. Věřím, že kdyby se věc začala řešit, byli by hned zpět, celé je to jen jedno obrovské nedorozumění a výlev frustrovaných Řeků. Vážným problémem jsou však stávky v Řecku, s takovou budou rádi, že se objeví doma na vánoce. Doufám, že aspoň od těch pitomců dostanou pořádné odškodnění a od našich omluvu.
-
-
osobne bych to videl na te nekolik mesicu vazby + odskodne ve tucne pokuty. *16*
-
-
oprava: osobne bych to videl na tech nekolik mesicu vazby + odskodne ve forme tucne pokuty.
-
-
-
..nechápu ty haty na Vávru tady...ale co, nemusim chápat všechno. *1*
Koukal jsem na Reflex.cz a voni maj přímo na Homepagi linky na Blesk a Aha! *8* *11*
Co to koupilo za PRAZMRDA?! -
Že je Reflex šmíra... stačí se podívat na to, co všechno vydává Ringier Axel Springer CZ, že? Blesk hadr. Což mně osobně vůbec netankuje – nejsem cílovka. Takže jestli je to bahno a zlo, který by se mělo potírat... to ať si každý rozhodne sám. Poptávku uspokojuje nabídka, takže pokud vyrábím něco, co lidi chtějí, byl bych blázen, kdybych s tím přestal. Tolik ke všeobecným zlům a hnusům, které se dennodenně nabízejí. Nemusí se mi to líbit, ale tak to prostě je.
Co mě už ale začíná sr.., je fakt, který se děje ve většině bulvarizovaných redakcích, a to ten, že jméno autora pod článkem má mnohdy k autorskému rukopisu skoro tak daleko jako vzájemné přátelství Řeků s Turky.
Všichni moc dobře víte, že články si nevydává autor, ale editor. Méně z vás možná i tuší, že editoři v bulvárních médiích moc rádi upravují autorské texty tak, aby se to líbilo těm nahoře. Netvrdím, že se tak skutečně stalo, ale není vyloučené, že Jan A. Novák dostal nápad na článek, v němž by reálně zachytil danou situaci, představil obě strany a problém, trošičku to okořenil pokáráním českých hochů a závěrem by tomu dal nádech doufající v happy end.
„Jeníku, Jeníku... takhle by to ale nešlo,“ povídá editor, „jseš málo radikální, málo krutej. Musíš jim to pořádně nandat, bejt na ně hustej.“ „Ale když já o tom až takhle do hloubky nevim, to bych si pak zbytečně vymejšlel... nebyla by to pravda,“ reaguje Jan. „Na pravdu se vyser, Jendo, my potřebujeme čtenost, čtenost a komentáře v diskuzi, co to jenom dá. Tak šup šup, upaluj, ať to máš rychle hotový. Já ti tu zatím vymyslim ňákej super titulek.“
Nevím, jestli je i pan Novák obětí těchto bulvárních „her“, ale upřímně? Bylo by mi stokrát milejší, kdyby se pod onen výbl.... mohl doopravdy podepsat on a jenom ON sám, než kdyby byl v zajetí bulvární mašinerie, která si se jmény autorů akorát vytírá vlastní prd... Můžete namítnout: „Když to ví, tak co tam potom dělá, blb jeden?“ Na to bohužel odpověď nemám. Faktem je, že výše vypsané se v bulvarizovaných redakcích děje a není to vůbec dobře. Autorský rukopis novináře je čtenáři sežvýkán asi tak rychle jako double cheeseburger u mekáče. -
Pěkné, pěkné, pěkné. Dan Vávra dostává +7 bodů, a tak je u mě v současnosti na pěkných -3. *4*
-
Tak to je zase jednou perla českých "medií" jmenovitě Reflexu. Já jsem článek na Reflexu nečetl a ani číst nebudu. Bohatě mi stačí Danovi citace.
Vsadím se, že Novák, evidentně zcestovalý všudybyl, který si myslí, že rozumí všemu od vývoji her až po vaření, se také nazývá novinářem. Ta jeho splaška ho*en (pardon, jinak se to napsat nedá) by měla jít na nástěnku fórů století a měla by být ukazována, společně s fotkou Nováka, jako odstrašující příklad novinářského diletanta, který se učil psát za Husáka pod taktovkou Brežněva, a který ví o Řecku, řecký filosofech a Češích asi tolik, jako já o kvantové fyzice. Nevím, kde Novák studoval a kde bere informace o 2. sv. válce a o Řecích, ale vzhledem k tomu, že jsem v Řecku byl asi 10x, přímo znám některé Řeky a zajímám se o 2.sv. válku, tak můžu s radostí říct, že pan Novák má povědomí o událostech 2.sv. války rovnající se batoleti, co neumí mluvit natož psát. Mluvit jsem Nováka neslyšel, ale psát tedy neumí.
Nenechte se mýlit. Řekové jsou normálně pohodoví a milí lidé, kteří mají Čechy rádi a znají je. Nikdy jsem se v Řecku nesetkal s nějakou diskriminací nebo díváním se přes prsty jen proto, že jsem Čech. Spíše naopak. Pan Nováka evidentně sere být Čechem, ale od toho jsou tu úřady a kdykoli si může změnit občanství, nikdo ho tu nedrží a vsadím se, že po tomto "článku" (i můj 4 letý bratranec by to napsal s větší erudicí) ho všichni normální lidé vyprovodí a kopnou do p*dele. Jestli se, podle Nováka, nemají vývojáři BI ukazovat na ostrově, tak on by teď měl v Česku chodit kanálama, protože jestli ho Dan zmerčí (nebo někdo z jiných vývojářů), tak by měl utíkat rychleji než vegetarián před masem.
Jinak díky Dane za skvělý článek, jeden z tvých nejlepších. Doufám, že začneš psát o podobných věcech víc.
A pro pana Nováka. Nehrajte si na Brouka Pytlíka, když jste jen sprostý ignorant, který pojmy jako hrdost nebo vlastenectví viděl maximálně tak z letadla. -
-
Dobry den "A pro pana Nováka. Nehrajte si na Brouka Pytlíka, když jste jen sprostý ignorant, který pojmy jako hrdost nebo vlastenectví viděl maximálně tak z letadla."
Ja bych tuhle citaci jeste poupravil : A pro pana Novaka. Nehrajte si na Brouka Pytlika kdyz jste jen sprosty ignorant co sotva dokaze zapnout PC a v nem World office, ktery pojmy jako hrdost nebo vlastenectvi videl maximalne v kine pod taktovkou juesej en Hollywood s rezii od Michael(a) Bay(e)
Hezky den vsem *1* -
Boze ty se ale vis pchat lidem do analu *11*
-
-
Copak, PEPINO... závist, že samo neumíš napsat hodnotnej komentář?
-
Ne to není o tom. Je to o tom, že mě už tihle takzvaní novináři pijí krev. Tobě se třeba článek líbil, ale to neznamená, že se líbí všem a že je informačně správný.
-
-