Přejít na výpis diskuzí
Případ Reflex aneb lži o zadržení vývojářů Arma 3 v Řecku
27.9.2012 | Dan Vávra
314 příspěvků
-
Tak časopis Reflex si čtu skoro pokaždé když čekám u svý doktorky v čekárně a moje mínění o něm bylo teda daleko vyšší (což bude asi tím že ty čísla časopisu jsou několik let stará)
Ale po tomto?! je vidět že pan Novák je jako novinář úplný ovád a vykonstruovat takovýto článek chce buď odvahu nebo demenci... a je dobré, že se nad tím někdo pozastavil...
Už nikdy nebudu uvažovat že bych si nějaké nové číslo přečetl, beru to jako varování... -
Panebože, musím říct, že jsem byl trochu zhrozen z toho co dokáže člověk napsat o naší zemi a kolik nespoutané nenávisti v něm může být. Pan Novák je velmi smutný člověk a pravděpodobně jedním z nejhorších produktů post-komunistického státu. Na druhou stranu je to také člověk nám v klidných českých reáliích neznámí, je to buřič zaměstnáním, má práci proto, že v lidech budí velmi negativní emoce, a proto na něj lidé reagují, a proto se Reflex prodává.
Pokud jde o Reflex, jedním z jeho článku jsem byl znechucen už před 2 lety a od té doby ho považují za sprostý bulvár, který jak kdyby byl psán puberťačkama a lidmi jako je Pan Novák.
Doufám, že Řekové dostanou rozum a autory propustí, držím palce! -
Dane jen do nich do krys! Ten casopis je plny arogantnich z*rdu
-
Reflex jsem nikdy nečetl ale vždycky jsem tak doufal že je to seriózní plátek. Všechno se ale změnilo jak se mi dostal do ruky článek který kdysi reagoval na skupinu Anonymous která bojovala proti zákonu o schválení cenzury internetu a skoro vůbec všeho i počítačů a hovorů bez vědomí vlastníka kdy tuto skupinu Anonymous představila ve světle počítačových pirátů a bestií které se nabourávají kde se dá a škodí všude. Nebyla tam ani zmínka o tom že tím protestují a snaží se o spravedlnost nic. To samé bulvár na Nově který je taky jen poplival a dokáže ve správách 5-10 minut mluvit o tom jak babka spadla a zasekla se v kořenu a udělat z toho celovečerní drama. Tyhle všechny média která ukazují kdekdy špatné informace jsou zlo. Že by pravdivě informovali o skutečnosti jak je to opravdu v Libyi nebo Sýrii to ne. Horší na tom je že velká část populace jim to žere přímo z ruky a pak se divíme že jsou tu lidé jako pan Novák který zřejmě je už přesycen absurdními předpotopními informacemi. Velká část dospělých a důchodců už jen čerpá informace ze zpráv na nově nebo bulváru jako je Blesk nebo Reflex a potom si stěžují jak jsou hry špatné a násilné, jak je internet zlo atd atd...
-
-
Zprávy na tv Nova je kapitola sama pro sebe, co chtít od komerční tv než komerční zprávy plný hnoje a milých štěňátek... informační hodnota je často velmi nízká či mylná, proto taky zprávy z tv už léta ignoruji...
Jinak je dobré že pan Vávra takhle vystoupil proti článku pana Nováka, nechápu ty co tu nadávají, pro někoho je to asi silnější reakce, ale rozpoutala správnou diskuzi, teď ještě aby se dostala i dál, mimo Games.cz
-
-
Je to ubohé, není o čem psat tak se vymýšlí témata, překračující se fakta a vše se usposobuje tomu aby se to dobře četlo udělalo skandál ale pravda? Ta pravda? na co?
Ale oje to hlavně o pohodlnosti je tu reakcí kolik 50? 90 ? Kolik lidí redakci reflexu napíše že jsou lháři? 1? možná 5? Jde o to že pokud lidé budou tohle přímat pak si zanadávají jací jsou to pitomci ale nic neudělají tak se nic nezmění.. Však on to udělá někdo jiný..a přitom " stačí napsat slušně " Dobrý den Po přečtení vašeho článku jsem usoudil že tisknete ne jen že nepravdu ale dokonce povyšujete novinářské řemeslo na bulvární již tímto ukončuji kupování vašeho časopisu dokud se nezmění jeho politika...how. Nebo cokoliv....
Ale hlavně nemlčet..a nebo vlastně jo...ono je to pohodlné. -
-
Ale oni moc dobre vedi co pisi. Nemaji cvicene opice (i kdyz...) Clanek urcite prosel pres nekolik lidi. Pokud by sme meli porad nekoho upozornovat jak to ma delat tak nedelame nic jineho...davejte do parku maso, nemyjte to maso octem, neztacejte ty kilometry atp.(muzes si domyslet milion dalsich veci vcetne her)
Kazdy kdo vede nebo zaklada firmu si musi rozmysle jestli to dela pro prachy nebo aby se mu lepe "spalo"...
Jsou tu dulezitejsi veci nez nekoho neustale umravnovat a staci mnohdy mnohem min i nez je ten text v komentari
-
-
lol v dnesni dobe kdy se satelitem da dival lidem skoro do huby a jim vadi nejake fotky lol jde vydet ze se nekdo potrebuje zverejnit a zazit par minut slavy
-
Jak by řekl Jack Burton...Všechno je to v reflexech.
Jinak ten pisálek by potřeboval kopnout do držky *16* -
Bohužel :( Kam jsme to dopracovali ? „Hlídací pes demokracie“ (novináři, atd.) kam zmizeli ? To je doba, kdo napíše větší nabubřelost ? To lidí nechtějí číst něco co má reální základ, kde jsou podložené důkazy a to jsem nečekal od Reflexu ! Občas jsem ho četl, ale tohle je i přes čáru Blesku :( Jsem smutní, když to člověk čte a někdy si říkám co se stalo s Českým národem :(
Namísto informací, jsem četl novinářskou žumpu. Je mi líto, že se to stalo českým vývojářů, ale i kdyby to nebyli vývojáři, tak se to nemělo stát ! Já, držím palce, jak uvězněním vývojářům, tak i rodinám, které to musí nést těžce. A doufám, že se nejde nějaké normální magazín/noviny, které napíši pravdu !
Kluci držte se ! V Česku je ještě dost lidí s rozumem !!! -
jako dobrá reklama né *1*
-
a dop*dele. dan se nastval...a moc se mu nedivim. zda se mi to, nebo pan novak je kovany rasista/xenofob vuci rekum? delat z nich krvelacny bestie takhle drsnym zpusobem chce asi hodne odvahy.
preklep: "Modern WarfRare 3"