Přejít na výpis diskuzí
Případ Reflex aneb lži o zadržení vývojářů Arma 3 v Řecku
27.9.2012 | Dan Vávra
314 příspěvků
-
Vážený pane Vávro. Jste emisarem pekelné mašinerie, produkující novodobé drogy, která jen oblbuje mladé, tahá jim z kapes peníze a připravuje je o volný čas, jež by jinak mohli plodně trávit v zájmových kroužcích nebo ve skautu. Není tajemství, že díky počítačovým hrám přicházejí lidé o život v důsledku vyhladovění a celkového selhání organismu. Sám tvrdíte, že herní byznys je nafouknutá scéna trpící přezaměstnaností, kde i drobné niance spolykají neskutečné sumy peněz. Já dodávám : zatímco lidé hladoví. Nestačí Vám snad, že peníze za než si Vy a vaši nohosledi hřejete zadnice ve vytopených kanceláří, kde si krátíte čas vymýšlením blbostí a focením bojových psů, eventuelně si za ně jezdíte na výlety po historických záchodcích, pochází z krve a potu prostých horníků tvrdě pracujících v dolech kapitalistického vykořisťovatele, se kterým jste patrně jedna ruka? Nestačí Vám, že násilnostmi ve vašich hrách otravujete mladou a perspektivní mysl (neznám Vaší přesnou herní biografii, pokud Vám křivdím a pokud jste snad kdy navrhl nenásilnou hru rozšiřující logické uvažování, či tříbící mysl, uveďte mě prosím v omyl)? Ne! Vaše cíle jsou zřejmě podstatně ambicióznější. Vám už nestačí na válku a zabíjení si jen hrát. VY JÍ CHCETE ROZPOUTAT! Davy možná oblbnete rádoby selským rozumem a permanentně negativním paroubkovským postojem osvícence, který ví všechno nejlíp a vše vyřeší ad hoc, jasným slovem a následným činem. Ale já v historickém kontextu dobře rozpoznávám Váš populistický plán, kdy samozvaný mesiáš skrze zábavní průmysl oslovuje své ovečky, které ho pak podpoří v nadcházející kandidatuře. Kandidatuře vedoucí jen k vládě militaristického hnutí vašich kamarádíčků, kteří vymění paintballové zbraně za skutečné kulomety a celý národ pak bude úpět pod bičem uhlíře Kabaly s vámi jako nastrčenou loutkou na piedestalu a tisícovkami špiónů v přímořských rájích. Ale my se Vám postavíme! Vaši hru si nekoupíme a váš plán s uchvácením světa NEVYJDE!
-
-
Ja musel dat +1 protoze jsem presvedcen, ze pan Jogurt si dal tu praci a vypolodil tento koment jenom proto, aby nas pobavil. Neverim tomu, ze to mysli vazne *1*
-
Naprosto geniální koment,takhle jsem se už dlouho nenasmál *1* A teď nazpátek za panem Nešporem,už na vás čeká.
-
Odhalil jste mě a proto až se zmocním vlády, budete první na řadě... *16*
-
takhle dlouhý pokus o trolling jsem tady dlouho neviděl :) asi grafománie.
-
Druhá skrinka hore naľavo.. Najnižšia polička..
.. tam máte lieky -
-
No evidentně na ně sám nedosáhne. *1*
-
To je vtip, že jo?:D
-
-
nebo jeho osetrovatel... ja teda pevne verim ze je to provokace zamyslena za ucelem pobavit ale jestli to ten Pan Jogurt :) nahodou napsal ve vsi vaznosti a cte ted muj komentar, tak bych mu rad vzkazal: "Ty si ale DEB!L"
-
-
Kdepak..pan jogurt se totiž civilním jménem jmenuje Jan A. Novák...teda hádal bych podle schizoidního obsahu jeho příspěvku :D
-
podle me to je pan novak z reflexu :D
-
-
Myslim ten koment nad tebou:D
-
-
-
-
Nezbívá mic než souhlasit s tímto článkěm. A to že OF, A, AII je dělaná podle českého prostředí a jezdí se vní ve škodě 120, traktoru Zetoru, dvanácet trosce atd... je jedině dobře...
-
takovyhle sr*cky typu Reflex ctou jen d*menti !
-
Nechapu kdo jeste muze cist tuhle pravdolaskarskou hlasnou troubu *11*
-
Upřímně se Danovi nedivím. Ten článek musí každýho normálního člověka zvednout ze židle. Horší je, že se článek takovýhle úrovně objeví v jednom z nejčtenějším českým týdeníků.
-
Ahoj,
článek se mi líbil, dobře se to čte a i přes reakce lidí tady dole (v komentech) musím říct, že se s ním v mnohém můžu ztotožnit. Když se na to podíváte z právnickýho pohledu, můžete odsoudit dva lidi za půl sekundy (vojensky absolutně nepoužitelnýho) záběru. prohřešek. Jenže všechny ostatní pohledy mluví proti tomu právnímu. Jen běžná obecná mapa je větší zbraň, než z dálky natočená vojenská základna. co na ní ti Turci asi najdou? nějaký stroje? posádku? za půl vteřiny..? není pak snažší si něco vygooglit? https://www.google.cz/search?q=greek+army+vehicles&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=hv7TUs7kAYTDtAarz4CABA&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1366&bih=662#q=greek+army+vehicles&tbm=isch
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_military_equipment_of_Cyprus
a proč by to proboha měli prodávat Turecku, který je s Řeckem už pár let v NATO..
zaráží mě proto zabedněnost komentářů tady dole, který se ještě staví za názor J.A.Nováka a nejraději by aby ještě lidi z BIS na Lemnosu zůstali.
A děkuju panu Vávrovi za pěkné shrnutí přístupu ostatních národů k Čechům - trefné. -
Kouknem na Ramba a dem si pro naše kluky! Naše kluky !!! Řecká vláda je podle mě drží v tajných laboratořích, aby jim pomohli vyvinout WORK EVERY DAY SIMULATOR, ale to je jedno plně sohlasim s článkem. Akorát mě mrzí reakce naší vlády, dva čeští občané drženi pro rozmar někoho. Já si představoval že, přídou sankce demonstrace u řecký ambasády atd. a místo toho tu máme článek od idiota a reakci od ministra zahraničí co neví ani o co šlo. Jako čech to beru jako by naše držel taliban, jako fanda mam dobrej nápad na misi v Armě 3, jménem: rozeženu vám ženy a ZNÁSILNÍM dobytek.
-
V dnešní "civilizované" sploečnosti je to k smíchu. Vzpomeňe např. na Hitmana a jeho misi v Bílém domě nebo CoD a jiné hry, které popisují skutečná místa viz fikci. Tento případ mi případadákdy dva "týpci" si fotí něco do hry mi přijde absolutně vyhrocen. Už jen to, že předchozí hry se odehrávali v "reálných" prostředí (viz. Arma a polostroov, který znázorňuje přesnou kopii území ČR). Každopádně jestli pánové budou chtít nějak finančně či jakkoliv jinou formou (petice,...) pomoci. Jsem pro.
-
ackoliv s vavrou normalne nesouhlasim,tak v tomhle ma pravdu. reflex uz dlouho nekupuju a diletantsky clanek jako je tento me jenom presvedcuje ze delaam dobre.
-
Reflex a Respekt jsou dva nejhorší časopisy co znám. Ta hrozná wannabe rebelita, jak jsou strašně super a jak je to tady hrozný...
-
-
Respekt bych teda rozhodně nestavěl na úrovni Reflexu. Nicméně Reflex podle mě je žumpa sepsaná tak, aby se intelektuálové nestyděli za čtení bulváru za 5 Kč (a to intelektuál jsem)
-