Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Robotron3
    Kdysi dávno jsem si Reflex kupoval a dokonce ho četl. Když tam ale začaly jakési podivné hysterické manipulace ať s politikou, či čímkoli jiným, řekl jsem si nazdar. Příšerné obálky, co na mě čuměly z trafiky, mě v mém rozhodnutí ještě přitvrdily. Sice jsem to už dlouho nečet, ale přišlo mi to jako nějaká časopisecká sekta, že těm nesmyslům, co šířej, snad sami věřej a ještě si myslej, že dělaj nějakou prospěšnou věc a službu národu. Reflex je nemocnej.
  • Celej článek jsem nečetl, protože dnes nemám čas ale zítra to napravím...nicméně je fakt, že Reflex byl vždycky pseudointeligentní pokryteckej plátek sršící nenávistí na všechno "nesprávné" (v časáku dělají samí polobozi, kteří určují správné/špatné)...poslední léta okořeněno o notnou dávku demagogie a bulváru...todle fakt může číst pouze správná žumpa, protože novinářské diletanství a tendenčně mířené bulvární články jsou na prvním místě...v redakci Reflexu to přehání poslední léta s lehkejma drogama a podle toho to tak vypadá...
  • Tak tenhle "textový výstup" páně Nováka je bohužel typickým projevem mnoha našich všeznalých médií. Na to už jsem si asi zvykl. Ale nikdy si nezvyknu na tu úžasnou tendenci šířit podobná fantasmagorická díla dále prostě proto, že jsou dostatečně atraktivní, rozuměj bulvární, aniž by se kdokoliv obtěžoval cokoliv ověřovat, a ještě tomu dávat punc serióznosti, protože to přece napsal Reflex. Výsledek je, že se kdokoliv, kdo se v dané problematice úplně neorientuje, dostane v první, druhé, až padesáté řadě pouze ke kopiím takového výplodu, a nemá tak vlastně žádnou šanci dostat se k normálním informacím. K tomu se ještě, především u mladých lidí informační generace, připojuje naprosto neuvěřitelný úzus věřit každé blbosti, která visí na internetu.
  • asi před měsícem jsem zaslech debatu na ČRo6 kde říkali že pokud by se češi bránili bylo by to porušení smlouvy a po porážce Německa by jsme na to byli hodně špatě..
    • Keyz
      Špatné,je že se navalily dvě kupy hov*n.
      První nás lehce zabrali Němci a pak Rusové.

Kdyby nás nezabrali Rusové tak jedno pozitivum toho,že se u nás nebyla válečná fronta bylo.Neměli jsme poničené památky a mnoho mrtvých z civilních řad..Kdyby pak se nepřišli Rusové tak toho šlo využít a také využít vzdělaných lidí kteří to působili.
      • Magister_Peditum
        I bez boje za války zahynulo na 300 000 civilistů, to mi jako moc velká útěcha nepřijde.
    • Jo. Jaké smlouvy? Myslíš tu, kde nás Churchyl, Roosewelt a Stalin obětovali němcům? jak, že to bylo... O nás, bez nás?
      • chlapik mel na mysli Jaltu, ne Mnichov *4*
        • Magister_Peditum
          Teď se v tom ztrácím. Jalta byla ve 45. a nebyla to smlouva, tudíž jsme ji sotva mohli "porušit" a už vůbec nás neprodali Němcům. Mnichov byl zase anulován v průběhu války, takže jsme nemohli mít nějaké problémy po jejím konci. Mnichovská dohoda byla zradou našich spojenců (Francie) a zúčastněné země neměly sebemenší právo na dělení suverénního státu, jakým bylo RČS. Pokud by někdo naší obranu před nacistickou agresí v roce 1938 bral po válce jako důkaz, že jsme ji rozpoutali my, tak by se dnes mohlo učit o napadení Polska ve 39. to samé. My jsme nebyli k Dohodě přizváni, proto jsme nebyli povinni ji nikterak respektovat.
      • smejki
        ob+továni jsme opravdu byli, ale rozhodně ne těmito pány, čoveče. *15*
      • Oletes se. Obetoval nas Daladier, Chamberlain a Benes. Tebou jmenovani panove nas z toho nasledne tahali.
        • Dane s Benesem v tomhle s tebou uplne nesouhlasim. Kdyz ti vypatlany nacek rekne ze jestli nepodepises kapitulaci vylitne do vzduchu cela Luftwaffe tak bys asi taky cuknul (jako nejspise kazdy jiny) On proste nemel moc na vyber nemci by se sem ani tolik netahli s technikou nejdrive by nas vykosili ze vzduchu a pak by nas teprve dorazila pesi. Byt jsme meli silnou armadu ale ani ne tak zdaleka silnou jako nemecko ktere nekolik let pred vstupem do CS zaclo zbrojit na svetovku. Tohle bychom proste neustaly!
          • Magister_Peditum
            Možná neustáli, ale ty poměry sil zas tak propastné nebyly. Jediné kde Německo jasně bodovalo, bylo letectvo. Navíc mělo Německo výzbroj jen pro menší část mobilizovaných sil, nábojů jen na pár týdnů bojů, a ekonomika byla těsně před krachem.
        • Benes? Sem myslel ze tam byli Daladier, Chamberlain,Hitler a Mussoliny...
          • Magister_Peditum
            Beneš v tom smyslu, že výsledky Mnichova přijal.
            • Neměl jinou možnost. Pokud by nepřijal, nesli bychom podle Mnichovské smlouvy odpovědnost za případný konflikt.
    • Magister_Peditum
      Porušení jaké smlouvy?
  • Argumenty typu "ale podívejte se, tamtem to dělá taky, tak proč bych nemohl já" používají obyvkle rádobyintelektuálové ve chvíli, kdy jim dojdou v obhajobě svých čínů argumentace.
  • Reflex nečtu už pár let. Šlo to s ním hodně z kopce. Vlastně nic tištěnýho už nečtu, škoda papíru když je vše online..
  • tiež pána Buchtu trochu osobne poznám a dokonca sme sa mali na jeseň stretnúť v Tatrách, kde sa chystal na dovolenku...asi tak nebude

Dan, článok super, skvele si vypichol, aký d3menti sa ozývajú aj zo slušných redakcií a miest. P. Novák by mal dostať od života riadnu facku, takýchto neznášam
  • Hodně dobrej článek :D ,ale stejnak si myslím že to natočili schválně ,já bych si to taky chtěl natočit :)
  • Reflex jsem četl, kdysi dávno, asi pět, sedm let zpět, každý týden, ale články typu "tlustý Američan si prdl směrem k Mecce a je z toho válka" mě trochu přestaly bavit. Možná, že jsou vtipní (někdy), mají postřeh (někdy), ale snaží se být kontroverzní za každou cenu. Takže, rada zní - nečtěte Reflex, nejezděte do Řecka ani nikam, protože nikde nestojí o turisty, natož české, nehrejte hry, protože hraním her ukazujete svůj špatný politický názor.
  • Tyhle články jsou tendenční výblitky. Dostali zákaz natáčet a natáčeli. Tak je zavřeli. Tečka.. Když ti někdo v americe třeba v kasínu nebo jinde řekne nenatáčet a ty budeš točit dál, jak asi dopadneš. Reflex je nejhorší časopis u nás, ale v tomhle má pravdu a že tady někdo kryje svoje kamarádíčky, to vypovídá hlavně o něm. Vadí vám piráti co kradou hry, ale nevadí vám podvodníci co bez povolení porušují zákon..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit