Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Smejem sa hlasno, Reflex skvelý magazín? Nech sú chlapci radi, že ich aj JXD nenazval ručnikári a teroristi. Reflex ha, ha, ha ...
  • Sem za dozivoti pro ty Madarsky spiony !!! *16*
    • ja take *2*
  • je to vsechno jasne porad ctu BIS sakra vzdyt to je jasna CZ tajna sluzba!!! ti kluci meli uz byt davno popraveni!!! co kdyz neco pri muceni vyzradi!!! nenechte se oblbnout.. REFLEX jedine svobodne ctivo!!!! :D
  • To Adam
    Tak se divam , ze dnes se asi dejepis na zakladnich skolach neprobira ..... hm. Tak podle tebe nasi vojaci co bojovali na vychodni fronte nejsou hrdinove? Ze ti co zustali na nasem uzemi at uz bojovali jako partyzani nebo jen proste ZILI a PREZILY nejsou hrdinove. Proboha premyslis nad tim nez neco napises? Nebo ta dnesni mladez uz radeji nepremysli vubec. Tak zvlaste tobe bych doporucil si neco precist o druhe svetove nez hrat MW . Z toho co jsi napsal je mne nabliti a je to zarny priklad dopadu her na ....... Ale co , kazdy ma pravo na nazor at je hloupejsi sebevic . Mozna bych ti mohl neco napsat o narodni hrdosti , ale u tebe to stejne nema smysl. To byla zase perla boha jeho.
    • Válku přežilo hodně lidí a není nikterak žádný důvod povyšovat přeživší civilisty nad ostatními. Naše úžemí protektorátu bylo za války ještě relativně klidné oproti ostatním okupovaným zemím, takže jsme si žili vcelku nad poměry. Povstání proběhlo až skoro na úplném konci války, což bylo běžné ve všech zemích a většina diverzních akcí stejně vzešla spíše z podnětu ze zahraničí než od domácích. Co se týče partyzanů, tak ti byli opravdové svinstvo. Nic nemá srovnání s jejich fanatických zabíjením leckdy nevinných lidí. Nemluvě o tom, že většina z nich po válce tvořila tvrdé jádro komunistů. BTW na MW jsem nikdy ani nešáhnul, hraji Bfko a to ty by ses měl vrátit do školních lavic a zapracovat na gramatice. Je hezké prezentovat názory, ale když v nich jsou gramatické chyby, tak to nevypadá hezky a leccos to odpovídá autorovi. *7*
      • Hele tak toto vazne komentar nepotrebuje. Nase uzemi relativne klidne.....! Kde jsi na tom proboha byl? Heydrich a to co nasledovalo? Panickove neucily? Jeho konecne reseni jestli vubec vis o cem mluvim? Lidice , Lezaky? Koncentraky a ti co v nich zustali? Tvoje ignorantstvi prekracuje veskere meze snad normalni soudnosti. Proc se bavis o necem o cem nemas ani paru. Dalsi typek kterej nahodi takovou hloupost a jeste se bude hadat. Dale pak nechapu jak nekdo jako ty vubec muze soudit narodni hrdost po tom co jsi zde napsal.
        Ted pouziji to tvoje BTW: a vis jak se zachovali zapadni zeme v roce 38 k nam / Anglie , Francie/? Nasledne co prohlasil o Mnichovu sam Winston Churchill? Dohledej !!!
        A ano chyby tam mam a co si budou o mne myslet taci jako ty mne ale vazne vubec nezajima. *6*
        • Pst, tohle se říkat nesmí. Všechny země EU včetně Německa to s námi myslí a mysleli vždycky jenom dobře. To jenom mi "ignoranti" nevidíme a stále trváme na národní suverenitě. Teda alespoň někteří z nás.
      • V naěí zemi zahynulo v průběhu války přes 300.000 osob. Skoro 30.000 z nich v boji. To je na počet obyvatel víc, než třeba ve Francii, kde by ti přesto za podobné kecy dal každý Frantík pár facek. Mohl bys nám sdělit, co ti ty lidé udělali, že máš potřebu je urážet a znevažovat jejich oběť?
  • Já to řeknu takto, i negativní reklama je reklama.
    • reklama ostrovu Limnos, nebo ARMA3? :)
  • Pekne, zaujimavy clanok. Dana Vavru mam rad, je to taky ten typ, ktoreho si rad pozrem, lebo skratka je to zaruka "zaujimavity" :D...

Kazdopadne, nikto nevie co sa tam realne stalo. To co tvrdi pravnik "obzalovanych" je jedna vec, a to co tvrdi "obzaloba" je vec druha. Ani jedno z toho nemusi byt absolutne zalozene na pravde. Je to taky "tanec" a verit 100% jednemu alebo druhemu je podla mna z pohladu "pravdy" takticka chyba :)... Cize v podstate obidva clanky chapem, ale horlivo obhajovat jednu alebo druhu stranu koli nim nebudem ;).

Kazdopadne clanok velmi podareny ;)
  • K tomu článku na reflexe je zablokovaná diskusia, alebo diskusie nemajú? Lebo mi to nejde otvoriť.
    • Walldstein
      Přeci by jsi nechtěl aby umožnili lidem ukázat co si myslí o jejich autorovi. Diskuze by stejně dopadla tak, že na reakce, myšlenky a dotazy čtenářů, kteří by se nejspíše hlavně rozčilovali nad pokleslou morálkou autora Jana A. Nováka nedostalo odpovědí samotného autora...článek je 2 měsíce starý a Honzík se ze strachu z vlny negativní popularity co upoutal na sebe a na reflex nejspíše odebral do pisatelského důchodu, jelikož nebyl schopen pod tíhou argumentů předního českého vývojáře (alespoň pro mě předního) Dana Vávry sesmolit ani jeden odstavec jako reakci, ať již oponovat názorům Dana Vávry nebo se jen a pouze omluvit za svou nejspíše alkoholickou demenci...
  • nevím jestli už to tu nezaznělo, diskuzi jsem nečetl, ale Arnošt Hrad nebyl vojín, ale četař: http://cs.wikipedia.org/wiki/Arnošt_Hrad

Jinak pěkný článek, souhlasím.
  • Kronoss1
    Pokud by někdo chtěl, tak může panu Novákovi přímo napsat zde. http://www.novakoviny.eu/archiv/informatika-media/779-limnos-recko-arma
    To jsem sice už psal, ale změna je, že Novák opravdu reaguje a zrovna na mě. Pokud chcete jeho nebo mě podpořit nebo se jen pobavit, tak tam zajděte.
    • 13_11
      A já ještě navnadím, že je tam už i Fus Ro Dahn Vávra.
      • Kronoss1
        Jo, jo. Taky ho tam vidím. Ale je fakt, že to nemá cenu. Dan by mohl zvažovat žalobu na urážce na cti a pomluvě.
        • A to jako vazne? : D
          Proboha.
          Mozna se taky kluci zkuste uklidnit. Na REFLEX uz leta rozumnej clovek smrka, a ten tyjatr na diskusi pana j.a.n.a stejne jen utvrdi v tom, ze hraci jsou vztekly nedospely pomatenci.
          Ze to nema v hlave v poradku (a je moc starej na to, aby svuj pohled na svet zkusil prehodnotit), je jasny uz ze samotnyho clanku.
          Tak si lupnete chillpill, a jdete si neco zahrat.
          Dovolim si ocitovat komentar, pod kterej bych se v tom vroucim kotliku hormonu podepsal :)
          Zdravim autora a zdejsi navstevniky. Patrim k herni komunite, ktera je (hlavne v diskuzi) panem Novakem casto urazena a je na ni pohlizeno jako na objekt psychologickych studii. Chci se paradoxne ale tohoto literalniho dilka zastat. Jde totiz o utvar zvany "komentar" a jako takovy reflektuje autorovi nazory, fobie, zkusenosti - zkratka jeho osobnost. Autor je starsi clovek a jeho nahlizeni na nektere skutecnosti jsem povazoval za davno prezite. Jeho komentar ve me ale az na par drobnosti ("spolupachatele hry", spatna povest Cechu v zahranici...) nevzbuzoval odpor ci vztek, ale mirny usmev na tvari. Kdyby se autor nebal jit do jeste vestsich fabulaci, nesmyslnych prirovnani, nebral by to tak vazne a treba k tomu pridal podtitul "Z deniku nevrleho starce", byla by to skvela zabava. Kdybych na tento komentar ovsem narazil v zakoupenem periodiku, ktere se prezentuje (nebo se alespon nejaky ten rok zpatky tak prezentovalo), jako moderni tisk "pro mlade" asi bych se k tomu stavil jinak...
          - Firebug, 2012 A.D.
        • 13_11
          Má i nemá – záleží, co si z toho odnese autor a redakce. Možná že nic, možná se teď panu Novákovi bude jen pár týdnů blbě spát. Pokud ho však tato zkušenost donutí do budoucna udělat o jeden klik navíc, aby třeba zjistil, že Arma III doopravdy ještě nevyšla, pak to cenu mělo. Nátlak veřejnosti bych nepodceňoval.

Myslím si, že Dan se na nějakou žalobu z vysoka vykašle, ale až jednou zavládne ta anarchie... no nechtěl bych :-)
          • ak by zavladla naozajstna anarchia dost rychlo by sa zabudlo na Vavru, Novaka a pocitacove hry
    • Zasel jsem ale psat mu nebudu. Porad tam mele neco o chybach v logice ale konkretnich veci se moc nedotyka. Je to ubohe.
      • Kronoss1
        Máš pravdu, já jsem napsal jednu z posledních reakcí. Nemá to vůbec cenu. Je to žlučovitý dědek, který si myslí, že jsme stále v komunismu a nejradši by BI ukamenoval na pranýři. Je smutné, že se najdou takoví lidé, kteří ještě navíc přispívají do veřejného média a vydávají to za novinařinu. Takhle podle mě novinařina nevypadá. Je to prostě hnus fialovej.
        • Robotron3
          A cos čekal chlape? Že snad bude naslouchat? Že se nad něčím zamyslí, nedej bože uzná svůj omyl? Tyhle lidi jsou naučený na to, aby sami sebe viděli jako výkvět inteligence, kterou musí předávat ostatním. Proto sou to redaktóři plátků jako Reflex a ten je přeci dokonalý, nikdy by nenapsali něco, co neni pravda a nedokázali si to obhájit, cha! Na nás už je jen, že to naštěstí nemusíme číst :)
          • Kronoss1
            To je fakt, asi jsem od něj čekal příliš.
  • BoB.2
    Už ani zelený raoul není moc vtipnej.-(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší