Přejít na výpis diskuzí
Příprava na diktaturu na videu ze SWTOR: Rise of the Hutt Cartel
23.1.2013 | Petr Poláček
96 příspěvků
-
Yep, souhlas. Objevují se i světlé momenty, ale jinak je to šedý průměr. Jako na příběhu postavené MMO skvělé, jako singleplayer, který by měl obstát sám o sobě nikoliv. JHlavní příčinu vidím v tom, že je to tak strašně rozsáhlé. Spousta dobře napsaných věcí se v tom kolosu tak nějak rozmělní. Neříkám, že se nebavím, ale zenovej zážitek se rozhodně nekoná. Uvidím, co Imperial Agent. Největší fail jsou ale ty schematicky postavené planetární questy. Chtělo by to nějak oživit.
-
Nevím, kdy jsi skončil, ale od té doby toho celkem dost přibylo. Několik nových flashpointů + Hard Mode pro flashpointy. Několik nových Warzón. Musím nesouhlasit s tím, že PvP by bylo totální blbost, já se u něj bavím skvěle. Chce to holt mít proti sobě dvě sklupiny, kde lidi vědí, co mají dělat. Pokud hráči jen běhají po mapě jako hov*da a a nemají žádnou strategii, je to o ničem, to je fakt. Navíc úplně opomíjíš Operace, které jsou na Nightmare už opravdu výzva. Já osobně nejsem MMO hráč, takže hnaní se za gearem mi moc neříká, ale rád si dám občas PvP, zúčastním se World eventu apod. Až bude čas, rozjedu si kampaň za impérium... Endgame mi přijde v podstatě stejný, jako u jakéhokoliv mainstream MMO.
-
No když máš s kým hrát, tak je v pohodě. Hrál jsem SWTOR z počátku 3 měsíce a pak jsem měl pauzu do července. Od té doby hraju a nenudím se u toho. Bude to asi taky díky tomu, že jsem fans StarWars obecně. Jinak žádný MMORPG nevyšlo dokonalé. Ano EAware by se mohl více snažit a né nás hráče osírat. Nicméně pomalu se ta hra mění a je lepší v podstatě s každým updatem. Nechci se SWTOR až tolik zástávat sám hru dost často kritizuju na ofic foru. Ale taky ji neprestanu hrát. Osobně mě zklamali daleko více hry jako TERA online ale i GW2 mě nějak nepřesvědčil.
-
Souhlas, ale - co delas pote, co dohrajes pribeh (mesic hrani) ? Das si jeste jedno kolo za druhou stranu. A pak konec. Hrat dalsi povolani s 90% stejnymi questy??? Ta hra totiz pak uz nenabizi VUBEC NIC jineho nez maji ostatni WOW klony. A na ten pribeh ti stacil single s coopem.
-
SWTor dojel na prilisnou podobnost s WOW. Kdo chce hrat WoW styl MMORPG je na WoW a nepotrebuje 98% WOW klon, at uz se jmenuje jakkoli. Zadny WoW klon nema sanci dohnat v poctu hracu WoW.
Pokud ma MMORPG obsat musi prijit se zasadni zmenou celeho herniho systemu a ne jen s klonem s kosmetickou upravou. Jenze kopirovat je jednodussi a bezpecnejsi nez vyvinout neco noveho, kde neni jistota jak to lidi prijmou.
To je mozen az potom co si par velkych studii s klony nabije hubu a pochopi ze hraci v MMORPG uz chteji zmenu a ne dalsich 10 let WOW Kloningu s jinymi texturami.
SWtor jsem za 3 mesice dohral 2 chary (1 za light a 1 za dark hned po launchi). A posledni mesic jsem tam byl uz jen kvuli guildy ktera z 80 clenu za ten mesic klesla na 10 aktivnich - pote co kazdy dohral pribeh. Motivace hrat dalsi char s 90% questu stejnych naprosta 0. PVP totalni blbost. Flashpointy tak na 1-2-3 projiti a pak nuda. A vesmirne bitvy? Absolutni vysmech vsem.
Na pribeh stacilo vydat singleplayer s coopem, jinak je to WOW s SW texturami ve velmi osklive stylizaci. -
Ze zacatku bomba, zkusil jsem po F2P a nic moc uz.MMO je dost nuda posledni dobou, podle me budou ted tahnout MMOFPS, planetside atd. Hraju to a bomba, jak to trchu vic priblizi Rpg, tak nejvic cool
-
Právě že tahle hra není jako většina MMO :) Ten příběh který tě tam provází je mnohem lepší než u ostatních (jestli v ostatních vůbec nějaký je).
-
Bohužel ty questy trpěj klasickým problémem, že jich je strašně moc a v důsledku toho nejsou moc zajímavý. Vlezeš do hubu, oběhneš deset naprosto zapomenutelnejch místních questgiverů a pak už jen běháš od jednoho quest markeru k druhýmu, aniž by sis vlastně pamatoval, co děláš, pro koho a proč. Kdyby tam bylo questů míň, ale byly by propracovanější, provázaný a plný menšího množství zajímavejch charakterů, dost by to hře prospělo.
A hlavním class příběhovejm linkám by prospělo méně opakování jednoho schématu dokola a celkově nějakej dobře napsanej zastřešující příběh, jehož vývoj by člověk mohl sledovat od začátku do konce. Obecně prostě hře chybí prvky, které by to trochu svazovaly dohromady, všechny oblasti a příběhový linky působěj hrozně osamocené, včetně těch nejmenších. -
Pokud vím, tak i f2p hráči maj přístup ke všem skillům. Akorát u některejch je to o pár levelů později než v případě subscriberů (mounti).
-
No právě, že galaxies po tom co přešly na nový NGE systém stály komplet zahovno. Hrál jsem ještě jak to bylo původní a to mělo nějaký šmrnc. Jinak nesouhlasím, hra rozhodně není nudná jen jak už tu bylo řečeno je třeba tam mít známé :)
-
A to kvůli ní uťali Galaxies...
-
Ta hra je .. Jiná než ostatní MMORPG .. Svět SW měl obrovský potenciál, který se podařilo využít, ale jen částečně .. Hrál jsem ji první dva měsíce po tom, co vyšla a poté jsem se k ní vrátil, jak šla do F2P módu. Nečekaně jen na 3 dny. Popravdě, je to snad poprvé, co jsem se u hry setkal, že by vyprávění questů bylo zábavnější, než jejich dokončení.
-
mna tam bavilo to pvp ale sralo ma ze tam nemas vstky skilly cize je to nahovno ked dostanes najvyssi lvl ale nemas skilly
-
A teď zpátky k CoDu, šup šup.
-
Ono záleží na mnoha faktorech. Pokud to nemáš s kým hrát a jedeš to jako single, tak to zcela chápu.
-
Ta hra je absolutní nuda, ostatně jako naprostá většina mmo...