Přejít na výpis diskuzí
Příprava na diktaturu na videu ze SWTOR: Rise of the Hutt Cartel
23.1.2013 | Petr Poláček
96 příspěvků
-
Ale mohli, podívej se na D3 *1* *1*
-
V BW nikde, EA už nechtěli platit další vývoj, protože hromadu peněz utratili za voice-cover :( To je bohužel chyba, s kterou už nejde nic dělat. Naštěstí díky Cartel Shopu a F2P si zase EA může další vývoj dovolit a obsah přibývá poslední dobou celkem svižně.
-
"Čím víc má MMO patchů, tím lépe, protože má více obsahu. Vem si Vanilla WoW. Před TBC mělo 12 patchů."
ved presne, je to lepsie,len mi pride ze za kratky cas, tj rok, vyjde 7 obsahovych patchov na SW?
kde soudruzi v Bioware udelali chybu? -
no tak otazka je jestli 150M nebo 300M, otazka jestli +2M je informace za tydenni prodej, mesicni atd...navic do toho nebyly zapocitany specielni edice, takze ze 2M kopii se muze po 4 mesicich vyklubat 3M (navic co se prodalo pres Origin slo rovnou EA)....slo mi spis o to, ze ta hra se urcite zaplati a ve vysledku bude generovat i zisk a pokud si udrzi nejakych tech 800k ? nebo kolik to bylo naposeld predplatitelu, tak ten zisk nebude ani tak maly
-
Patche u MMO jsou jiné než u klasických her.
Příklad:
Vem si WoW a Diablo 3 (kvůli tomu, že je to stejný vývojář)
WoW má patch asi co 2-3 měsíce (velký patch, jako 4.0, 4.1, 4.2...)
Je to tím, že s každým patchem přibývá OBSAH a PvP balance. Navíc si můžou dovolit vyvíjet nové technologie
Diablo 3 má doteď patch 1.0.7
Proč? Protože žádný obsah nepřibývá. Jsou to jenom bugfixy, takže se nemusí vydávat tolik patchů.
Čím víc má MMO patchů, tím lépe, protože má více obsahu. Vem si Vanilla WoW. Před TBC mělo 12 patchů. -
Matematika chlape... matematika.
Když se prodalo 20M krabic. Kazdá stála 60USD, tak kolik vydělali? 20M*60=??? 300M...
A to musíš počítat sběratelské edice a navíc ty první 3-4 měsíce, které byly ze startu dražší jak teď. -
Jsou nové 2 WZ
-
Star Wars to je... Extended Universe a hlavně éra The Old Republic je asi nejlepší, co kdy pro Star Wars udělali (KotOR 1 + 2, komiksy, kniha Revan, trilogie Darth Bane...)
Objevil jsem spoustu heroic a area questů tím, že jsem chodil po mapě... Holt musíš hrát s více lidma (Přecejen je to MMO)
A proč přesně bys lítal na planetu, kde nemáš úkol? Kde si lítal někam kde nemáš úkol... Mass Effect? KotOR? Ne... Taky si lítal jen tam kde máš. -
Preč ti si znovu co jsem napsal... Srovnávám snad ICC s Asation? A když to srovnáváme s WOTLK -tak většina raidu byla nalisknutí+ příšerně nudný df. Tak si to shrňme TOC,OS,RS,NAXX,Onyxia, byly naprosto naprosto zoufalé raidy a to nejhorší co wowko ve své historii mohlo nabídnou. Ano Ulduar většinu lidí bavil mě naopak... ICC =ano jeden z nejlepších raidů co jsem zažil.
-
a este sa vyjadri k tomu, ze hra ktora je vonku 1? rok+ nejake mesiace uz ma patch 1.7 a su hry ktore su vonku 5 rokov a su na 1.5, tj mam pocit, ze SWOTR bola vydana strasne predcasne
-
Asi mas namysl ty 4 usmudlane a zabugovane bossy v EC a 10 milionu treshe k tomu , kdy BW slibovalo 12 bossu atd. A porovnavat tohle s ICC to chce opravdovy kus odvahy, protoze finalni boj Arthase na HC patril mezi to nejlepsi co kdy v MMO bylo vytvoreno a jenom tento boj, strci cele SWTOR taktiky a do kapsy a to nepocitam Sindragosu Profesora atd. Mimochodem ja hral SWTOR hodne dlouho a nejen po launchi, takze si ji dovolim i hodnotit, kazdopadne i kdyby nevim co, dali do hry, tak se jiz zcela jiste nevartim, ale to je jen muj nazor a nikomu ho nevnucuji.
-
sk: Máš k těmto informacím zdroj? Nějak se mi nezdá, že při těch šuškanejch 300m nákladech na vývoj by jim to celý zaplatily dva miliony prodanejch kopií.
-
Rixo: To, zda v současný době vydělává na svůj provoz (což si tipnu že ano), nemá nic společnýho s tím, zda je to po započtení všech nákladů na vývoj propadák.
Oni to prostě budou udržovat naživu, dokud budou ze subscription a mikrotransakcí dostávat víc, než jsou jejich průběžný náklady na provoz. Do takovýho rozhodnutí už ty počáteční náklady vůbec nevstupují (v ekonomický terminologii tzv. utopené náklady). Přesto při nějakým obecným posouzení komerční úspěšnosti projektu musíme i tyhle náklady brát v úvahu:). -
nemas pravdu, swtor se zaplatil uz samotnym prodejem ,,krabic,, (prodalo se vic nez 2M kopii) + prvnimi asi 3-4mesici, kdy meli cca 1,7M predplatielu
-
Jestli se nepletu Bioware chtělí udělat KOTOR 3 jenže se s Lucasarts nedohodli na licenci tak vzniklo ME... A ten hate je už trapný většina hate pochaží od hráčů,kteří hru bud nehráli nebo ji hráli po launchi. Neříkám,že je hra bezchybná ,ale určitě má co nabídnout a progress hardmode Asation nebo nigtmare EC je skvělý a u pve raidu sem se tak dobře bavil naposledy u ICC!
-
Možná měl někdo vaší guildě říct, že tam jsou i operace a na měsíce o zábavu postaráno :-D
-
Jasně, propadák, a proto se na ní stále pracuje a zrovna vychází datadisk. To dává smysl! My god :)
-
Všimli jste si, že potřebu vyjádřit se mají z 99% pouze ti, pro které je hra strašná nuda, opruz, fail a kdoví co ještě? :) Vám vadí, že to hrají statisíce lidí, královsky se baví a vám to prostě nesedlo, tak musíte tu blbou náladu šířit dál :) No, hlavu vzhůru, každému sedne něco jinýho!
Mimochodem nejzábavnější jsou komentáře od lidí, kteří SWTOR hráli na začátku a od té doby melou jedno a to samé, jak tam nic není a je to hrozná nuda. Dochází vám, že od té doby tam přibyla tuna nového obsahu? Haló, update 1.7 na cestě :) -
Tak dark age of camelot opravdu korunoval v pvp to mi pripomina ze bych to mohl zkusit ale mam obavy aby hra jiz nebyla mrtva
-
Plne souhlasim