Přejít na výpis diskuzí
Příprava na diktaturu na videu ze SWTOR: Rise of the Hutt Cartel
23.1.2013 | Petr Poláček
96 příspěvků
-
Stojící mrtvoly a mizící taxíky jsou prkotina, mě spíš se*e ten přetrvávající bug, jak se občas nepřítel objeví pod zemí, ty ho nemůžeš zaměřit ani zranit, zatímco on ti ubírá život. Jednou se mi to stalo i u závěrečnýho bosse heroic 4 mise, takže to znamenalo rychlou smrt celý party.
-
Jim nic jinyho nezbejva, protoze miliony co do toho narvali se aspon z casti vratit musej => i pokud by to hralo jen 100k lidi, je to porad vic nez 0 lidi. A ono realne vic lidi hrat nebude. To mas stejny, jako kdyz se WG ohani milionama reg hracu ... ale realne jich hraje radove min, a to jeste drtiva vetsina cas od casu, pravidelne hraje tak setina.
-
Procpak se k tomu asi tak vyjadruje podobnej mamlas jako ses ty. Kdyby tu hru hrali ty statisice a bavili se pritom, tak by provozovatel byj nejspis tezce ve vate a neresil f2p ... Tuna obsahu? Kde! Je tam pusto a prazdno (hraju posledni dva mesice obcas).
-
Podobnych bugu je tam bohuzel pomerne dost - coz svedci o tom, ze to netestujou a je jim to jedno ... Muzu prilozit napr to, ze obcas nelze spawnout kolegacka a je treba relog. Nebo (sem videl doslovat na vlastni voci) zmizi balon ... proste se vyparil a nebyl. Ale co me (a predevsim platici hrace) irituje asi nejvic, je ze servery ve spicce lagujou a celkem casto padaj nahubu uplne.
-
Skončil jsem duben 2012.
A jak správně píšeš, hra je prostě po dohrání příběhu ničím nezajímavé tuctové MMO. tedy endgame je stejný jako jakýkoli MMO mainstream.
Uznávám, na dohrání operací jsme neměli dostatečně silnou guildu.
Nesleduju to asi od letních prázdnin. Vesmírné bitvy jsou počítám stále jen tupá arkáda z automatu IV cenový. Správa guild už je rozšířena nad rámec společného chatu, tedy je tam už aspoň guildovní banka, možnost postavit a spravovat guildovní sídlo. Co PvP, je tam nějaká dynamika, obsazování území nebo jen blbnutí ve warzonách?
Už jdou sundávat kapuce?
Nebo, zkraťme to, už se tato SCI-FI MMO po roce provozu liší od jakékoli WOW KLON FANTASY MMO něčím jiným než jen texturami a dabingem??? -
No doteď neopravili stojící mrtvoly a mizející dopravní prostředky. A přitom je to jedno z mála MMO, kde příběh hraje důležitou roli a je i zajímavý. Takový příběh za imperiálního agenta považuji za jeden z nejlepších, co jsem měl možnost hrát v rámci světa MMORPG a docela i RPG.
-
Nejen celkově. I jednotlivé loady jsou často skutečně velmi dlouhé.
Podle mě ten přestup měl zvýšit realističnost hry, případně mít připravenou půdu pro nějaký obsah, který nakonec nebyl rozvinut či teprve bude.
Co se uvěřitelnosti týče, tak bludišťák tam je, ale pro ty z nás, co už nemají 10h na hraní po příchodu ze školy, už jaksi nutnost absolvovat kvadrilion přestupů při snaze dostat se z planety A na planetu B už tak ideální není. Naštěstí už se v řadě posledních updatů hodně těchle věcí zlepšilo a teď je to uživatelsky daleko přívětivější. -
Jo ták. Takže dohromady?? To jo, to je vopruz. Do dneška jsem nepochopil ten stup*dní přestup mezi lodí, komorou, vesmírnou stanicí a teprve potom planeta...
-
To klidně můžeš. Poslední oficiální číslo bylo kolem 500k. A to je před F2P. Nemyslíš si snad, že by EA vyvýjeli hru, kterou hraje tak málo lidí jako je třeba 100k? *8*
-
5 minut je určitě přehnané. To jsem měl na svém 5 let starém notebooku, kde jsem byl rád, když hra běžela.
Nicméně musím souhlasit, protože nyní mám TOP-end sestavu (made by KineCzek, možná ho znáte) a nahrávací časy jsou skutečně katastrofální.
Teď už alespoň přidali možnost se po použití group finderu vrátit na předchozí lokaci, ale v dobách, kdy člověka FP automaticky hodil zpět na fleet, tak projít si loading fleet -> hangár -> loď -> vesmírná stanice -> planeta -> a následná cesta speederem bylo skutečně na hození PC z okna. -
Á, já se překouk, on psal pvp a já četl f2p:).
-
ted tam naopak uz naprosta vetsina veci funguje, prosinec 2011 - unor 2012 byl traga, to pripoustim :)
HM FP uz naprosta vetsina lidi jde 1x denne pres groupfinder, aby dostali blackhole commendation, bohuzel tech flashpointu neni zas tolik aby behem mesice nesli kazdy nekolikrat, objizdeni trashe a casto i bossu plne chapu
pokud chces full run, porad jeste muzes sehnat lidi v guilde nebo na fleetu ;) -
on asi mysli kdyz si na lvl 10-49 jde do WZ, zvedne se mu level a attributy na lvl 50, ale skilly samozrejme ne
-
Pozitivitě zdar!
Jo a dovolím si vyjádřit pochyby, že to hrají statisíce lidí. -
jasne ze spekulace, ale na zaklade dostupnych informaci celkem presna
-
Jo možná se tom trošku přehnal srovnávat to s ICC to je trošičku jiná liga než Asation či Denova... ale v 16ti člené opsce je to poměrně těžké a zábavne.
-
At ctu, jak ctu, porad zde vidim tve srovnavani EC s ICC viz tva posledni veta, jak ses u toho bavil stejne jako u ICC. Dobre, ted nebudu srovnavat taktiky jednotlivych bossu, ale zabavnost techto raidu, kterou prirovnavas k sobe, dle tveho mineni, jsou totiz raidy na stejne urovni zabavnosti s cim ja nemohu souhlasit. Viz muj pedchozi prispevek, taktiky, pocet bossu atd.
A zabavnost vsech raidu nejen EC v SWTOR bych prirovnal k prototypu noveho auta plneho zavad, ktere se musi pred seriovou vyrobou odstranit. Nerikam ze BW neumi udelat bossy zabavne, ale zatim se jim to opravdu nepodarilo, alespon ne dle toho co jsem hral.
Apropos, Wotlk patri porad jeste k lepsim datadiskum co Blizzard vydal, ano ToC byl uplny fail s tim souhlasim. OS, RS, Onyx,Malygos atd. nejsou plnohodnotne raidy, tady bych to nehodnotil. Naxx predelavka stareho velice tezkeho raidu, ktery nevysle asi tak jak mel, no a pak zde mame jiz zminovane ICC a Ulduar a tohle patri k tomu uplne nejlepsimu co ve WoWku vyslo, a dale zde mame propadak zvany Cataclysm a Pandy, ktere nejsou vylozene spatne, ale zda sem i ze uz se to jen kopiruje, neco co zde jiz bylo, tohle je muj nazor se kterym, muzes nebo nemusis souhlasit, ale to je tak vse. -
Musím souhlasit, že HM Flashpointy/ NM Oeprace jsou fakt peklo (v dobrém slova smyslu), po stránce designu je to lahůdka. Bez pořádné grupy tam ani nemá smysl chodit.
-
Co máš za stroj? 5 minut jsem snad nikdy nezažil. A 20 už mi přijde fakt hodně divný...
-
czlukas: Kde by přišli k 20M prodanejch kopií?:) Nehledě na to, že podobnej výpočet stejně nedává smysl, protože nepočítáš, co si z těch 60 dolarů strhne stát a různý články distribučního řetězce. EA rozhodně z každý prodaný krabice neměli 60 dolarů.
sk: To, že "ta hra se urcite zaplati a ve vysledku bude generovat i zisk" je právě naprostá spekulace a nemáme jakýkoli údaje, který by toto tvrzení podložily. Stejně jako tvou předchozí informaci, že "nemas pravdu, swtor se zaplatil uz samotnym prodejem ,,krabic,, ".