Přejít na výpis diskuzí
Příští Silent Hill pro PC? My nerozhodujeme, říkají autoři
7.4.2011 | levis
137 příspěvků
-
tak Starcraft je hlavně o multiplayeru, a tam si ( doufám že nebude za vola, SC2 nemám...) bez originálky nezahrajete. Možná, že těch PC je dost, možná ten trh je srovnatelný s konzolovým, ale vydavatelé až tak nezajímá prodej ve Střední či Východní Evropě nebo, co já vím, v Jížní Americe. Zisky se dělají jinde a to v zemích kde konzole frčí.
-
No treba takovy Pirate Bay zverejnuje kazdy rok seznam nejstahovanejsich souboru (nebo to aspon driv delal, ted uz to nesleduji) a v prvni petce jsou vetsinou 2-3 veci na xbox. Sveho casu to dokonce "vyhrala" xboxova verze Bioshocku... Takze klidek s tim zobecnovanim.
-
Shit happens xD
-
a taky tohle jsou jenom výsled z UK
-
omlouvám se za double-post *9*
-
A teď si představ, že v Asii se tyto auta prodávají bez poplašného zařízení, a s primitivním dveřním zámkem, takže si je kdokoli může vzít, a koupí si je jen těch pár poctivců, kterým záleží na tom, aby daná společnost v USA fungovala nadále a vyvíjela nové modely. Rázem to dostává jiný rozměr, nemyslíš?
-
zajímavá snužka keců asi bych tomu veřil kdybych neviděl 4 uplně jiné výsledky na jiných forech a jediné výsledky kterým věřim sto pro nejsou z takového šmejdu jako Destruktoid :-)
-
Jo a ešte nezabudnite na jednu vec.. MICROSOFT dáva ŤAŽKÉ prachy na to, aby firmy uprednostňovali v každom smere XBOX pred ostatnými platformami ( tj. i PC )l
-
A teď si představ, že v Asii, se tyto auta prodávají bez poplašného zařízení s primitivním dveřním zámkem, takže si je kdokoli může vzít, a koupí si ji jen těch pár poctivců, kterým záleží na tom, aby daná společnost v USA fungovala nadále a vyvíjela nové modely. Rázem to dostává jiný rozměr, nemyslíš?
-
Příspěvky k tématu prosím. Pirátství se řeší na jiném ( a tisíci dalších) místě. Děkuji předem:) Co já vím tak poslední Silent Hill dělá Vatra a tedy nečekal bych od toho nijak valnou kvalitu. Jistě že Japonci to udělají mnohem více mešuge, viz poslední americká epizodka Homecoming
-
AD Mr.Santa:
To je otázka, na kterou mi zatím nikdo nebyl schopen odpovědět. Proč ti chytří, hardcore, nároční, vybíraví hráči (bůh ví jak jinak se ještě titulují) ty hry potom kradou, místo aby podobným odpadem a fekáliemi vůbec ztráceli čas... Třeba budeš mít víc štěstí *4* -
Nie ty nevidíš trávu červene, ty si jednoducho produkt dnešenj doby, niekto ti podsúva
tísíckrát opakovanú lož a ty ju postupne príjmeš ako pravdu. Ty si názorný príklad, ako môže fungovať ORWELL v praxi. Pravda je taká, že dnes už nikto nie je ochotný urobiť
nič čo mu neprinesie maximálný zisk s minimálnými nákladmi. O hernom, filmovom,hudobnom
priemysle rozhoduje iba počet núl na strane zisku. V každom podnikaní po celú históriu
ľudstva boli straty či z takých, alebo onakých príčin, ale ešte nikdy neboli zdrojom tak úbohých výhovoriek. Pre prípadných moralistov mám ešte jednu poznámku: Neobhajujem
pirátstvo a kupujem originálky. Môžem si to dovoliť. -
je to nezajímá že se na konzolích piratí víc jak na pc oni potřebují nějaký argument proč nevydávat hry na PC a taky tuny idiotů co jim to zbaští.
A taky jde o to že Mrkvosoft a Sony platí svým podřízeným firmám což je asi 3/4 vývoj. studii nemálé peníze za exluzivitu hry aby donutily lidi si koupit jejich konzoly nebo čekat rok a více na port...bohudík jim to nevychází a proto vetšina aa studii dělá multiplatforming což je v této době výhodné..... -
Ale samozrejme.. Pokiaľ hra nie je veľmi dobrá, nemá u PC scény úspech.. A urobiť dobrú hru je ťažké, je výhodné urobiť sračku a čakať že si ju kúpi zástup konzolových zombies... :-)
-
Kdepak, to dělám čistě pro tvoje potěšení *2*
-
Pssssht, vraj to je Boby Kottick in Disguise..
-
Tak jako tak,pirátství je na pc zveličené,vývojaři prostě nechtějí hledat chybu na svojí straně tak raději řeknou že za to mohou piráti,koneckonců to funguje..Konzolisté a ne-pc hráčské publikum jim to spolkne,další vývojaři se přidají a tvůrci té hry jsou z obliga.Oni jsou přece ti kdo jsou oběti ne ti co hru uplně po*rali.Nikomu nevadí že ta hra (mnohdy jen port z konzolí který ale není ničím vylepšen,mnohdy naopak je mnohem horší než konzolový originál) nestála ani za tu zlámanou grešli a vyšla dva roky po té konzolové a tak je logické že se asi nebude moc dobře prodávat.
Shazovat vše na pirátství je prostě snadné a vývojaři si tím zachranují krky místo toho aby přiznali že hru odflákli..
PC hry ale vydělávat mohou,dokázal to zaklínač 1,S.T.A.L.K.E.R či třeba Valve s Half-Lifem.
A než nějaký konzolista přikvačí s hloupým dotazem proč tedy když tyto hry vydělávají ti tvůrci pokračování tvoří i pro konzole,tak na to raději rovnou odpovím..Proč??Vy by jste nechtěli další zisky??
Uvedu příklad-Kdyby jste třeba vyráběli například osobní automobil který by byl atestovaný pro použití v Eu a (hodně by vám vydělával) ale za malý (v porovnání se zisky,nicotný) poplatek by se daly uplatnit úpravy a ono vozidlo by se pak mohlo prodávat třeba i v Asii nebo USA..Vy by jste si řekli -"Ale co,v Evropě mě to vydělává dost a to mě stačí,nechám to být a zůstanu jen v Evropě"??Řekl bych že ne.Pokud ano byl by to dementní krok.Ale jde o to že i na pc dokáží být hry soběstačné a ziskové,jen nesmí jít o krávoviny na který by se ani pes "nepodepsal" -
Když se na PC můžou prodat 4 miliony kopií Starcraftu 2, tak ten trh zase tak titěrnej nebude. A to je strategie. Nevím, ale podle mě zrovna strategie nepatří mezi nejpopulárnější a nejvíc masově přijímaný žánry. Velikost trhu tam může sehrát nějakou roli, ale jen částečně. Já bych skoro řek, že PC trh je minimálně tak velkej, jako ten konzolovej, ale to už je můj odhad.
-
mw2 si dnes nezahráš ani keď ju máš kúpenú... :-)
-
http://bios.weddingbee.com/pics/41540/dont-feed-the-troll.jpg