Přejít na výpis diskuzí
Příští Silent Hill pro PC? My nerozhodujeme, říkají autoři
7.4.2011 | levis
137 příspěvků
-
Ale že jsem to tu hezky rozbouřil co *1* Jako sorry pánové a dámy, ale co všechno se tu člověk občas nedozví... Kdybych večír v baru náhodou zapích chlapa, tak se ozvu. Vy mě koukám dokážete vykecat ze všeho *5* Čauves
-
-
Prečítal som si tu toho dost - úplne s tebou súhlasím. Ľudia nadávajú, že Crysis 2 je konzoloidny, nadávajú, že vymizlo z FPSiek vykláňanie - ÁNO je to tak. a prečo je to tak?
Crysis 1 bol posledný svojho druhu.. prerobili na ňom, lebo mal vysoké hardwarové nároky (málokto to rozbehal), to málo ľudí čo to rozbehalo - to STIAHLI z netu.. proste sa im tá práca nevrátila. Vôbec sa im nečudujem, že prešli na konzole - vedia, že predajú a potrebujú predať, aby žili. Na PC gaming kape. A skape uvidíte.. a môžte si tu jebať vaše špatné WowKo teraz už. -
Svedl jsi dobrou bitvu. Sice s větrnými mlýny, ale i tak ti tleskám. Tlesk tlesk *4*
-
-
Haha konzole rulez.
-
-
Pomodli sa, buzerantko *12* Bude ti lepšie.
-
-
Dyt ho nech nema prachy na poradnej stroj tak masti konzole... *6* *2* *1* *1* *1*
-
-
-
Hele, Surikato. Jsem člověk, který si hry kupuje. Nemám s tím problém a dokonce za to i rád zaplatím abych tak dobrou hru ocenil. Poslední dobou ale začínám zvažovat, že než hru koupím napřed si ji alespoň vyzkouším. Vede mě k tomu to, že se čímdál častěji začínají objevovat lživé informace ze strany vývojářů a distributorů a nemyslím teď jen agresivnější formu marketingu ale sprosté lži. Ať už je to Mafia2, která byla obrovským podrazem na fanoušky a celou komunitu anebo lživé informace z Cryteku o tom, že Crysis 2 je primárně určena pro PC a vždy pro ně bude primární platformou. Atd.
Pokud máš dojem že kecám, projdi si internet a všechny pre-release informace si dohledej.
Když se vývojáři nechají dotlačit k tomu, že je ovládne vydavatel, který je tlačí tam kam nechtějí, diktuje jim co a jak mají dělat, je to bohužel opět jen jejich problém. Oni na to doplatí.
U mě jde o to, že nejsem člověk, který by si nechal sr*t na hlavu a pokud mne někdo podrazí anebo mi lže, tak mu prostě přestávám věřit. Proto začínám zvažovat variantu, že napřed vyzkouším, pak koupím.
A mám-li být upřímný, pokud mi někdo lže a prodá mi něco co nesplňuje předem komunikovaná kritéria, ať klidně krachne.
Co se týče čísel kterýma se tady oháníš a informacema které tu předkládáš, jsi totálně mimo mísu. Pravdivá čísla nikde nenajdeš a nikdo Ti je nedá. A důvod? Pokud nejsi úplně radioaktivní, tak ti dojde.
Zbytek co tu předvádíš už komentovat nebudu. Ty prostě nemáš co dělat, nudíš se a bohužel jsi naprosto přesvědčený, že máš pravdu. -
-
Nerad bych se přejmenoval ze Surikaty na křečka v kolečku, takže už jen velmi stručně. Netvrdím, že jsou to svatoušci, nikde jsem nikdy neřekl, že se mi líbí jejich marketing, jak cpou prachy často do ne zrovna fungujících pitomostí, nejsem slepej ani hluchej. Na druhou stranu je odsuzuje ale PC komunita, kde se zkrátka a dobře krade. Nevim, jak jinak vám to mám říct a asi se mi to nepovede. Snad jenom prostě jděte, rozklikněte si nějakou torrentovou stránku a podívej se, kolik lidí si v tenhle okamžit stahuje tzv. demoverzi, a pak se sem vraťte a napište mi "Na PC se nekrade", případně "Na PC se krade stejně jako na koznolích". To záleží na tom, co se snažíte obhájit. Jsou 3 možnosti. Buď to přijmete, nebo to přes čísla z torrentů popřete, nebo prohlásíte o samotných počitadlech, že lžou. To už se rozhodněte sami, která varianta je vaše vyvolená. Já to vidím tak, že zloděj křičí na lháře, ať kouká hejbnout brvou. A tím zlodějem nemyslím jednotlivce, ale komunitu jako celek. Že si Ty hry kupuješ Tě šlechtí. Ale odmítám popírat to co vidím jen proto, že se mi to zrovna nehodí do krámu. Můj osobní pocit je, že je v tomhle českej národ velice zběhlej, ale si každej zhodnoťte prosím sám. To vám vnucovat nebudu ;)
-
pliveš tady na Crysis 2 a Mafia 2, které tu udáváš jako příklad. opravdu jsou ty hry špatné? opravdu jsou zrovna tyhle dvě hry důvodem, proč lidi MUSÍ hry stahovat z internetu? nevím jak ty, ale já obě řadím zrovna mezi ty lepší a kvalitní tituly... :) proč ze všech pirátských kopií děláš testovací verze? nutí tě snad ty hry kupovat v den vydání? nedokážeš počkat třeba 14 dní a rozhodnout o koupi podle relevantních informací, když odmítáš kupovat zajíce v pytli? padla tady nějaká čísla. ano, většinou se nikde neprezentují napřímo, ale když se díváš kolem sebe, dost věcí se dá odhadnout a k některým číslům se u některých her dá dostat, včetně poměru koupeno/staženo...
-
Jo, že vývojáři či vydavatelé kecají je kolikrát pravda. Stejně jako že se nedá druhdy spoléhat na recenze. Ale na to stačí si počkat na dojmy hráčů, juknout se na nějaká ta videa a člověk si už obrázek udělá. Hned po vydání (a někdy i před) je na YouTube walkthrough. To už je dost informací, které se dají získat, aniž by člověk musel hru stahovat.
Čísla ohledně pirátění - to je debata, do které se nemá cenu pouštět. Ale i kdyby vydavatel kvůli warezu přišel o mizernejch 100.000 prodaných kopií (což si myslím není nijak nereálné), tak už to je sakra znát.
-
-
Ale tak tohle by si meli umet obhajit, nehlede na skutecnost, ze portovat unreal engine na PC by je nemelo nic stat. Takze i ta zminka o zabugovanosti je nepodstatna. A pokud to tak studio hrozne chce, tak at si maknou a predstavi jim to i s vydaji na vyvoj. Sedet na prdeli a mluvit s fanousky na forech umi kazdej... (nic ve zlym)
-
-
A co se tyce vreleho prijeti, to by meli zvladnout recenzemi z konzolove verze.
Take bych to rozhodne vubec nesrovnaval s Remedy, ktery platil microsoft a zrusenou verzi na pc si zvedl exkluzivitu na xbox, aniz by za ni musel platit.
-
-
Sillent hill velmi dobrá hra jak z hlediska grafického provedení ,ale hlavně příběhové linie,ale jedna věc chybí a to,že není na pc :( z mého hlediska dělají vydavatele nebo kdo? Velkou chybu škoda *10*
-
-
jak vis ze je dobra? pro me byla dobra jeste 3, 4 nic moc a 5 sracka... a tomudle vetsi sance nedavam...
-
-
Tak já nevím, ale 5ka na konzolích byla super. Já jsem si ji užil se vším všudy a dokonce jsem dohrál skoro všechny konce. Ale na PC to byla asi fakt, jak to čtu, zmrvenost... Špatný PC port ale nedělá celou špatnou hru :)
-
-