Přejít na výpis diskuzí
Pro Far Cry 3 je PC na prvním místě, ale konzole to nepoznají
19.7.2011 | Petr Poláček
73 příspěvků
-
Tak už víme kde je ten ostrov z FC3 kde se sřílej civilové někde v Norsku... *13*
-
no taks vydalal na zabavu jen 6000,- rtaky bych byl nastavnej ze hry nevypadj tak dobre jako na PC
-
akorát, že je to myšleno nedostatkem slunce ...ale očividně se potrefená husa ozvala :-)
-
S tím nesouhlasím. Hromadu her jsem hrál pro ten skvělý zážitek vyždímaný z hardwaru. Doom3, Unreal Tournament.... :-) to byl pokrork
-
Delate jako kdyby hry byly o grafice. Kdo chce koukat na grafiku, at si zajde na vystavu vytvarneho umeni. Hardcore hracum jde u her o neco uplne jineho. Grafika je jen marketingovy tahoun pro konzum, pozlatko pro povrchni hrace. Jenze to si konzumni hraci nejsou ochotni priznat.
-
Na konzolách si spustíš jedine tak Hardcore péčko.
-
Každý nemusí být hned jak ty... já jsem žádné peníze na konzolu nevyškemral, ale vydělal.
-
ja bych sel teda jeste vic do sirky a rekl, ze herni odvetvi dnes sux ... a je jedno jestli je to vina konzoli nebo piratu nebo elementarni touhy zbohatnout s minimem vynalozeneho usili .. vzdy na to dojede hrac .. a pak jen cest vyjimkam a nezavislym hram ..
-
NE, to co jsou dnes konzole, to sux.
Předtím na konzole vycházely exkluzivky a ne milion Halů a CoDů. PC a konzolovej trh byly oddělený a na konzolích hráli lidi, co chtěli konzolový žánry jako skákačky, JRPG, shmupy atd. atd.
Ale pak přišel Xbox a Halo a všichni hrajeme, všichni hrajeme a CoD je tak drsnej a Crysis 2 je CoD s oblekem a PC hráči můžou brečet.
Nemám to PC hráčům za zlé, neboť mají pravdu... za zlé to mám dnešním mladým konzolistům.
Console to consoles, PCs to PCs and noone will cry. Ale to už asi nezachráníme. -
Přiznejme si ze konzole dnesni hry jen brzdi, ukazka toho je Crysis 2, vysel jako multiplatformni a po pul roce vysel patch 1.9 ktery teprv vlastne se da povazovat za PC verzi Crysis 2. Doplnily podporu Directx 11 a nove textury,hru si sice zahraje jen ten kdo na to ma hardwerove pozadavky, ale dnesni hrac PC her na to to zelezo ma.
Konzole sux xD -
to je ok, prece nemuzes za to, zes na tatkovi vyskemral jen 6k na konzoli
-
ja se hrama co nemaji solidni textury nebo nejdou adekvatne upravit v podstate ani nezabyvam. Jde o to ze pokud se pouzije eyefinity tak je to uplne jiny zazitek a uplne puvodni dotaz znel - "co s vykonem, kdyz konzole stagnuji" a ja rikam ze vyrobci grafik si jsou stavu vedomi a proto tu mame eyefinity ;)
-
mam GTX 280 a jedu vsechno na nejvyssi detaily a nemam zadnej problem, takze naprosto souhlasim... Tech rozdilu fakt moc neni... *7*
-
Jaké usmiřování PC hráčů? Já na PC hráče z vysoka kašlu, takže jsem jedině rád. Zdař
-
Bohuzel u me selhaval ve vsem ostatnim.
15 min. jizda na misto, kde se odehrala 3 min. prestrelka ... -
podle mne je z trolama sranda .. proste si ich nesmite brat vazne
-
Neee neprovokuj!
-
Až na tu statickou vegetaci jo. (točící se 2D tráva)
-
oj Na co Eyefinity apod. když to má mizernou grafiku (textury) A to co to píšeš je extrém. Jeho rozlišení že je na dnešní poměry malé?! Ale no tak. Konzole mají ještě menší.
-
Já to vidim tak že čím více se o hře mluví, píše a prezentuje tim vetší to bude šit protože z toho chtěj vývojáři nebo spíše vydavatelé vyždímat prachy. zato když někdo dělá hru kvalitní tak ji nepotřebuje pořád představovat a ví že jméno si udělá sama