Přejít na výpis diskuzí
Pro Far Cry 3 je PC na prvním místě, ale konzole to nepoznají
19.7.2011 | Petr Poláček
73 příspěvků
-
co tu mluvys o bilejch kuzich ty rasysto, aby ti ta drzka schhnila
-
vzpomínám, že původní Far Cry od Cryteku přišel naprosto neočekávaně. Možná se rok předem sem tam objevila krátká preview, dva roky nazpátek jsme mohli najít informaci, že se jedná o ukázku demonstrace nově vyvíjeného enginu.
přišel nečekaně a zanechal za sebou pomník, na který se nezapomene.
O Far Cry 2,3....... se mluví, mluvit bude a nikdo na ně nevzpomene -
mezi nami - uz Far Cry 2 vypadal VELICE solidne na vysoky detaily...
-
lol
-
On je totiz problem to rozliseni - 1680x1050 je proste na dnesni pomery male, proto Ti to tak dobre bezi. Zkus Nvidia surround nebo ATi Eyefinity - je to technologie pro pouziti vice monitoru ve hrach a pak se dostavas na rozliseni 3x(1920x1080)=5760x1080 a pak muzes zapomenout ze by Ti 2-3 roky stara karta chodila na velkych detailech nebo dokonce maximalnich zejmena u tech poslednich her (na max nejel ani stary Crysis na crossfire 2x HD 6850 1GB)
-
Jak by mohli konzolisti poznat že hra byla primarně na PC??? :D:D:D leda tak že to bude hra opravdu na ÚROVNI!!! od srdce jsem se zasmál, děkuji tiscali prodloužili jste mi život aspon o den :)
-
hehe :) ten byl dobrej ;)
P.S. proc tyhle trolly nebanujete? -
to je ještě zlatý... Horší je když v menu nejede myš a musíš používat nezvyklé klávesy -např.:Blur nebo že se všechno dlouho ukládá a načítá -např.: Dirty2. Co je úplně konec je assistanc (auto) aim, FOV 45, nefunkční speciální tlačítka na myší, nemožnost vypnout smooth mouse, akcelerace myši, nefunkční nebo brutálně náročné AA(či se zapnutím minilaging obdobně jak u AO), dojebaná optimalizace cpu z Xboxového IBM 3jádrá na PC 2jádro (které je většinou mnohem rychlejší), lowres textury (kua možná na rozlišení 720p to stačí ale na 1920x1200 je to ubohé - navíc větší rozlišení textur není pro dnešní grafiky problém) a samozřejmě další.
-
Já myslel, že se ta hra jmenuje Far Cry 3 a ne xbox360, PS3, PC. Nechápu tady stále ty stejné flameisty (PS3 lover, xbox360 něco) o co vám jde. Chcete diskutovat o kvalitách platforem tak OK. Jdeme diskutovat, ale at tedy zalozi nové tema KDO NESNÁŠI SLUNCE A LETO, MA RAD BILOU KUZI A SEX POVAZUJE ZA SMRT AT SE PRIDA .... protoze presne pro vas to tema je.
-
Tomu uvěřím až to uvidím...
-
vy dva jistě souhlasíte i ohledně své IP *1*
-
Ono doufat v posun s další generací PC je samozřejmě blbost, anžto už minimálně dvě generace (nikoliv z hlediska řad, nýbrž z hlediska technologického) PC přišly.
-
Ono asi tu bude něco špatně, když na mé 3 roky staré GTX 275 rozjedu všechny dnešní hry na Ultra Detaily s 1680*1050 a 2xAntialiasingem. Dřív mi krok s hrama karta držela rok někdy i dva. Je zjevně vidět, že kvalitativní posun brzdí staré konzole a podle mě nová generace her příjde až s příchodem nové generace konzolí, nikoliv s novou generací PC :-) Máte tento pocit někdo také? Za poslední 3 roky nevidím nějakej extra posun v grafice či fyzice.
-
:D k tomu nadpisu jen .. "jistěěěěěě to už jsme někde slyšeli" :D
-
Přesně tenhle kec jsem četl ke Crysis 2. Nebojte PC verze nebude ovlivněna konzolema. PC verze bude primární. A realita však víte jaká byla :-) Opět to bude jen a jen PS3 verze v bledě modrém jen s kvalitnější texturou :-)
-
Však na konzole sou taky HC hry jen se o nich tolik nemluví.
-
100% souhlas s xboxerem
-
lepší než pro vymaštěnce u xboxu kterej má stejnej pbraz jako moje stará motorola
-
ked to bude tak primarne na PC ako crysis 2 maximum grafik, dx 11 ziadne vase PC to neutiahne budete musiet mat triple quadro sli /cf tak sa budem smiat :D a samozrejme to zaklincuje press enter to start primarne pre PC lulz
-
No a?