Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hraju Starcraft 2 (PC), Killzone 3 (PS3) a Halo Reach (x360). S největšíma jelitama a casual hráčem jsem se setkal právě u Starcraftu 2. Jo jasně, srovnávám FPSka se strategií... ale nejsou nakonec strategie více HC?... Nebo má PC snad jinou PC only hru? MMORPG s HC nemají nic společného a myš s klávesnicí nejsou těžší na zvládnutí nežli dualshock ovladače. Tak co je na tom tak vtipného?
  • Nechapu co je na tom tak strasne vtipnyho
  • *1*
  • Na podprůměrné sestavě by člověk nerozjel Killzone 3, Uncharted 2 ani God of War 3.
  • Cosi
    Dříve se říkalo: verze na PC bude stejně tak dobrá, né-li lepší jak na konzolích. Kdyby tak pořádně odladili náročnost enginu, tak aby to vypadalo a hýbalo se jako Crysis. Vždyť se na to podívejte, textury detailní, ostré, celé ja to hezké a plynulost zaručena a to je to prosím pěkně 4 roky stará hra a na jakym železe se dá hrát.
  • Spíše tím chtěl říct že to bude stát za ho*no i na PC. Pamatuji si jak ještě před rokem se psalo jak PC scena je mrtvá. Ted najednou vše "nejlepší"pro PC. Vypada to na další tuctovou střilečku bez většího napadu.
  • Jedina moznost je, ze za prumerny PC povazuji 7 let starou sestavu
  • Miluju, kdyz u hry o ktery celou dobu tvrdeji, ze je tvorena primarne pro PC vidim na uvodni obrazovce "Press Start to continue"
  • no su zvědavý na ty naroky pro PC. vím že to bude asi hodně ale snad to nějak slušně rozjedu na mem pc. snad to nějak vyladí aby to nemělo přehnane naroky ale i dobrou grafiku :)
  • ...a lepší už to nebude, s tím se smiřme.
    Pobavila mě nedávno hláška: " tuto hru si užijí i opravdoví hardcore hráči na svých konzolích" *1*
  • ...Konzolový hardware už výkonově spadl na úroveň průměrných PC sestav... Hmm to bych rád vědět jak si představujete průměrnou sestavu?
  • “Až odhalíme, jak vlastně konzolové verze vypadají, tak budou podle mě hráči překvapeni. Jasně, jsou tam (oproti PC verzi) rozdíly, ale ne takové, jaké možná všichni čekají.”

Tak řekněte rovnou že na konzolích to bude stát za ho*no a je to !
  • stejne jsou to kecy aby si usmirili PC hrace, na ktere kozoloidni hratelnost srsici z gameplay videi nepusobila zrovna nejlip .. kdyby vydavatele radeji polovinu usili a prostredku, ktere vrazi do PR pouzili na vyvoj a betatesting. jinak budu v pripade v clanku vyjmenovanych titulu, kdyz uz jsou primarne pro PC, rad za moznost vyklaneni se, pouzitelny inventar, rozumnou optimalizaci a sirokou paletu nastaveni vykonu .. s ostatnim jsem se uz tak nejak smiril ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit