Přejít na výpis diskuzí
Pro tvůrce Darksiders II je práce s PS3 jako osina v zadku
22.7.2011 | Aleš Smutný
80 příspěvků
-
*15* *15* *15*
To je vtipna predstava, jenze rozdil je v tom ze Infinity Ward nema problem na to obetovat treba 50 - 100 vyvojaru (kteri se nad tim pak vztekaji a nadavaji uplne stejne *3*), takze zatimco ostatnim trva to dat do kupy treba pul roku oni to maji za dva mesice (hodne blbej teoretickej priklad, ale zhruba takhle nejak to funguje) ....
A nemysli si ze ty problemy s PS3 nevidi, jen o nich nemluvi, prece jenom, je to dalsi cast trhu -
To asi ne :) Ale ja stale verim, ze osveta je zaklad, ale aby PS fanboys nepochopili zle, neni to spatny stroj, jen to Sony kapanek nedomyslelo *15*
-
Otřesné? Proč? *1* Jo, kdysi se mi líbila odpověd starého IW po vydání CoD4:MW. Když se jich zeptali jak si poradili se složitostí architektury PS3 tak Zampella odpověděl "V tom nevidím problém, prostě jsme na to poslali naše nejlepší lidi." A takhle by to měla brát většina vývojářů, žádný brekot prostě máknout. I když to může být krajně nepříjemné a celej kod bude těžko kdo přepisovat.
-
myslim ze tady to nekterejm lidem nema smysl vysvetlovat, ty jsi budou stat za tim ze se tem vyvojarum na tu jejich skvelou masinku proste jen nechce programovat.. a davat si s tim tolik prace jako na ostatnich platformach *11*
-
Ty ktery by jsi nehodil ani do mechaniky, jelikoz jsou to strasne ptakoviny a ty netrpis mozkovou obrnou :D
-
A jak si fici na pc :-d tomu ja rikam FRAME *1*
-
Tak hned je mi to jasny *1*
-
fakt a jaky se na pc nehodi????
-
Dvanáctiletý kluk, co je už 30 let panicem? Hmm, vskutku kuriosní případ...nechtěl bys se přihlásit do Guinnessovy knihy rekordů?
-
Delat hru pro PS 3 je osina v zadku, vim z vlastni zkusenosti *3*
A proc vypadaji exkluzivni hry lepe? Je to jednoduche, Sony jim da daleko vetsi technickou podporu, zjisti kolik bitu muze byt v jednom tiku a podobne. Kdezto vsichni ostatni maji proste smulu a musi si na vsechno prijit samy. A to uz nemluvim o tom ze vydolovat z PS 3 call stack, j nadlidsky ukol. Pokud vyvojari nemaji primo v kodu pro nej podporu tak se muzou jit past :D A kdyz vam krasna PS 3 udela dump co ma pul giga (ano opravdu pul giga) a vi zjistite pouze odkaz do pameti, tak by jste ho nejradsi v tu chvili roztriskali *15*
Ale holt cim vic titulu delate primo pro PS3 tak tim vic toho samozrejme slape, a kdybych mohl neco PS4 prat, tak snad jedine to aby bylo opravdu vic vyvojar friendly ... jelikoz tim ziskame opravdu jenom vsichni .... -
Myslím, že tady všem dvanáctiletým docela kazíš pověst, navíc tvoje přiblblé komenty jsou jen vodou na mlýn všem těm, co vám pak nadávají do děcek a spratků. Ostatně i díky tobě utržila moje víra v inteligenci naší mládeže velkou ránu. *1*
-
to takhle příjde consoliér ke konzoli, přičuchne .. "Ja, sitím geldstrafe fůni procesor, und vyzrálé plošné spoj" příjde blíž olízne ... "Hmhmhm shöne plast und hliník. JA dies ist oprafdová konzol! "
-
A to z ni dela opravdovou konzoli?Ja se te ptal na to,aby jsi definoval pojem opravdova konzole,at muzu priste taky takhle odborne posoudit co konzole je a co ne.
-
A co na tom nechápeš? PS3 se nejvíc liší od ostatních platforem.
-
Prepáč, ale to je nezmysel, nikto ich predsa nenútil vyvíjať to na PS3, keď na to nemali, tak to nemali brať, keď to zobrali, nech nepindajú...
-
Takhle zabednenej nazor jsem uz dlouho necetl.Jak nekdo muze chtit a byt nadseny z exkluzivit pro ruzne platformy?
Kazdy normalni hrac by byl nejradsi ,kdyby vsechny hry byly dostupne na vsech platformach a mohl si zahrat co chce.
Tyhle exkluzivity jsou akorat pro fanboye co s tim pak muzou machrovat na forech jake hry ta jejich masinka ma. -
A uvědomuje si taky někdo jak velký trh ty střílečky na konzolích maji? Řekl bych že asi líp než ty. Jo a míření se dá vypnout tahle novinka se k tobě asi ještě nedonesla.
-
Nesnažim se bejt vtipnej, jen řikam, že si snad můžou nechat poradit...třeba. Jinak Darksiders je moje moc oblíbená hra a navíc běží líp na ps3, než na boxu, tam maj prej problém frame ratem nebo co....Jinak doufam, že si poradí, páč už to chci pařit *14* *14*
-
opravdovou konzoli?Prosimte pouc me a definuj mi pojem OPRAVDOVA KONZOLE,vazne me to zajima.
-
Teď má Vigil jako bonus ještě WiiU, takže už se musí starat o 4 platformy.