Přejít na výpis diskuzí
Pro tvůrce Darksiders II je práce s PS3 jako osina v zadku
22.7.2011 | Aleš Smutný
80 příspěvků
-
Chyba je v tom že ty velké mainstream tituly na konzole vůbec vycházejí. Na těch krabicích se má hrát tekken, fifa, gran turismo, nebo nějaké rodiné či party hříčky, NE hardcore střílečky (i kdiž jsou na konzole tak zjednodušený že za vás ta konzole MUSÍ I MÍŘIT !!!) uvědomuje si taky někdo jak je tohle špatný.
-
Nemyslíš, že je trochu hloupé je posílat za firmami, které vyvíjejí jen a pouze pro PS3? Naughty Dog a Guerrila Games nemůžou mít problém jako Vigil Games. Tebou jmenované firmy své hry dělají na míru jedné jediné platformě, zatímco Vigil musí D2 udělat na PC/PS3/XBOX360 tak aby na všech vypadala dobře a hlavně fungovala. Kdyby měli být Darksiders 2 jen na PS3, tak řeknu, že máš pravdu. V tomto případě? Pouze se snažíš být vtipný a selháváš.
-
Jenže všechny hry se na PC nehodí.
-
ee, MGS4 skutocne nie je vzor krasnej grafiky na PS3 :-)
Uncharted 2, KZ3 (snad) a mozno Heavy Rain... ale vsetky tie hry museli urobit nejake kompromisy, aby ta grafika bola taka aka je... -
no tak si postěžovali... za exkluzivitu nejsou placeni jako tvůrci GoW či Uncharted... kdyby měli udělat nějácí vývojáři her, kteří dělají hry dejme tomu jen na jednu konzoli, tak by taky prskali nad ostatním, i když nemám přehled o tom, jak se složitost vývoje liší od jiných platforem, ale asi dost, když už čtu něco podobného po několikáté..
-
Omluvám se měl sem dneska opjet špatnej den.
To výte mast na akné nezabírá holki mně nechtěj a já už sem 30 let panic kterej si potřebuje nák vyventilovat svoje mindráky a zakrít tak svoují zbytečnou existency. -
Jo jenomže ty dvě studia dělají exklusivně pro ps3 oni nemusejí dělat 2 rozdílné hry zvlášť pro pc a zvlášť pro ps3 víš. A pak od guerilly vyšla jediná hra i na pc konkrétně shellshock a ten stál dost za ho**o takže tak. Chtěl bych vědět jak by vypadal slavnej killzone kdyby ho vyvíjely primárně na pc a pak portovaly na ps3. guerilla games by pak taky považoval ps3 za osinu v prde**.
-
Možná se mýlím to uznávám, protože PS3 nemám a MGS4 jsem ještě naživo neviděl (1080p na YT do jistí) a proto to možná nebyla nejlepší volba (tady taky záleží jak moc náročný na grafiku jsi, já nedávno hrál MGS1 a ta hra se mi stále líbí). Nicméně myslím, že se jde shodnout, že v případě PS3 only hry je grafika většinou na úrovni, kdežto v případě multiplatformních titulů je PS3 docela bita. Většinou je to tak, že PC v grafice vede, za ním se belhá Xko a za ním je o pár milimetrů PS i když samozřejmě tomu vždy není tak. Btw už jsem protočil hodně konzol a teď mám Xko, takže to nepíšu jako zaslepený PC fan.
-
vystupuju tu pod nekolika prezdívkama a ti hlupáci na diskuzi se nad tim krásne rozčilujou tak co bych se nepobavil jo je mi 12 let a ne 13 jak mě někde nedávno urazily už aby tu mohli psat jen přihlášeni lidi a nelezli sem troli jako já
-
na to kdo mě bude nebo nebude brát vážne se*u, ale to nic nemění na tom že mám pravdu hry jako crysis 2 metro 2033 a borderland (nebo jak se to píše) sou důkazem jak spatná byla ps3 verze
-
Pokud by Pc bylo dominantní mainstreamovou herni platfornou, tak ano, ale na konzole se v současné době prodává víc ,,velkých,, her než na pc. To je prostě fakt
-
jo aha...chlapci maj problém *1* ať si zajdou pro radu do Naughty Dogu nebo do Guerrila Games
-
Naprostý souhlas...
-
Nesmysl...Kazda hra by mela byt na PC...z duvodu ze pc platforma utahne vse a neni nijak limitovana vykonem...a pak uz delat jn predelavky na nevykonne stroje...(konzole)
-
Takže ono jim prostě vadí že musí dělat hru na opravdovou konzoli a ne jen na zmenšený počítač v bílé krabici.
-
S nickem "Xbox 360 forever" tě nikdo nebude brát vážně.
-
Naprostej souhlas PS 3 verze stála vždy za h***o já to tvrdím porad
-
Toto je asi pravda a proto je PS3 verze multiplatforem skoro vždycky ta "nejmíň dobrá". Zlatý exkluzivky. Každá hra by měla být exkluzivní pro určitou konzoli a bylo by...
-
tak zrovna MGS4 bych jako nadhernou hru nezminoval
jako vlastník ps3 a mgs4 mužu z klidem říci že hnusnější textury jsem dlouho neviděl nehledě na to užasné loadování každou chvíli -
Touto novinkou jste si zadělalli na pěkný flame ze strany sony fanboyů *5*. Nicméně musím souhlasit, že pro vývojáře musí být otřesné dělat hru na dvě podobné platformy (PC, x360) a k tomu dělat hru na PS3, která je svou architekturou tolik odlišná. Tím nechci naznačit, že PS3 je něco horšího (MGS4, který je jen pro Playstation je nádherný), jen je prostě jiná.